Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aaayy ne güzel ya valla herkese nasip olmaz böyle doğumlar. Bir avazda doğurmuşsun ne güzel :) bebiş nasıl peki nasıl gidiyor kuzum
Daha o kadar detay varki inan anlatsam gülmekten koparsınız bebiş bu gece beni asla uyutmadı ya hep kucağımda olsun istiyo bakalım napıcaz senin ki nasıl kuzu geceleri falan

Daha o kadar detay varki inan anlatsam gülmekten koparsınız bebiş bu gece beni asla uyutmadı ya hep kucağımda olsun istiyo bakalım napıcaz senin ki nasıl kuzu geceleri falan

Ya benimkinide gece uyandırmaya zorlanıyorum mama yedirmek için acayip uykusu derin:) ama gaz olayı çok fena ya birde üzerine kabız olunca dün acillik olduk bütün gece ağladı yavrım

Ya benimkinide gece uyandırmaya zorlanıyorum mama yedirmek için acayip uykusu derin:) ama gaz olayı çok fena ya birde üzerine kabız olunca dün acillik olduk bütün gece ağladı yavrım
Hadi ya emmiyomu ben uyusada zorla emzirmeye çalışıyorum sarılık olmasın diye malum ama sütüm sanırım az kalıyo doymuyo çünkü ee şimdi iyi mi peki

Gecmis olsn kuzum bir iki damla zeytin yag ver mamaya katip raahatlasn minnosum

Hadi ya emmiyomu ben uyusada zorla emzirmeye çalışıyorum sarılık olmasın diye malum ama sütüm sanırım az kalıyo doymuyo çünkü ee şimdi iyi mi peki

Çok emmiyor biberonla yada kaşıkla sağıp veriyorum yine kuzum. Emdikçe geliyor diyorlar acaba yinede az mı geliyor ki. Şimdi iyi ama gaza devam. Herkesin neredeyse kullandığı memnun kaldığı damla aldık bakalım inş bir an önce etki ederde

Benimkide başta bi emdi bi bıraktı şimdi emiyo aslında sütümde var ama sürekli emmek istediği için azmı geliyo diyorum. Gaz okur kuzu başlarda pek olmuyo ama sonradan baya gazlı oluyolarmış

Kontroldan geldim kızlarrr
Sancım falan herşey normal çıktı
38+2 olmuşum kilosu 3.220 boyuda 50 cm
Maaleseff gene dönmedii ters totosu haftaya çagırmıcaktı ama genede bi bakalım dedi salı günü işte kontrole suyuda normale döndü fazla değiil artık çok şükür
Tarihi konuştuk 6.6.2022 olsa diye çok gec olur riske atmayalım dedii baya hesapladı şey etti
Kasılmalarım falan sertleşmesi bana çok normal dedii herşey yolunda allahıma şükürr

Son düzenleme:
Benimkide başta bi emdi bi bıraktı şimdi emiyo aslında sütümde var ama sürekli emmek istediği için azmı geliyo diyorum. Gaz okur kuzu başlarda pek olmuyo ama sonradan baya gazlı oluyolarmış

Arkadaşım ilk 1 hafta gece gündüz emdi daha sonra düzene girdi demişti. Olabiliyor sanırım öyle

Senin bebikin gelmeye niyeti yok gibi kuzu :)

Yok kuzum aksine dr bisi demiyo oneriyor ama bnm bacakalrm cati agrim cok olunca kendimi resmi tatile soktum ama artik cok kaciism yok gibi iiyi hissettgm an icin soz verdm bugun sonra bide lohusalik durumu var gunahhh o kadr zman beklemesin
Evet kuzum 40gün izne cikiyoruz ee artik idare edicekler ne yapalim Zaten bebişleri severler falan derken unutur giderler diye umuyorum bi süre

Ooyyyy maceraya bak yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…