Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Tek böyle olsun sıkıntılarımız canım,sonunda meleklerimize kavuşcaz inşallah
Rabbım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu tatsın herkes
Amiinn inşaallahh bu dünyada tek amacımız hamile kalmak çocuk yapmak kadınlarımız en çok derdide bu rabbimm uğraştırmadan daha fazla herkese tek vakitte hayırlısıyla nasip etsinn

Selam arkadaşlar, ben Haziran annesi miyim , Mayıs annesi miyim bilemedim. Uygulamaya göre 23 Haziran son gün ama ikiz olduğu için 26 Mayıs günü planlı sezaryenle dogurucam tabii daha önce gelmezlerse. Bugün çatı muayenesi yapıldı, daha önce de birkaç kere yapılmıştı, akıntının rengi açık kahveye donmustu ama bu sefer kanlı bir mukus geldi ve yoğunluğu akıntının 5-10 katı kadar. Nişan mıdır acaba ?

Kesinlikle nişan doktorunuza bildirin bence

Çatı muayenesi sonrası kanama vs olabiliyor. Fakat sizin planlı sezeryan yapilacakmış. Normal doğumu bekleyecek olsanız sancıları bekleyin derdim fakat hem ikiz,hem de sezeryan söz konusu olduğu için doktorunuza mutlaka durumu anlatın,mümkünse muayeneye gidin. Bir de planlı sezeryan ise neden çatı muayenesi yapıldı bir kaç kez? Normal yolla olma ihtimaline mi bakılıyor?

Reactions: Jou

hayır normal doğum için bakılmıyor, erken doğum riski var, nst'de sancı çıkınca açılma var mı diye bakıyor.
Riskinizde varmış,doktorunuza söyleyin mutlaka bu kanamayı hatta gidebiliyorsaniz kadin dogum acile gidin derim,riske atmayın bekeleyerek suyunuz gelmediği için durdurabilirler doğum riski varsa

Hayırlisıyla celsuunnn bebe
Celssssun miiii
Celsssun celsuuuunnnn
Nassın gülooooommmm
Annemin hastene işleri, evin temizliği derken kaldı kuzum.Bugün kalan eksikleri tamamlar yarın da kişisel temizliği hallederim inş.
Ay canım benim yaaa senin o işler vardı bi de dimi? Nasıl oldu annen? Sen nasılsın? Çarşambaya bi şey kalmadı. Var mı heyecan
E tabii relax ol. Unutma ağzı olan konuşur boş konuşur. Sen rahat ol gayet de güzel ve kolay geçecek ona inan öyle olsun
Canlarım alıntı yapamıyorum çok teşekkür ederim seviyorum sizleri
Bizde seni çok seviyoruz tatlım. Ne durumdasın acaba keşke yazabilseydin o kadar merak ediyorum ki nasılsın bebiş nasıl her şey yolunda mı

Ay 500 kalori yakıyomuş her emzirme valla bunada veremezsem dahada veremem
Wuhuuuuu kanka ne diyooonnn çeeennn
Vallaha çok İyimiş
Biz zayıflarız kiii o halde

Doğum mu canım? Normal istiyorum insaallah ilk sezeryan benim
Canım yanlış hatırlamıyosam seninle konuşmuştuk daha önce. Şimdi de ben sorayım sana bir kaç soru:
Kaç sene var aralarında?
Hangi doktora gidiyorsun?
Ne zamana kadar bekleyecek doktorun?
Doğum başlamazsa nasıl başlatmayı düşünüyor?
Ve ne kadar ssvd doğum ücreti?

En güzel bölüm birinci trimestr di ye ic uyu
Yemedim içmedim uyumadım
O zorluyor da doktorum asla önermiyorum sana dedi. O yüzden dua ediyorum çarşambaya kadar beklesin diye.
Neyse ki az kaldı az daha sabretsin kuzucuk
Aynen bende de sol taraf hep
Neden acaba sol ya çoğunluk öyle
Damar mı yok len niye açılmıyor .
Yok valla kan alırken bile sol kol tek yer var onu da tek kişi buluyor çok çok iyi olan hayatımda 1 kere acilde serum taktıracaktım grip olmuştum 4 sene önce delik deşik ettiler açamadılar kaç kişi denedi o yüzden çok korkuyorum
Çatı muayenesinden de olmuş olabilir ama yoğun demişsiniz nişan da olabilir. Bi gidin doktora mutlaka

Kızlar 3640 gram doğdu tombişim. Anesteziyi ilk aldığımda fenalaştım tansiyon gitti midem bulandı kustum herkes de olmuyormuş ama. Son kusmayı doğumda yaptım yaniBebeği çok hızlı çıkarıyorlar. Baskıyı falan hissediyorsunuz ama acı yok. Bebek çıktıktan sonra biraz daha sizin işlemler devam ediyor. Yürütülene kadar biraz acı çektim ama kesinlikle yürüyün yatağa geri döndüğünüzde rahatlamış olacaksınız. Gümüş kapakları şimdiden takın meme uçlarınızı nemlendirin aklıma gelenler şimdilik bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…