Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sancıların düzenli mi ? Benim ilk dogumumda suyum gelmedi doğum anında doktor patlattı keseyi yani olabiliyor. Acı eşiğinde yüksek olduğu için kontrollü olmanda fayda var canım. Sancıların arası kaç dakika ona bir bak. Düzenliyse vakit kaybetme hastanede uzakmış

Sleepy yeni doğan için lastikleri iz yapıyor diyorlardı bu sebepten almamıştım bende. Iyi ki almamışım. Gece prima,gündüz sleepy kullan o zaman canım bitirene kadar paketi. Gündüz sık degistirirsin. Allah kolaylık versin

Hiç saatle kontrol etmedim. Ama sertleşme çok sık oluyor. Taş gibi oluyor sürekli, ağrıdan değil de sıkışma hissinden nefesim kesiliyor. Kontrol edeyim saatle. Teşekkür ederim bilgi için. Suyun gelmesi garanti durum değil demek ki.

Uyumayan bir kız bebişe 2. eklenecek ne yapacaksam artık
Geçcek geçcek canım inş bu günler bnm kız da hiç uyumazdı ya kızlar biraz daha zor ve cadı oluyo sanki kaç yaşında seninki. Bn daha bu yıl uyumaya başlamıştım biliyo musun 5,5yaşında

Yok canım biraz ailevi konularla uğraşmak zorunda kaldım can sıkıcı işler doğuma 10 gün kala
sıkma canını dicem de elinde değil tabi. Yine de 10günğnğ elinden geldiğince stresten uzak yaşamaya bak.
Biz de eşimle küstük pazartesiden beri sağ olsun etrafımızdakiler çok anlayışlı olabiliyo bazen

Yaaa canım ne güzel anlatmışsın sonuç sana herşeyi unutturdu dimi o koku o masumiyet . Bn kızım doğunca durup durup ağlıyordum bana çok muhtaç diye . Gerçekten de insan baktıkça kıyamıyo .

Hiç sorma... sorun çıkmasın diye uğraşırsın ama nafileeee. sen de üzülme boncuk

Amin cnm sağol
Şuan için benimde planım aynı şekilde ilerlemek

Yaaa canım ne güzel anlatmışsın sonuç sana herşeyi unutturdu dimi o koku o masumiyet . Bn kızım doğunca durup durup ağlıyordum bana çok muhtaç diye . Gerçekten de insan baktıkça kıyamıyo .
Cidden öyle şuan kollarımda uyuyo diğer türlü ağlıyo ben de gün doğumunu izliyorum uykusuzum ama değer

Kiz tuzlu ayran tansiyonu yukseltir, yüksek cikiyomus ztn arada bi
Aaa evett
Rahat bi doğum olmuş

Yaaaaaaa o yektayı ısırırımmm bennn ooyyyyy rabbim çok şükür aldın kucağına

Kızlar biri yazmış kimdi hatırlayamadım suyum gelmemişti çatalda ben ıkınırken ebe patlattı keseyi sanırım çünkü baya su aktı benden kanamam başlamıştı ama lavman yapıldıktan sonra
Ben demiştimm suyu geldimi acaba nasıl gitti nasıl anladı demiştimm başka biri daha dedimi bilmem

Ben demiştimm suyu geldimi acaba nasıl gitti nasıl anladı demiştimm başka biri daha dedimi bilmem
Başka biriydi sanırım ya ama su falan gelmedi yani sabah sadece koyu kıvamda akıntım olmuştu ama kahverengi lekeyi sanki hayal meyal gördüm diye hatırlıyorum emin olamasamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…