Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Anladım canım normal olsun diye yola çıktım ama bakalım durum son dakkalarda neye evrilecek ben de merak ve kaygı içersinde beklemekteyim. Başlarda gelecek olan sancı daha önceden yaşadığım düşük sancımla eş değer bir ölçüde (belimle kalçam ortadan ikiye yarılacak gibi bir sancıyla ) gelirse naparım ne ederim hiç bilmiyorum açıkçası.

Şimdi sancı dediniz gece yatarken kaç kere arka arkaya sol kasık ve sol alttan dürttüler beni aha dedim geliyor bugünde iş yerine geçiyordum arabada bi yokladı ahh diye bağırdım eşim tekme mi attı dedi
Sabahtan beri bende sancılıyım valla doğuma gidersem diye bir gayret ev topluyorum

Geçici olduğunu düşünüp bol bol dua etmek ve kendini kasmamak işe yarıyor. Söyle düşün o kasılmalar seni bebisine biraz daha yakalstiriyor. Sancı değilde kasılma olarak düşün ve öyle hissetmeye çalış ve bol bol nefes egzersizi
Ben bile kaygılıyım normal doğum sonrası sezeryan olursa ama öyle de olursa yapacak bir şey yok onuda yaşamış deneyimlemis olurum :)

Evet evet bu daha mantıklı ve daha gerçekçi yanlız burda çalışsakta çalışmasakta öğretmenin insafına kaldık

Evet çok ağır ve değişik kokuyor canm seninkini yarın doktora yazdırayım yarın kontrolüm var zaten

Kiz kimler dogurdu simdiye kadar karistirdim, haberler pespese geliyor masallah

Kızlar doğurdum, sabah sezaryene aldılar kalp atışı birden düştü, 2500 kg doğdu
Gozunuz aydin saglikla büyüsün bebiş
Kızlar sağ salim kızıma kavuştum darısı size inşallah sabah 07:30 da dünyaya geldi ama ben kendime daha yeni geliyorum yazan herkesten Allah razı olsun tek tek ekleyemedim
Hayirli olsun gozunuz aydin, guzel haberler geldikce daha da heyecanlaniyoruuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…