- 10 Temmuz 2015
- 3.237
- 3.074
- 133
- 36
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #56.981
Bende severim boğalarıburçlar içinde anlaşamadığım tek burç ikizler o da bebem olacak
Oyyy maşallah canım yaKızlar normal doğum oldu 18:13 de 3.500 kg doğdu bebeğim iyiyiz şimdilik hepinizi öpüyorum
Hayırlı olsun canım bebişlerini bir an önce kollarına alırsın inşallahGözün aydın, sağlıkla büyüsün inşallah
Benim suyum geldi , açılma hızla ilerledi, yarım saat içinde ameliyata alındım. Keşke kesselerdi ama bir bildikleri vardır herhalde diye avutuyorum kendimi.. onlar da bir şey diyemiyor taburculuk için kan değerlerim düzelemediğinden bir türlü… bebeklerin solunumunda sıkıntı varmış, genel anestezi yapıldığından göremedim yüzlerini bile
İnşallah sizlerin çok güzel doğum hikayeleri olur
Bir sıkıntı yok değil mi canım bir ara problem var diyordunKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,
Allah hepinizi bir avazda kurtarsın
Doğuranlara da hayırlı olsun Allah hepimizinkini bize bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsunlar
Bana önce belden uyuştırma sonra genel yapmak zorunda kaldılar uyandığımda epey kötüydüm birkaç saate açıldım
Memeyi ilk getirdiklerinde emdi sonra emmedi şekeri düştü mama vermek zorunda kaldık sürekli kaşığa da sütümü sağıp veriyorum
Biraz zorlu bir süreç beni bekliyor sanırım, erken doğmanın zorlukları
Ay haftaya çok kişi varmış ne güzelinşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza Bebeksiz son haftasonunuz güzel geçsin kızlar bol bol uyuyun
Öyle düşünme yaaa niye zorlu süreç olsun. İlk günler olur ki böyle şeyler. Ama böyle devam edecek diye bi şey yokKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,
Allah hepinizi bir avazda kurtarsın
Doğuranlara da hayırlı olsun Allah hepimizinkini bize bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsunlar
Bana önce belden uyuştırma sonra genel yapmak zorunda kaldılar uyandığımda epey kötüydüm birkaç saate açıldım
Memeyi ilk getirdiklerinde emdi sonra emmedi şekeri düştü mama vermek zorunda kaldık sürekli kaşığa da sütümü sağıp veriyorum
Biraz zorlu bir süreç beni bekliyor sanırım, erken doğmanın zorlukları
Böyle olmaz. Bir normal doğum hikayesi bekleriz bebeeekkCanım kızlar hepinize çok teşekkür ederim sancı süreci çok zordu ama şükür değdi
Ayrıca benden önce doğurduğun için resim bekliyorum sendenCanım kızlar hepinize çok teşekkür ederim sancı süreci çok zordu ama şükür değdi
Olmuyo sanırımEklediğin yerden doğum tarihini 2 yazcan o zaman kalkıyor
Canım hastaneye nasıl gitmeye karar verdin. Bugün benim de sabahtan beridir adet ağrısının biraz fazlası belden kasıklara vuran ağrım var,düzensiz de kasilmam var. İlginç ama sanki acilmam oluyormuş gibi hissediyorum ağrıyor alt bölgem,sızıda var. Düzenli olmadığı için gitmeyi düşünmedim illaki artar ağrım diyerek. Doktor da demiş ya nasıl dayandın diye baya ağrın var mıydı evdeyken ? Seni de yormak istemiyorum ama yorgun olmadığında cevabını bekliyorumOlmuyo sanırım
Kuzum ağrım vardı ama anlık giriyodu aynı böyle anlattığın gibi ve düzensizdi 1 saat olmadığı oldu diyorumya kalktım sağlık ocağına gittim falan bi anda belime bıçak saplanır gibi oldu adet ağrısı gibi ağrım da oldu hastanedeki kadar şiddetli sancı çekmedim tabi ama açılma olmuş o ara işte ama farkediyosun vajinama doğru bi ağırlık vardı ben orda anladımCanım hastaneye nasıl gitmeye karar verdin. Bugün benim de sabahtan beridir adet ağrısının biraz fazlası belden kasıklara vuran ağrım var,düzensiz de kasilmam var. İlginç ama sanki acilmam oluyormuş gibi hissediyorum ağrıyor alt bölgem,sızıda var. Düzenli olmadığı için gitmeyi düşünmedim illaki artar ağrım diyerek. Doktor da demiş ya nasıl dayandın diye baya ağrın var mıydı evdeyken ? Seni de yormak istemiyorum ama yorgun olmadığında cevabını bekliyorum
Aslında içinde hep bir his varmış hayırlısıyla kucağına aldın maşallahKızlar biliyosunuz sancım vardı hemde düzensiz hiç inanmayın 5 dk olayına neyse sağlık ocağına çağırmıştı hemşire son cuma gelmen lazım diyince gittim öncesinde duş aldım bakımımı yaptım çünkü sancım normal değildi belim karnım çok fena ağırdı baktım geçmiyo aralıklı olsada geliyo dr yi aradım gel dedi gittim işte muayene etti kafa baya aşada dedi bide çatına bakalım ni baktı ama nasıl itiyo sancım arttı surat ifadesi değişti birden senin 5 cm
Açılman var dedi ben şok oldum o an asistan diyo nasıl dayandın evde bu sancıya neyse suni sancı taktılar ama ben orda bittim yatağı ısırıcaktım artık sonra 8 cm oldu açıklık doğum haneye aldılar ebeler hemşireler başımda ıkın diyolar artık kafam patlicaktı kaldırdılar çömelttiler ama ben varya artık bayılıcam dedim yapamıyorum beni sezeryana alın dedim bi ara saçmaladımda baya velhasıl doğurdum doğduktan sonra müthiş bi rahatlık kucağıma verince herşeyi unuttum o ana değermiş çektiğim tüm sancılar
Vardı ama yokya erken dedim ama inanın çok mucizevi bi olay kucağıma verdiklerinde herşey geçmiştiAslında içinde hep bir his varmış hayırlısıyla kucağına aldın maşallahEn güzeli en sonda yazdığın her şey unutuluyor minik güzellikle bir araya gelince
Ay var ya tüm gün bende anlattığın gibi yaşadım. Hala da var. Kendini hatırlatıyor sürekliKuzum ağrım vardı ama anlık giriyodu aynı böyle anlattığın gibi ve düzensizdi 1 saat olmadığı oldu diyorumya kalktım sağlık ocağına gittim falan bi anda belime bıçak saplanır gibi oldu adet ağrısı gibi ağrım da oldu hastanedeki kadar şiddetli sancı çekmedim tabi ama açılma olmuş o ara işte ama farkediyosun vajinama doğru bi ağırlık vardı ben orda anladım
Allah anneli babalı büyütsün cnmKızlar normal doğum oldu 18:13 de 3.500 kg doğdu bebeğim iyiyiz şimdilik hepinizi öpüyorum
Su gelmeden doğum başlama ihtimali var mı? Benim acı eşiğimin çok yüksek olduğunu söylerler. Aşırı sertleşme yaşıyorum akşam üstünden beri. Alt tarafa da bıçak saplanır gibi ağrı girip anlık geçiyor ama bana göre normal geliyor. Ama ben hem fazla soğuk kanlıyım hem de dediğim gibi acı eşiğim yüksek sanırım.Ay var ya tüm gün bende anlattığın gibi yaşadım. Hala da var. Kendini hatırlatıyor sürekli
Ben dayanılmaz sancılar başlayınca gitmek istiyorum hastanede ne kadar az zaman gecirirsem kâr diye düşünüyorum çünkü nstye bağlı sancı çekmek çok zor
Suyum felan gelmezse beklicem bakalım sancılar iyice artana kadar. 5cmden sonrası zorlamaya başlıyor canım suni sancı bir tık daha zor oluyor ama. Neyse ki sağ sağlim bebeğinle kurtuldunuz,tekrar gözün aydın
Darısı bize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?