- 10 Temmuz 2015
- 3.237
- 3.074
- 333
- 36
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #57.701
Erkenci değil
Ya bilerek gitmek de zor diğeri de zor her türlü düşüncelerden kurtulamıyo insan. Bi de bu işlerde 10tane de doğum yapmış olsan tecrübe diye bişe yok bnce her doğum ayrı bi macera ayrı bi hikayeEvet aşırı heyecanlıyım bilerek gitmek mi daha iyi yoksa bir den su gelip ağar topar gidilmesi mi bilemedim
Çok teşekkür ederim
Missss gibiii çoookk iyi ediyorsun vallahaa rahat rahatt uyursun
Hahahahaha bende dun horlamışım aslında horlamak değill doğru burnum tıkalı çünkü nasıl nefes alacağimı şasırdım o an benimki bu hafta gececiErkenci değiluyuyamıom ki geceleri ya off. Eşime diom ki kalk uyuyamıom, tabi diyo az önceden beri horlayan ben miyim horlamak değil o sesli nefes alıyorum çünkü artık daralıyorum nefes bile alıyorum dedim. Sinir oldum kalktım gittim oturma odasına ama kilim umrunda ki o kaçıncı rüyasında kimbilir
Bakalımm inşaallahh dökülmezz kuzu vitamimlerden tabi kaçtane vitamin içiyohhAyy maşallah canım ya ne güzel, belli olmaz canım doğumdan sonra da kalabilir öyle. Vitaminler fln da kullanıoz ya onlr mı etkiliyo bekliyo acaba. Doğum sonrası da bi süre devam edersiz zaten. Bnm hep çok dökülüyor ve aynen ince baya
Bizimvurda bebek anneyi tanınaya başlayınca saçlar dökülür derler. Yani 3.5 aylık olduklarında çoğu kişide dökülür.Ama benim dökülmedi belli de olmaz.Bakalımm inşaallahh dökülmezz kuzu vitamimlerden tabi kaçtane vitamin içiyohh
Hiç bilmiyorum canım ama benim özellikle üçüncü doğumda odemim çoktu,doğuma giderkende çıktığımda da. İlk doğumda bir tek ne ödem,ne karın bir şey kalmamıştı doğum sonrası.Kız hele bi yatsana yüzüstü bizim yerimize de
Bi de normal doğumda niye ödem olur kiAmazing family
Kızzzz hemilelik sıkıntıları hoooop diye gidiveriyor mu doğumdan sonra?
Bi de senden rica etsem doğum nasıl başladı? Öncesinde kaç gün sancın oldu? Ve sancıların tarifi? Falan bi daha detay verir misin kuzu pliiizzzz
Aaaa ne güzelll canım ya inşaallahh benimde öyle olurr okadar güzelki saçım eşim bile dedii nekadar çok saçın oldu dediBizimvurda bebek anneyi tanınaya başlayınca saçlar dökülür derler. Yani 3.5 aylık olduklarında çoğu kişide dökülür.Ama benim dökülmedi belli de olmaz.
Zor ve çok utanç verici ben bebemden utanırım jdjdjdDemi ya o ara bebek uyansa falan zor işler
Yatılıyo kıız ay çok garip oldumKız hele bi yatsana yüzüstü bizim yerimize de
Bi de normal doğumda niye ödem olur kiAmazing family
Kızzzz hemilelik sıkıntıları hoooop diye gidiveriyor mu doğumdan sonra?
Bi de senden rica etsem doğum nasıl başladı? Öncesinde kaç gün sancın oldu? Ve sancıların tarifi? Falan bi daha detay verir misin kuzu pliiizzzz
Sancın devam ediyomu bence 3 cm iyi neden geri göndermişki suni sancıyla destekleyebilirdiKızlar günaydın 36+3 teyim . Dün akşam şiddetli kasılmalar oldu gece 4 e kadar apar topar hastaneye geldik. 3 cm açılma varmış ama net de sancı çıkmadı. Geri yolladi doktor eve. 3 cm açılma sonrası ne zaman geliyor bebek yaklaşık. 2 hafta bulduğu olur mu
Daha haftası biraz küçük diye. 37 hafta olsan yollamazdim ama birkaç gün durabilirse ilerde iyi yine de dedi canımSancın devam ediyomu bence 3 cm iyi neden geri göndermişki suni sancıyla destekleyebilirdi
Evet oda geldi aklıma ama sancın varsa açılma da vardır inşallah bi kaç gün geçerDaha haftası biraz küçük diye. 37 hafta olsan yollamazdim ama birkaç gün durabilirse ilerde iyi yine de dedi canım
Sagolasin canım inşallahEvet oda geldi aklıma ama sancın varsa açılma da vardır inşallah bi kaç gün geçer
Yatılıyo kıız ay çok garip oldum
Hala altıma kaçırıyorum bitek bu kaldı inşallah kalmaz
Şimdi doğum nasıl başladı ya buda askerlik anısı gibi oldu neyse sene 2022 bigün yine normal doğuruyorum
Kuzu şaka bi yana böyle hafif sancılarım vardı bu son hafta ama günde bi kere falan oluyodu birde bebeğin hareketleri azalmıştı bu net eminim yani sonra işte doğuma gittiğim gününün sabahı wc de sümük gibi baş parmak kalınlığında akıntı gördüm ilk sonrada adet ağrısı gibi ağrım oldu belime yani kuyruk sokumuda olabilir sanki bi yük biniyodu ha bide afedersin büyük tuvaletim var sanıyorum ama gidiyorum bişey yok geçiyo sonra tekrar geliyo ama zamanı çok düzensizdi bazen 10 bazen 20 bazen 1 saatte yokladı neyse biraz uyuyayım geçer dedim uyudum uykudan sancıyla uyandım kalktım yürüdüm yok geçmiyo bi ara geçti baya bi zaman gelmedi sonra kalktım duş aldım çünkü içime kurt düştü duş alınca çok rahatladım ama sağlık ocağında hemşire çağırmıştı oraya gittim geldim sancım yine başladı derken dr yi aradım gel dedi bakalım ultrasona falan soktu normaldi herşey gelmişken çatına bakalım dedi neyse alttan bir muayene etti ben gittim orda canım nasıl yanıyo ama dr bi durdu surat ifadesi değişti kübra senin 5 cm açılman var dedi nasıl yani dedim valla dedihemen yatışını yapalım ben çok korkuyorum şuan yapamam dedim nasıl yapamazsın dedi 5 cm i evde çekmişsin zaten yolu yarılamışsın nasıl dayandın falan derken odaya aldılar bi eşim bi ben işte evden eşyalar geldi neyse beni nst ye bağladılar sancım 100 e vuruyo sersemleştim sonra suni sancı verdiler ben orda birtim yatağı ısırmaya çalıştığımı hatırlıyorum epidural sordular baştan istedim yengem isteme dedi beni dinle hiç
Gerek yok vazgeçti o ara sancı azalıyo birden artıyo 60 a çıkıyo Allahım kabus gibiydi çok şükür kısa sürdü 3 buçuk gibi gittim işte sancıları artınca 5 gibi kollarıma girip doğumhaneye götürdüler bana ameliyat kıyafeti bile giydiremediler kendi tişörtümle doğum yaptım resmen
Sonra sancın vurduğu zaman başını göğsüne daya yandaki demirlerden tutup olabildiğimce ıkın dediler ama kesinlikle nefes egzersizi yapın ben çok pişman oldum nefes alıp vermeyi ayarlayamadım resmen baya bi ıkındım olmadı sonra kaldırdılar beni bi kaç hareket yaptırdılar bacaklarım uyuşmuş artık oturmak istiyorum dedim ama hemşireler ebe falan acaip iydi biri su içiriyo biri masaj yapıyo bir konuşup sakinleştiriyo sonra işte tekrardan her sancıda ıkındım doktor diyo bak saçları gözüküyo ara vermeden ıkın ıkın ıkın diyo ben bi gaza geldim var gücümle içimden hadi diyorum dayan çok az kaldı dayan ve o anda kafası çıktı ben kuş gibi oldum ama inanırmısın hala avuç içlerim kıp kırmızı ölsem unutmacağım bir gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?