Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya ben instagram da görmüştüm sanki bebeğinizin kalp atışlarını evinizde de dinleyebilirsiniz diye sanırım yurt dışında var öyle küçük bi cihaz ay burdada olsada alsak vallahi rahatlarız

Kızlar merhaba hepimize hayırlı olsun ben 4+6 iken ilk kontrole gittim.çok iyi diye gittigim doktora asistanı bakıyordu cok özensizdi vajinalultrasonla baktı keseyi gördü ama bebek icin bisi demedi hatta hiçbir bilgilendirme bile yapmadı. 11 kasımda tekrar gidecegim bu sefer farklı bir doktora. Açıkçası endişe ediyorum. Bebek var mı bile göremedim 1 dakika bile sürmedi muayenesi yeni gebeye bu tarz davranılır mı gerçekten anlamıyorum.. yardım lütfen hicbir sey bilmiyorum

Canım ben hem iğne hem corasprin kullanıyorum iğneyi kendim yapıyorum. Korkma başlarda zorlanıyorsun ama alışıyorsun ben alıştım artık. Ama şunu söyliyeyim saati saatine yaptırman gerekiyor iğneyi 24 saatte 1 gibi düşün.

Ya ne gıcıkmış heyecanla gidip bişey öğrenmeden dönmek çok sinir bozucu. Farklı doktora gitmen iyi olmuş. Bende 6. Haftada gittim ilk kontrolüme bilerek bekledim en azından rahatlıkla kalp atışını duyabilirim diye. Sizinde daha erkenmiş zaten.

Hayırlı olsun canım eğer doktorundan emin olamadıysan istersen başka bi doktora daha görün o kadar beklemek yerine 11 kasıma da çok var çünkü

Maşallah daim olsun inşallah sağlıcakla ilerlesin
Çok teşekkür ederim amin bebişlerimiz sağlıkla gelsin
Gözünüz Aydın ilk etapta doktor bize dinletmiyor mu zararlı mı oluyor acaba. Ben de 6+0 da gideceğim kontrole kalp atışını vajinal duyarız dedi ama bize dinletmesi zararlı olacaksa onu bilmek isterim
Bana karından bakıyo 2 seferdir. 5+4 te keseyi görememişti. Vajinal bakmadı neden bilmiyorum. Bugünde karından bakarken böyle çoookk derinlerden kalp atışı duyuldu aslında ama haftaya net duyulcak sanırım. Rahmim tersmiş. Ters olması kötü bi şey değil sadece bi farklılık dedi. O yüzden keseyide hemen görememişti.
Vajinal tercih etmito sanırım doktor. Hiç bahsi bile geçmedi.

Senin cuma benim haftaya cumartesi te evet ben bugün çok etkilendim cidden aslında böyle şeylere hem üzülüyoruz duyunca hemde kendimizde de olabilirmi diye bi korku geliyor sabah diyorum keşke okumasaydım
Hakkınızı helal edin lütfen sizi üzüp korkuttum sanırım. Bu benim 4. Gebeliğim, çocuklarım yaşıyor hamdolsun. Diğerleri ile kıyaslayıp durumu farkedebildim belki. Ama düşük/kürtaj ilk kez yaşadığım şey. Belki yaşayan ve bana yardımcı olan olabilir demiştim. Tekrar hakkınızı helal edin.

Umarım ya o kadar özensizdi ki aklıma neler geldi biöe bilsen.. Umarım güzel bir doktora denk gelirim niyetim özel klinikti ama çok fahiş fiyatları var bir muayeneye 400 500 istiyor.ayda iki üc kere gitsek 1000 tlye denk geliyor ayagım cekmedi. Doktorlar yerine de asistanlar bakıyor bu doktorlar ne ise yarar anlamadım ki

Hayırlı olsun canım eğer doktorundan emin olamadıysan istersen başka bi doktora daha görün o kadar beklemek yerine 11 kasıma da çok var çünkü
Çalışıyorum canım henüz işveren bilmiyor tam kesinleşmeden de söylemek istemiyorum ama sanırım söyleyeceğim. Çok zor birinden izin almak

Yok kuzum olur mu öyle şey sen helal et asıl biraz fazla evham olunca birde ben de daha önce 2 kayıp yaşadım ekstra ekstra telaşlıyım ben de bir kez kürtaj oldum stresini anlayabiliyorum çok şükür sağlıklı çocukların varmış Rabbim onlara can sağlığı versin

Evet cidden çok pahalı. Ben tıp fakültesine gidiyorum profa en azından özelden daha uygun çok şükür ilgilide

Evet cidden çok pahalı. Ben tıp fakültesine gidiyorum profa en azından özelden daha uygun çok şükür ilgilide
Bende öyle ama asistanları bakıyor hep anlamadım ben bisi onların yaptıgını bende yapardım evde ultasyonum olsa

Bende öyle ama asistanları bakıyor hep anlamadım ben bisi onların yaptıgını bende yapardım evde ultasyonum olsa

Hadi ya ama o normal ücretsiz muayene olanlardır. Onlarda asistan bakıyor. Birde özel muayenesi olan doktorlar var ozaman direk kendileri bakıyor

Çok iyi oldu bunu söylediğin canım.
Peki Progestan ile aynı anda yaptırmamda bir sakınca var mı acaba?

Kasılmalar batmaları rahim büyüdüğü için oluyormuş ve ani harekette hissediyorsunuz doktorum öye dedi ben her hapşurdupumda sızlıyor kasıklarım tutarak hapşuruyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…