Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Süper canım gözün Aydın hadi bakalım güzel haberkerle çıktın . Kasılma sertleşme dün konuşmuştuk ya normal tabi vücut hazırlanıyor ama tabi çok sık yoğun olması başka .

Süper canım gözün Aydın hadi bakalım güzel haberkerle çıktın . Kasılma sertleşme dün konuşmuştuk ya normal tabi vücut hazırlanıyor ama tabi çok sık yoğun olması başka .
Aynenn 4 5 defa normal dedi yani bende çok şey etmedimde burdaki kızlar kontrol et falan filan denilince aklima yattı yoksa canım hiç sıkılmaz

Bence 2 haftayı bulmaz
Günaydın kızlaaarrr ee yok mu bugün doğum yapan
Sezeryan yok normalde bakcaz ay zaman ne çabuk geçiyor yaa 30 gün mü oldu sen doğum yapalı daha dün gibi
Hay maşallah tontik kız
Anaaam her an her şey olabilir

Vallahaaa büyuk bi şokla yolladık onu
Senin dikişlerin nasil oldu bittimk artık geçtimi

Geçti kuzu dikişler kalmadı. Ama hala rahat yüzüstü yatamıyorum nedense. Bi anda bebek dönüyormuş bi yazıyormuşsun kızlar ben doğurdum en birinci sen oluyormuşsun :))

Reactions: Jou
Kızz anlattımm yukarlardaa görmedin demekkii bende diyom bukız görmedi herhalde yazmadı
Kuzuuu ben görmemişim ya valla. Ben daha gideceksin sandim Maşallah prensese
6.6 Olsun istedin dimi benim ablamin doğum günü o gün tam ama nasip ne zamansa o zaman geliyorlar iste Saglikla gelsinde günün önemi yok

Kuzuuu ben görmemişim ya valla. Ben daha gideceksin sandim Maşallah prensese
6.6 Olsun istedin dimi benim ablamin doğum günü o gün tam ama nasip ne zamansa o zaman geliyorlar iste Saglikla gelsinde günün önemi yok
Aynenn 6 6 istedim amaa olsunn doktor nediyosa o var bi bildiğii riskede atmak istemem çünkü
Hayırlısıyla kavuşalımm kuzumm demek ablanın öylee denk gelmiş vallaha

Geçti kuzu dikişler kalmadı. Ama hala rahat yüzüstü yatamıyorum nedense. Bi anda bebek dönüyormuş bi yazıyormuşsun kızlar ben doğurdum en birinci sen oluyormuşsun :))
Keşkeee amaa biyandanda dönerken tekrar tersine ya dönersee bosuna sancı çekecem sonra oyüzdenn olacaksa gelsin böylee hiç gerek yok ya korkundanmı yatamıyorsun kilo gittimi

Bence 2 haftayı bulmaz

Sezeryan yok normalde bakcaz ay zaman ne çabuk geçiyor yaa 30 gün mü oldu sen doğum yapalı daha dün gibi

Hay maşallah tontik kız

Anaaam her an her şey olabilir
Vallahi belirtilerim de var vajinaya bıçak saplanması sol bacak ağrısı hafif kramplar karın sertleşmesi kuyruk şokumu agrısı . Artık doğum belirtisi soranlara verecek cevabımız bunlar 4 hafta öncesinde başlıyor

2 haftayı bulmazz 3 cm de 5 şe baya yakınlaştı

Aynenn 6 6 istedim amaa olsunn doktor nediyosa o var bi bildiğii riskede atmak istemem çünkü
Hayırlısıyla kavuşalımm kuzumm demek ablanın öylee denk gelmiş vallaha
Aynen kuzucum sağlikla gelsinlerde bize zaten nasip ne gün ise o zaman doguyorla ne yaparsak yapalim doğdugu gün insanin değişmeyen kaderidir Evet ben 6.10.92 o da 6.6.90 ikimizde ayin 6sinda doğmuşuz
Seviniyo hatta Meryem de ikizler olcak diye

Hhahaha aayyy ne iyi ama yaa vallahaa anan denk getirmiş sizi
Aynen yaa kader nasılsa öylee bi avazda atlatalımm da inşaallahhh

Aağğyyyy ki ne ağğyy korku ve heyecan ilk doğum
Dün kayınvalidemle muhabbet ederken anne çok ağrılı bişey mi 20 kemiğin kırılması gibi bişeymiş dedim kim uydurdu onu korkma kızım hiç öyle bişey değil filan dedi biraz rahatladım teselliye ihtiyacım vaağğprrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…