Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim de rahmim ters o yüzden vajinal oluyor hep kontrollerim. O sebeple karından keseyi görememiştir bir önceki kontrolde evet. Benim 4+6 da vajinal görüldü. Bir zararı yok araştırdım bunu ama tamamen tercih meselesi tabiki Haftaya cuma 6+1 oluyor bakalım vajinal duyabilecek miyiz kalp atışını. Umarım bize de nasip olur

Kasılmalar batmaları rahim büyüdüğü için oluyormuş ve ani harekette hissediyorsunuz doktorum öye dedi ben her hapşurdupumda sızlıyor kasıklarım tutarak hapşuruyorum artık
Ben de hastayım şu an 3 kez arka arkaya hapşurdum mesela çok korkuyorum her hapşurduğumda fobi oldu. Hep elimi koyuyorum sanki tutarsam koruyacağım gibi

Bende ters rahim yok, bugün 6+5 oldum.
5+4’te kalp atışını nasılsa duyduk diye doktor önce karından denedi, ne keseyi ne bebeği göremedi.
Yani çok aşırı sıkışık değildim ama 55 kiloyum.
Öyle yağ falan yok karnımda.
Görünmeyince görünmüyor demek ki.

Görünsünler kalpleri atsın da nereden gördüğümüzün hiiiç önemi yok canım.

Amin canım sağlıkla mutlulukla gelsin minnoşlarımız. Kalp seslerini de duyalım zamanında. Her kontrol olması gerektiği gibi ilerlesin inşallah

Vallaha kız doğurmakta çok zorr allahh yardımcımız olsun kadın olmak hiç kolay değil hele ana olmak

Aaaa geçiyorr tabii kiii ben ne kanama gördüm haklısın insanın aklı gidiyor ama ilk zaman ilk aylarda hamilelikte bunu herkes yaşıyor bak benim 2 haftadir vardı daha bugün kesildi kese etrafında olmasın yeter mesela öyle düşün ama hiç iş etme yemekte yapma eşin veya yakının biri gelsin yardım etsin budönem cok önemli senin için bolbol dinlen bol bol su iç sağlıklı beslen ❤

Kese etrafında dedi 1er cm 2 tane gördü acildeki doktor ufak dedi ama... yarında kontrole gidecektim bakalım doktorum ne diyecek
İnşallah azalarak gider hepimizinki

Reactions: Jou
Kese etrafında dedi 1er cm 2 tane gördü acildeki doktor ufak dedi ama... yarında kontrole gidecektim bakalım doktorum ne diyecek
İnşallah azalarak gider hepimizinki
Benimde kese etrafında cok vardı aşşırı derece foşur foşur geliyordu inan seninki birşey değill kahveye dönecek ozaman kafanı rahatt tutt kahve iyi

İyiki varsınız Hepimiz yaşamışız nerdeyse, sizin yazdıklarınızdan bilmesem daha çok üzülürdüm, kafaya takardım şimdi kesin
Hepimiz takarızz ben bile cok pinpirikliyimdir normalde çok takarım herşeye burda birbirimize destek verince insan rahatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…