Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Vallahaa kızzz gebe kalmadan önc emutlaka ne yersem yiyim hemen kilo alan biriydim şaşkınım oysa
Bnde oyleydm hatta çok kilom vardi kilo verdim dahada veriyordmki bebek oldu 23 kilo Verdim onu nu geri aldm ama olsn cok almadm en azndan dogum sonrasi zaten baya gitmis olur sonra kaldigm yerden sutumun azalmadan vermeye devam ederim istedgm kiloya. Gelene kadar

Reactions: Jou
Benimde böyle hissetiğim çok anlar oldu ama şimdi muazzam bi duyguyu yaşıyorum

Yaniiii bizde herşey dert anamm yaa hep kadınlarda varrr adamlara kıskanıyorum resmen

Yaaa demee kucağında daha bi huzur demii
Ya böyle anlatsan anlatamazsın bakıyorumya şimdi bu benimmi diyorum herkesin içinde beni ayırt etmesi, emzirirken iki eliyle parmağımı tutması, kendini öyle güvende hissediyoki kucağımda ya bilmiyorum ne yazsam az kalır öyle mucizevi bişey

Yaaaa tabiii kuzumm yaaa cok başka bi duyguymuş zaten senden ayrılınca kendini bosluğa düşüyormuş gibi hissediyolar bebeler anlıyolarmış yani oyüzden bi kahve içmene izin vermiyo sıpaa

Burnuma kokusu geldi misss gibi Nasılsın kuzum belki diğer sayfalarda yazmışsındır ama yaaa uzun saatler giremiyorum artık sayfalar birikmiş oluyor bakamıyorum hepsine

Yaaaa tabiii kuzumm yaaa cok başka bi duyguymuş zaten senden ayrılınca kendini bosluğa düşüyormuş gibi hissediyolar bebeler anlıyolarmış yani oyüzden bi kahve içmene izin vermiyo sıpaa
Ayy evet inanki çayı artık soğuk içiyorum unuttum sıcak çay neydi yemeye asla fırsat kalmıyor ben aldığımı yakarım diye düşünüyorum

Reactions: Jou
Evet öyle maalesef. O yüzden çok paralar dökesim gelmiyor da bir yandan da ihtiyaç. Bakalım. Çok teşekkürler. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Amin inşallahhhh Ben de çok para vermek istemedim baya uygun geldi bana o zaman alayım bulunsun dedim

Burnuma kokusu geldi misss gibi Nasılsın kuzum belki diğer sayfalarda yazmışsındır ama yaaa uzun saatler giremiyorum artık sayfalar birikmiş oluyor bakamıyorum hepsine
Evet canım farkettim pek aktif değilsin burada bende çok giremedim bu ara iyim kuzu dikişler olmasa daha iyi olucam bide çok sıcak hava pedle gezmek dahada mahvediyo beni

Kuzum oyle güzel anlatiyosn ki kiskandm hep o minik elleri annesinin ellerinden tutsn. Saglikla büyüt bebegini canm. Cok kiskandm ama bnm yerime o minik parmaklari öp olurmu annesi

Kuzum oyle güzel anlatiyosn ki kiskandm hep o minik elleri annesinin ellerinden tutsn. Saglikla büyüt bebegini canm. Cok kiskandm ama bnm yerime o minik parmaklari öp olurmu annesi
Ah bebeğim sizlerle burda beraber gün saydık şimdi buralara geldik benim için buradaki herkes çok değerli sizlerinde doğum hikayelerini inanın heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…