Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ben nst çekilmeye geldim sancı çıkmadı ama karnımda sertleşme olduğu için serum verdiler pazartesi gelsin demiş doktorum
Sertleşme ne demek oluyor ki o zaman sancıda yokmuş. Normal bir şey diyorduk bizde. Bilelim de ona göre davranalım

Sertleşme ne demek oluyor ki o zaman sancıda yokmuş. Normal bir şey diyorduk bizde. Bilelim de ona göre davranalım
Kız bende bilemedim doktorum da yoktu ya e benim plasentam da aşağıda alttan muayene de olamadım o yüzden bişey diyemediler doktorum kendini kötü hissediyorsa yatış yapılsın gözetim altında kalsın demiş yoksa pazartesi gelsin deyince yatmam dedim o zaman kasılma önleyici serum verildi pazartesi gideceğim

Belki seninlede konusmuslugumuz olmuştur ya 2019-2020 zamanlarda nick hep aynimiydi senin
Hiç hatırlamıyorumm ya ama ben 2019da çok takılamadım 202rden sonra başladım aslındaa burası böyle sohbetli biyer olduğunu bilmiyordum bi konu açmak için öğrenmek için üye olmuştum

Bebek kendini toplamıştır kuzum kaslmisttr dinlen yat biraz hatta eve gidersen guzel bi dus al gobuse masaj yap sabunlayp sonra uzaninca benm bebede de olmustu oyle gecti bunlari yapinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…