Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hiç hatırlamıyorumm ya ama ben 2019da çok takılamadım 202rden sonra başladım aslındaa burası böyle sohbetli biyer olduğunu bilmiyordum bi konu açmak için öğrenmek için üye olmuştum
Bende çocuk olduktan sonra pek aktif olamadım şimdi ikinci hamilelik hepten kopuyorum bu arada rizelimisinn

Reactions: Jou
Evet canim ayni gün dogacaklar insallah Sen carşamba akşamdan mi yatacaksin hastaneye
Yok kuzum gerek yok demisti dr carsamba tekrar gdiicem anestezi gorecekmis birde ekg kan vermistim onalrn soclari icin tekrar bi bakariz demisti dr bbegede saat verecek birde persembe icin sabah aliriz persembe dedi ama. Saat vermedi o belirlenecek.

Yok kuzum gerek yok demisti dr carsamba tekrar gdiicem anestezi gorecekmis birde ekg kan vermistim onalrn soclari icin tekrar bi bakariz demisti dr bbegede saat verecek birde persembe icin sabah aliriz persembe dedi ama. Saat vermedi o belirlenecek.
Benim de ayni işlemler olacak iste tahlil falan anestezi uzmani görecek yatiş yapcam ben normald yatmazdim sabahtan giderdim de ben hastanede gecireyim dedim heyecanli bekleyişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…