Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hadi bir soru persembe dogun var ama sezeryanda biraz gec geliyormus süt hummana nin sut yapici cayini aldm smdiden baslasam gunde bi bardak persembeye çoğalir mi acaba sütüm Madammor şafak 2
Onu nerden aldın süt yapıcı çayı yaaa bende alayimm doğar doğmaz içiyormuyuzkii

Onu nerden aldın süt yapıcı çayı yaaa bende alayimm doğar doğmaz içiyormuyuzkii
Trendyol dan aldm kuzum. Pek bi övduler ama daha denemedim tadi falan nasl bilmiyorn sabah geldi. Hummana still tee adi. Bnde simdiden baslm istedm ama birazdan deneyim ozamn. Tadini da yazarm sana

Reactions: Jou
Yap kuzuu benimkine ben birşey demesemde yardım ediyorr halimi anlıyorr bazı adamlar anlamaz rahat olur sen biraz nazlan
Ya bnm ki bak mutfakta hiç bişe yapmaz anlamaz ama temizlik fln yapar yani hakkını yemeyeyim de. Ama yani bir haftadır aramız limoni çok kırgınım desteğe en çok ihtiyacım zamanlarda böyle uzatması

Ya bnm ki bak mutfakta hiç bişe yapmaz anlamaz ama temizlik fln yapar yani hakkını yemeyeyim de. Ama yani bir haftadır aramız limoni çok kırgınım desteğe en çok ihtiyacım zamanlarda böyle uzatması
Yaaaa niye aranizda neoldu kuzu amann yaa hamilelikte yapmasalarr barii bizde bazen böyle oluyorr ama uzamıyorr

Yemeği bizimkide hiç etmezz ama yardım eder yanıma gelip çamasır asar kendi ev şeyleri anlarr

Yaaaa niye aranizda neoldu kuzu amann yaa hamilelikte yapmasalarr barii bizde bazen böyle oluyorr ama uzamıyorr

Yemeği bizimkide hiç etmezz ama yardım eder yanıma gelip çamasır asar kendi ev şeyleri anlarr
Çok saçma bi konu büyüdü kuzum ve çok ağladım ama ilgilenmedi bile. Bilmiyorum ya kırıldım desem bile üste çıkar hemen o . Kendi bilir artık . Yazıyorum bn bunları kenara

Yaz bakemm ağzının tadına güveniyorumm
Kendi boyle bisi kuzum tadida smdi cok hafif tatli hibuskus cayi ictinmi ona bnziyor yada hazir sallma kusburnu gibi mi desem sulandirilmis nar suyu gibi mi desem ama içilebilir fena degl tadi güzel içilir.

Eklentiler

• IMG_20220523_143351.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 36
Ne bezi ama kuzu hasta bezi olarak evony aldik. Bebek bezi olarak baby turco zaten Ömer de kullaniyorum memnundum ondan. Eğer bi aksilik olursa diye sadece bir paket aldik olurda iyi gelmezse değiştiririz artik

Kendi boyle bisi kuzum tadida smdi cok hafif tatli hibuskus cayi ictinmi ona bnziyor yada hazir sallma kusburnu gibi mi desem sulandirilmis nar suyu gibi mi desem ama içilebilir fena degl tadi güzel içilir.
Hahahah rengi güzelmişş ama hemende bitiyormuş ya günd enekadar içicenkii bide 200 grammış kutusu az geldi bana

Ne bezi ama kuzu hasta bezi olarak evony aldik. Bebek bezi olarak baby turco zaten Ömer de kullaniyorum memnundum ondan. Eğer bi aksilik olursa diye sadece bir paket aldik olurda iyi gelmezse değiştiririz artik
Bebek beziydi aşkomm anladımm ben prima alırım herhalde ya

Hadi bir soru persembe dogun var ama sezeryanda biraz gec geliyormus süt hummana nin sut yapici cayini aldm smdiden baslasam gunde bi bardak persembeye çoğalir mi acaba sütüm Madammor şafak 2
Canim ben hummananin çaylarini kullandim ilk zaman gercekten cok faydasi oldu bana ama zaten kendi sütüm fazla ve yağli oldugu icin sıkıntı yaşamamistim ben hiç. Sende kullan tavsiye ederim
Evetttt son 2 ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…