Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
kalk ye kuzum aklında duracağına midende dursun . Bnde klasik gece elmamı yedim
Hahahahahah saldıkk diyorsunnn
Ayyy saçlarım öyle güzelkii hamilelikten yana saçlarım çok güzel canlı coğaldı sankii ama ama doğurduktan sonra solcak o kesin benim saçım çok incedirr ve çok dökülür

Hahahah benimde burnum tıkalı vallahaa çişe kalktımm ya tuvalete gidene kadar zor yürüdüm heryerim tutuldu çatı yerım ağrıdı resmen yürümekten

Tıkalı burunla uyumaya calisirken tekrar tekrar tuvaleti geliyor insanın sonra iş kısır döngüye dönüşüyor resmen. Özellikle yürüdükçe benim de çatı yerim çok ağriyor. Anlik girip ciksa da o esna da bi "ahhh" durumu oluyor. Demek ki yurumek hakikattem acilmaya etki ediyor, şu bir-iki haftayı atlayım da rahat rahat baslayacagim yurumelere insallah. Simdi cati agrisi saplandikca tedirgin ediyor insanı. Ya bir de bnm hep sağ bacak iç yerim agriyor, sol tarafta tık yok

Reactions: Jou
Hep tersine olur bu ağrı benimde sol bacağım ve kalçam ağrıyorr uyumaya geçtimmii heryerim tutuluyorr resmen

Ayy maşallah canım ya ne güzel, belli olmaz canım doğumdan sonra da kalabilir öyle. Vitaminler fln da kullanıoz ya onlr mı etkiliyo bekliyo acaba. Doğum sonrası da bi süre devam edersiz zaten. Bnm hep çok dökülüyor ve aynen ince baya

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…