Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hiçte korkmaaa öyle bianda cıkıvericekk inşaallahh hapşurduğun gibi doğurasınn canımm

İnşallah kuzucum ben de valizleri düzdüm son bi kaç sey kaldi Heyecan dorukta
Aayyy vallahaa benim tamamm herşeyy ağzını kapadım iyice bez alamadım bugün sadece eşim cok uykusuzduu dolanmadan hemen eve geldik uyudu acelesi yok zaten bidahaki salıgünü gidicez doktora ozaman alırızz sen hangi bezden aldın

Kızlar ben de gittim bugün doktora. Aslında çarşambaydi kontrolüm ama bugüne aldım ben, genital bölgede biraz ağrım vardı çünkü. Neyseki bir sorun yok çok şükür. 2cm de bende açılma var. Ağrın olursa gel dedi. Nstye girmeden dogurucam herhalde ben de:)) Bebisin keyfini beklemeye devam bakalim:))

ya bn dalıyorum sesli nefes alıyorum o sese uyanıyorum sonra uyuyamıyorum bi süre fln derken bu girdap içerisinde geçiyo geceler
bi doğursam en cok burun etlerim rahatlayacak benimde havalarda bi sıcak bi soğuk olunca hemen tıkanıyor.

kızlar hastane için ortalama kac tane bebek bezi koydunuz herşey tamam bi bez koymadım hala

Kızlar benim göbegim baya baya aşağıya düştü sanki. Bunun anlaminı bilen var mı acaba? Kocakarılar gobek asagi düşünce doğum yakin derler. Eger oyleyse bu durum dogumun ne kadar yakın oldugunu da gösterir mi? Durum hakkında bilgisi olan var mı?

2 cm acilmaniz hakkinda doktorunuz ne gibi bir yorumda bulundu acaba? Bi hacta icinde acilmalarin buyuyecek sancin olabilir olunca hemen gel sekilinde bi sey dedi mi? Ya da suyunu, herhan gelebilir vs gibilerinden.

Bende bir tane primanin yeni doğan bir paketi vardi (icinde 30-40 adet vardir heralde-ufak bir paket) direkt onu koydum.

Keşkeee amaa biyandanda dönerken tekrar tersine ya dönersee bosuna sancı çekecem sonra oyüzdenn olacaksa gelsin böylee hiç gerek yok ya korkundanmı yatamıyorsun kilo gittimi

Korkular başladı dimi:) kuzum 7 kilom gitti doğumdan sonra ama yemem gayet ve gayet yerinde olduğu için veremedim :)

Reactions: Jou
Nst ile sancıya niye bakmadılar ki

Korkular başladı dimi:) kuzum 7 kilom gitti doğumdan sonra ama yemem gayet ve gayet yerinde olduğu için veremedim :)
Heee olsunn yaa verirsinn boşverr
Korkular değildee normal doğuma bırakmakta istemedim biyandan beklemek boyle iyi oldu ya doğum pozisyonuna alıpta tam girecekken ya tam tersine donerse buseferr geç kalınır hepten uyuturlarr boşuna sancı çekmişte olurumm hiç böyle strese gerek yok

Çok şükür kuzum.Benim geçen haftaki bebekle değerlerin aynı çıkmış.Ama benim 1 hafta önde gidiyor. Diğer hafta da sizin doğumlar var

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…