Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Geçmiş olsun ya havalar tam bi düzelmedi bi sıcak bi soğuk hastalıklar arttı. Hastanedeydi ses çıkmadı sonra inşallah hızlıca kolaylıkla alır kucağına

Evet gördüm. Kaliteli bir şey mi diye merak ettim. Bebeğim dört aylık. Ona göre bir şey araştırıyorum da fiyatlar uçuk her yerde. Bebek sevecek mi o da belli değil
Bebekten bebeğe değişebilen bir şeymiş sanırım. Bende hiç bilmiyorum. Arkadaşım yıllar önce kullanıyordu ama nerden aldı bilmiyorum. Baya kullanışlıydı.

Bebekten bebeğe değişebilen bir şeymiş sanırım. Bende hiç bilmiyorum. Arkadaşım yıllar önce kullanıyordu ama nerden aldı bilmiyorum. Baya kullanışlıydı.
Evet öyle maalesef. O yüzden çok paralar dökesim gelmiyor da bir yandan da ihtiyaç. Bakalım. Çok teşekkürler. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Bu ikinci hamileligim ama ilkinde olmayan butun sikintilari yaşiyorum.yarı uzanirken bebek hareket etmeye basladiginda da resmen bıcak saplaniyo alt tarafa.bugun korkuttu beni daha erken cunku
Genelde tüm hamilelikler farklı diyorlar ama bilemedim sizin tecrübeleriniz farklıdır tabi

O durgunluk bende de var canım. Neler yaşayacağımı biliyorum aslında ama yine de sağ salim bebeğimle kurtulmayi diliyorum sürekli,normal bu duygular. Az kaldı inşallah hepimiz kurtuluruz sağ salim
Çok teşekkür ederim kızlar yatışım yapıldı şu an NST deyim yarın sabah 8:45 de sezaryen a alıncam
Güzel haberini bekliyoruz canım,sağlıkla kavuş bebeğine ❤
Sağ ol canım,leylav bir avazda kurtulur İnşallah ☺
Gecmis olsn canimm.
Sağ ol cnm
Geçmiş olsun ya havalar tam bi düzelmedi bi sıcak bi soğuk hastalıklar arttı. Hastanedeydi ses çıkmadı sonra inşallah hızlıca kolaylıkla alır kucağına
Evet ya hep havalardan,neyse bebisler dogdugunda ısınmış olur artık,sağ ol canım

doğum yapacak olan benim stresten geceleri yatamaz oldum. bizim ki sanki kendi doğuracak bi tripler, bi afra tafralar. hiç böyle değildi resmen nazara geldi adam.
Onlar da doğum stresine giriyorlar canım.Bir de biz ofladıkça çözüm üretemediklerinden kendilerini yetersiz hissediyorlar galiba

Kuzum annelik böyle bir şey işte.Büyüse de acaba yetiyormuyum yavruma diyorsunTamamen hormonsal ve şu an lohusalık döneminde hissetmen çok normal.Sen çok güzel bir anne oldun. Bebeğin için en doğrusunu sen bilirsin.Mama veriyorum sütüm çok yok vs diyip kendini girdaba sokma sakın kuzum.Kimsenin sana bu şekilde hissettirmesine de izin verme.

Hapşurduğuu gibi diyoruzz

Oooo resmen geliyooorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…