Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar biri yazmış kimdi hatırlayamadım suyum gelmemişti çatalda ben ıkınırken ebe patlattı keseyi sanırım çünkü baya su aktı benden kanamam başlamıştı ama lavman yapıldıktan sonra

Gözün aydın canım, gayet güzel bir doğum anısı olmuş bence hemen hemen benim kurduğum hayali yaşamıssın diyebilirim, darısı başımıza inşallah peki bu sancılar çok fenaydı diyorsun ya, dayanılmayacak düzeye geldiği duzey bu kesenin patlatılmasından sonraki aşamada mı oldu? Doğum esnasında kesi fln atıldı mı? Bir de 4 cm acilmadan sonra doğum ne kadar sürdü?

Her an hersey olabilir tetikte ol kuzu saglikla gelsin bizim topik bebeleri supriz yapmayi seviyo , ansizin yirtk dondan cikar gibi geliolar
Hahahahaha aynenn kızzzz buneydiiii haziranı beklerken mayıs bebeler çiktı pek bi sabırsızzzlarr barii bizimkiler uslu dursun anamm

Bide işin tuğafııı işedikçe işiyorumm acaba diyorum su mu ama çiş isteğim bile yokken geliyo yanii 2 gün önce banyo yaparkende oldu bu olay

tutmyi dene yaparken tutuyorsan cistir demisti hemsire bana bende cok isiyorm beyaz akintimda cok kasık agrimda cok ama dun cati muayensndr ne aciklik var ne bebe yerinde havaya cikmis sipa

Reactions: Jou
tutmyi dene yaparken tutuyorsan cistir demisti hemsire bana bende cok isiyorm beyaz akintimda cok kasık agrimda cok ama dun cati muayensndr ne aciklik var ne bebe yerinde havaya cikmis sipa
Benimkide çok çıktı yukarı kemiğime dayanıyorr
O çiş tutma işi bidahakine denicemm amaa afedersin tuvaletimi edince oluyo yanii aktıkça akıyo sanki pazartesi gittim hiçbirşey yok bu 1buçuk haftadır var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…