Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hahahah sagol canım benimm size sıra kesin temmuzda olurrr şuan temmuz annelerr hazirana başlarr
Hemde ne heyecan herkes pıt pıt alıyo kucağınaa

Hahahah sagol canım benimm size sıra kesin temmuzda olurrr şuan temmuz annelerr hazirana başlarr
Hemde ne heyecan herkes pıt pıt alıyo kucağınaa
Siz doğurmadan temmuza sıra gelmez. Önce Bi doğurun. Haziran sonu da temmuzdakilere yazarım inşallah sizde sağlıcakla alırsınız.

Kızlar 5 cm açılmam var doğuma giriyorum bana dua edin normal olucak
Laaaaaannnnnnn doktoramı gittin ne ara gittinn anam şurda bi yemek edeyim dedimm ayyy gene ne kaçırdımmmmmmmmmmmm iki dk ayrılmaya gelmiyo burdannnnn ay cok heyecanlandımm kuzummmmm offf allahımm sağlıcakla all kucağina bitanemm

Oyyy Rabbım bir avazda kurtarsın inşallah canım benim,sağlıkla kavuş bebeğine
Ayy adet sancısı gibi sancin oluyordu dimi? Ne oldu sancıların artınca mi gittin ?

Valla ya bende iki bebeleri parka indirdin geldim kız çok heyecanlı haaa

Kızlar tek tek yazamadım sancım devam etti baktım geçmiyo düzensiz aralıklarla oldu doktor şok oldu 5 cm açıklık görünce nasıl dayandın evde dedi
Ay zektaaaaa maşallah valla kolay doğurcan o zaman Allahın izniyle ay gözlerim doldu zor tutuyorum kendimi sağlıkla kolaylıkla al yekta kuşumuzu kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…