Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Masallah canım güzel haberini aldım cok cok sevindim Güzel bebeğin sağlıkla büyüsün
gümüş kapak mı kullandın sadece
Hayırlı olsun canım ben de birazdan ameliyata gireceğim
Sendende güzel haberleri bekliyoruz canım sağlıkla gelsin çabucak toparlan
Ellerinde uyusma olan varmi benim uyutmuyor el uyusuklugundan yarim saate uyaniyorum
Bende var canım özellikle sabahlar sınır sıkışması dedi doktor bana cok fena bişey

Hayırlı olsun
En sona kalacağım derken sürpriz yaptı bebiş

Günaydiiin

Ayy masallah hadi gecmisolsun bebik artik kucaginda sezaryen mi olmustu normal dogum mu oldu ?
Cok heyecanliii insallah saglikla hayirlisiyla al kucagina,
sicak sicak taze dogmus bebeleeer

3 bucuk sene olucak insaallah. 40. Haftadan sonra bi 10 gün daha beklemeyi düşünüyor. Nasıl başlatmayı düşünüyor sormadım ama gerekmedikçe müdahale etmiyor. Doğum fiyati değişiyor ben dogum paketi almadım sabit bi fiyat yok gibi o yüzden umarım artmaz

Gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütsün masaallah tosuna
Bugün bir güzel haberde senden gelecek inşallah,oyy bebisler çoğalıyor
Benim eş kişisi de beni taklit ediyor,neymiş alışkanlık haline getirmişim oflayıp puflamayı
Yaşamadıkları için belki fazla empati yapamıyorlar ama bari dillerini tutsalar. Neyse ki iş,yemek,çocuklar vs bu süreçte fazlaca destekçim oldu,anlayışlıydi da bu tarz söylemlerine çok takılmadım.
Ellerinde uyusma olan varmi benim uyutmuyor el uyusuklugundan yarim saate uyaniyorum
2 haftadır bende de var kuzu,çok berbat bir şey bu. Gebelikle alakaliymis bir şey tünel sendromu diye geçiyor. Elde oluşan ödem uyusmaya ve kas ağrısına sebep oluyormuş. Kas gevşetici krem,soğuk uygulama iyi geliyor yazıyordu ama ben krem zararlı diye kullanmadım. Ellerimin kemikleri uyandığımda incinmiş gibi ağrıyor zor hareket ettiriyorum sonra açılıyor.

Ooyyyy hayırlısı olsunn canımm benimmm

maşallah bebişe hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla büyütün inşallah

Gülloonn nasılll olsun yavvvv belim ağrıdı hep yanma gibii böyle kasığıma vurdu gecelerii doğum yaklaşınca heryerimiz tektek ağrıyorr sen nassssuuunnnn

Saka yaptm kuzum bebek dogunca hemen yazamayabiliirm dediya bebisle ilgilenmekten firsat belki hemen bulamaz diye kötü bisi demek istemedim kiz
Heee yok kötü dediğinden değilde anlamadım bian ondan sordumm ilgilensin bebişlee iyi olunca iyiyim desede yeterr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…