Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Canım inşaallah hemen toparlanırsın Rabbim şifa versin. Doktorlar senin için belli bir süre veriyorlar mı şu kadar zamana toparlarsın kan değerlerini gibi... bir de bebekler epey büyümüştü yoğun bakıma neden alındılar bir sorun yoktur inşaallah. Acil doğum deyince bir sıkıntı mı oldu yoksa suyun filan mı geldi. Çok sordum kusura bakma ama merak ettik seni

Anladımm canımm bayada uzun işmiş oda bekliyordur o zaman

Erken merken yok hazırla çantanı 37 idi herhalde haftaliğı oda şokta zaten doktor bile şoka girdii nst ye ilk ve son girdii o gidiş o gidiş normalde çarşambaydı nst ye girmeye
Kız yok bi panikle hazır ettim sayılır çantayı zektadanda hayırlı haberler alalım inşallah

Reactions: Jou
İçerisi rahat demekki annesi

Sağlıkla bebişlerde kucağına gelicek canim sen güzelce toparlanmaya bak bebeklerin için sımdı nasıl sağlık durumları sen nasil hissediyorsun

Rabbim sağlikla verdi sağlicakla da kavuştursun tez zamanda meleklerinle seni. Gözün aydin Rabbim anali babali büyütsün
Bu iyileşme sürecini tez atlatip evinize en kisa sürede dönün inşallah

Hem gözün aydın hem de çok geçmiş olsun canım. En kısa sürede bebeklerini kucağina alırsın inşallah. Değerlerin de yavaş yavaş düzene girer hiç canını sıkma.

Kızlar normal doğum oldu 18:13 de 3.500 kg doğdu bebeğim iyiyiz şimdilik hepinizi öpüyorum
Gözün aydın, sağlıkla büyüsün inşallah

Benim suyum geldi , açılma hızla ilerledi, yarım saat içinde ameliyata alındım. Keşke kesselerdi ama bir bildikleri vardır herhalde diye avutuyorum kendimi.. onlar da bir şey diyemiyor taburculuk için kan değerlerim düzelemediğinden bir türlü… bebeklerin solunumunda sıkıntı varmış, genel anestezi yapıldığından göremedim yüzlerini bile
İnşallah sizlerin çok güzel doğum hikayeleri olur

Kızlar tansiyonum yükseliyor anlık Bi baş ağrısı halsizlik gibi çöküyor ölçüyorum yüksek sonra 5 10 dk sonra düşüyor 14 9 gördüm ama yarın kontrolüm var ama ben yinede her ihtimale karşı doktoruma yazdım korkuyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz

Bir an önce toparlanip bebeklerine kavusursun insallah, kac hafta önce geliyolardi az daha bu kadar durdular bak cok guclu senin bebeklerin, suan sen toparlanana kadar kuvozde bakim almalari daha saglikli, her an gozetimdeler en kisa zamanda toparlanicaklar kucagina gelicekler annesi

kuzu benimde düşmüştüama korkma yarın gitcen nasılsa

Çok geçmiş olsun kuzu sen ve kızların çok güçlüsünüz Allahın izniyle bu günleri atlatıp kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…