Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bebe baskı veriyordur canım benimde hergün oluyor
Az once youtube dan ogrendim,cati kemiklerinin genislemesi ya da bebegin kafasinin asagida olmasi kaynakli sinir uçlarina baski yapmasiymis.ilk dogumumda hic bunlar olmamisti,40+4 te sezeryan olmak zorunda kalmistim

Reactions: Jou
Az once youtube dan ogrendim,cati kemiklerinin genislemesi ya da bebegin kafasinin asagida olmasi kaynakli sinir uçlarina baski yapmasiymis.ilk dogumumda hic bunlar olmamisti,40+4 te sezeryan olmak zorunda kalmistim
Olabiliyor öyle canım ilkinde nasıl yaşadıysan aynısını yaşamayabiliyosun

Ay inşallah yaaa emmesi her açıdan iyi ama yine maşallah oğluna 1 yaşına kadar vermişsin anne sütünü

Bende ondan alayım o zaman bi denerim

Ay resmen normale zorluyor evet konuş mutlaka işe yarıyormuş instagramda görmüştüm

O şeyin iste anladn nere cimdiklenmesi de değişik daha neler göreceğiz dogurana kadan kim bilir
Ay valla bide sadece kendimizde değil bir kaç kişide de aynısının olması daha iyi oluyor ben mesela anlatıp o şeyin çimdiklenmesini yazmamıştım. Nasıl anlatacağımı bilemedim daha doğrusu sen yazınca aha aynısı dedim

O malum şey iste nasl anlatim bilemedm en iyi bnzeyen cimdiklenmek oldu inceden sızı igne batmasi ince kalir cimdik iyi yakıştı ay baskasinda da olmasi evet ic rahatlatio en anzdan bnmi abartiyorm demiyorm. Bide sol taraf sismesi onuda anlamis değilim ama iste olanlardan da duyunca normalmis gibi geelio

Selam kızlar,sohbetiniz bol olsun
Benim bebişler hasta o yüzden pek yazamadım ama okudum bir çok yazılanı. Bende çok halsizim bugün doğum arefesi hasta olmam inşallah
Perşembe günü muayene günüm var heyecanla bekliyorum bebiş durursa bakalım o zamana kadar. Ama bugün sancılarım baya azaldı duracak gibi.
leylav haber var mı arkadastan suyu gelmişti onu da merak ediyorum valla süreç nasıl ne oluyor

Hahahah hepsinin sırası gelecekk bakalımm doğurduğun zaman nekadar gitcek kilon şuan agirlığından fazla gözüküyodur kilo
On kilo aldm ama bana sorsan 30 almis gibiyim suyu seli bebesi deeken en kötü bes gider dogumda benm sol tarafim ayak bacak asiri sis odem uc falanda oyle gider zmaanla bana cok bisi kalmaz ahh inşallah umdugum gibi olur

Reactions: Jou
Geçmiş olsun canım benimm
Enson hastanedeydii

Gecmis olsn canimm.

On kilo aldm ama bana sorsan 30 almis gibiyim suyu seli bebesi deeken en kötü bes gider dogumda benm sol tarafim ayak bacak asiri sis odem uc falanda oyle gider zmaanla bana cok bisi kalmaz ahh inşallah umdugum gibi olur
Bendee şuana kadar 9 kilo aldımm tabi olasente su falan derken hemen almışım normalde 5 kiloya yakın almıştım pek fazla almadım kilo zaten doğurduğum gibi gider zaten hemen

Kızlar eşlerinden şikayet edenler ,bizim bu adamlar lohusa oldu herhalde valla ben de bir haftadır çok gerginim evde sayesinde ağlamaktan helak oldum.

Oğlum da hasta bugün yine hastanedeydik,kendi kontrolüm vardı gidemedim.
Kaç gecedir uykusuzum beyimiz başka odada yatıyor sabah işe gidecek ya gece çocukla anne ilgilenir.
Ev işlerine yardm ediyo bı işte sağolsun o da kendi yemeği kendi bulaşığı bı zahmet yardımcı olsn.
Kendini toparlar inşallah yoksa kapıya koycam adamı

Ay inşallah yaaa emmesi her açıdan iyi ama yine maşallah oğluna 1 yaşına kadar vermişsin anne sütünü

Bende ondan alayım o zaman bi denerim
Hamileyken emzirmek kolay gibi geliyor ama en zor ve stresli dönem ozaman inşallah hepimizin bebekleri sıkıntısız tutar memisleri al canım dene şifa olsun bol bol süt olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…