Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Offf bide sıcakta ped evettt bizde pişikk olacazzz buseferr
Off sorma bide dikiş olunca üstüne birde idrarı kaçırıyorum sürekli direkt akıyo geliyorum demeden
Hahahahahaha evetttt boyna yiyodun bende buara hep yemek istiyorumm yaa
Kız sorma hep açtım yani inanılmaz bi iştahtı benimki

Reactions: Jou
Evet canım farkettim pek aktif değilsin burada bende çok giremedim bu ara iyim kuzu dikişler olmasa daha iyi olucam bide çok sıcak hava pedle gezmek dahada mahvediyo beni
Ovvvv ped içine ütülenmiş bir temiz kumaş parçası mı koysan acaba pamuklu, çok mu kanaman oluyor İyi olmana sevindim hastaneden çıktın mı?

Ovvvv ped içine ütülenmiş bir temiz kumaş parçası mı koysan acaba pamuklu, çok mu kanaman oluyor İyi olmana sevindim hastaneden çıktın mı?
Mantıklı kız dur yarın yapayım. Kuzu ben hemen ertesi gün öğlen çıktım hastaneden kanamam oluyo ya ilk başlarda daha çoktu tabi şimdi azaldı
Ayy. Cok heyecanli ama hepimiz sağlıkla kavusup koklayalm bebelerimizi
Amin amiiiin

Yok ya bunlar akıllanmaz . Donunu bile yıkıyo annen ama işte hayır gönül bilmiyorlar. Çocuk gibiler azcık ilgisiz kalınca hemn tripler. Walla canım söyle sen de hiç içine atma sen ı çocuğu babanın evinden getirmedin. Bn bugün dedim millet karısına hamile diye çorabını külodunu bile giydiriyor sen suratıma bakmıon bahaneler bulup dedim ohh dedikçe rahatlıom iyi oluyo

Kuzu tüm idrar kaçıyo işte doktor normal dedi bi süre öyle olucak doğumda kaslar gevşediği içinmiş.. valla verilir bence ya yaz bide suda çok içiliyo
Evett yaz bide çok su içiliyor sütünde iyi olur
Evett canım normal tabii kaçırman

AA olur mu onlar ger zmn öncelikli yani biz iki elimiz kanda da olsa ilgimizi çekmeyecez onlardan. Anlamıyorlar işte canım bana diyo ki geceleri of layıp puflayacağına benden düzgünce yardım iste. Yani o of puf dememi bile sanki bilerek dikkat çekmek için yaptığımı düşünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…