Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok geçmiş olsun sana da canm hangi ilacı kullanıyorsun acaba tansiyon ilacı bana adalat verdi kardiyoloji ama kadın doğum doktorum hergün kullanma sadece yüksekse kullan dedi

tesekkur ederim
nifedipine xr - 60 mg
hydralazine 25 gr
labetalol 200 mg

ben kanada dayim belki ayni ilaclar yoktur .
Adalat ben 3-4 sene once kullaniyordum. bas donmesi cok yapmisti bende o yuzden baska bisiyle degistirmisti doktorum

Reactions: Jou
Hahahahaha kpde izlemek istiyorrr ama kaynanam sorvivor aşkı olduğu için zavvalı adam izleyemiyo
Hayatta sevmiyom oturup izlemişliğim yoktur o programi İzlediğim sevdiğim tek dizi Gönül Dağı bir de bu aralar Kasaba Doktoru na bakiyoruz o yani pek dizi takip etmeyi sevmiyom ne biliyim sabah kuşagi zaten bakmam

Reactions: Jou
Hayatta sevmiyom oturup izlemişliğim yoktur o programi İzlediğim sevdiğim tek dizi Gönül Dağı bir de bu aralar Kasaba Doktoru na bakiyoruz o yani pek dizi takip etmeyi sevmiyom ne biliyim sabah kuşagi zaten bakmam
Aynenn yaaa bende aynı şekildee kv lere gidiyoruzzz nefret ettimm sabah akşam tv8 açık ben böyle şey görmedim şimdi bendede kalcak keyfimi yapamıcamgaru yüzünden

Neyse pazartesiye az kaldı Allahtan doktorun detaylı inceler. Bugün bende de sertleşme bi tık fazla da ondan sordum bende
Cok heyecanli amaa evime yakin arabayla bes dk sabah gideriz bizde nasipse

Ya bende çok yakindim aslinda ama 2 3ay önce tasindik simdi arabayla 20dkka falan uzak Hado bakalim hayirlisi ile dogurduk yazmak nasip olur perşembe günü buraya

Ay sizler yazdıkça heyecan yaptım kalbim ağzımda atıyor

Dinlenince geçiyor mu peki ağrı? Geçmiyorsa belirti diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…