Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bendeee aylardır ultrason fotosu yok yüzünü göremiyoruz en son az buçuk görmüştük sonra yok
Evt en son detayli ultrasonda gordum ben, sonra kafa asagi döndü, sokusturmus kafasini asagilara, elleriyle de kapamis, goremedik tombik yanakli hallerini süpriz bebik olucaklar

Çok geçmiş olsun sana da canm hangi ilacı kullanıyorsun acaba tansiyon ilacı bana adalat verdi kardiyoloji ama kadın doğum doktorum hergün kullanma sadece yüksekse kullan dedi

Benimkide 16 günde sadece 300 gram almış beni de hemen hemen iki hafta sonra çağırdı inşallah ikimizin bebeği de kilo almıştır güzelce

Çok çok teşekkür ederim tabii ki çok güzel fikirler oldu hepsini deneyeceğim mutlaka yeterki şu bebiş kilo alsın biraz gelişsin

Aynen doktorum takip et yaz tansiyonunu dedi canm. Aslında bende 2400 doğmuşum belki ondandır ama gelişimi iyi gidiyordu aslında sonradan sıkıntı oldu tansiyonla alakalıymış sanırım

Aynen canm doktorumda öyle söyledi baktık çok sıkıntı oluyor alırız 2 3 gün küvezde ya kalır ya kalmaz çıkar dedi ama tabi biraz kilo alması lazım bebeğin ne kadar durursa şuan içeride o kadar iyi diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…