Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
bi doğursam en cok burun etlerim rahatlayacak benimde havalarda bi sıcak bi soğuk olunca hemen tıkanıyor.

kızlar hastane için ortalama kac tane bebek bezi koydunuz herşey tamam bi bez koymadım hala
Bnm burnum hep tıkanık ama şimdi daha bi fena oldu ya. Koca karılar gibiyim resmen .
Hastane çantama bn 15tatilde koydum canım ne olur olmaz . Sen yine en az 10koy

e yap artık son dk daha zor olur bugün hallet kafam rahat olsun

Vuuuu kizzz hazirlaann yeter bukadar rahatlık

ayy onlar taşısaydı zaten ne bizi uyuturlardı ne nazları biterdi . Ama kafaya koydum bu sefer şu günlerde çorabımı fln giydircem doğru düzgün Naz bile yapamadım be aaa
Valla kız benmki aman dikakt et vs diyordu başlarda.Son 2 aydır ağır bile kaldırsam seslenmiyor.Kendine hizmet ettiriyor bir de.Evde çocuk olmasa ona ütü kahvaltı yemek vs yapmam yapmasını beklerim ama çocuk olunca mecbur yapılıyor işte.Çünkü ayakta duracak dermanım olmuyor çoğu kez ağrım çok bileklerim ayaklarım şişti çok fena.Gördüğü halde birşey demiyor

İşte erkek milleti kuzum ya İnan bak gece uyuyamıom ya bazen uyandırıp kavga ediom sen bana bugün bunu yaptın bunu düşünmedin fln diye. Ağır fln kaldırma aman o demiyorsa bile sen dikkat et kendin için. Anlamıyorlar bizi malesef yaşamadan olmuyo karşıdan.
Bnde inan kızım olmasa yemek fln uğraşmam. Geçen sabah kahvaltıyı hazırladım seslendim geldi , ocakta da tavada bile yapıyordum diyo ki e hani koymamışsın ama çağırıon. Bi sinir oldum gel de yardım et diye çağırdım belki dedim. Balkonda çamaşırlar asılı belli kurumuş topla dimi yok illa bn dicem . Yani düşünemiyorlar mı yoksa bizim payımıza düşenlerin cinsi mi böyle bilemedim

Aptamil kabızlık ve gaz yapar kuzum.SMA iyi gelmişti bize.Kilo aldırımı da güzel sindirimi de.Aptamili kızım içmek istememişti ve aşırı kusturmuştu.

Anne sütüne karıştırdığım maması var yine aptamil seve seve içiyor bir sıkıntı yaratmadı şimdiye kadar. Sütüm yetmediği durumlar da yine aptamil kullanayım dedim. İnş bizde o etkiler olmaz canım

İnşallah dayanabilirim ya bide sonsuza kadar sürecek bişey değil sadece saatler sürüyor kendimi böyle teselli ediyorum
Heeehhh belkii çok sancın olmayacakkk ama şu duayı oku doğuma gidene kadar ağrını hafifletirmiş ben herdefasında dedim burda aslında ama unutuluyo maaleseff

Sümmessebiyleyesserahu bunu çalata doğurana kadar oku hep içinden

Bunu 2 kuzenim doğana kadar hep okudu cok fazla agrı yaşamamışlar regl ağrısı gibi oda

ayy onlar taşısaydı zaten ne bizi uyuturlardı ne nazları biterdi . Ama kafaya koydum bu sefer şu günlerde çorabımı fln giydircem doğru düzgün Naz bile yapamadım be aaa
Yap kuzuu benimkine ben birşey demesemde yardım ediyorr halimi anlıyorr bazı adamlar anlamaz rahat olur sen biraz nazlan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…