Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hayırlı olsun canım ben de birazdan ameliyata gireceğim

Yaaa maşallahhh gözün Aydın hayırlı uğurlu olsun

Ay maşallah hayırlısıyla kurtulmuşsunuz cnm inşallah bian önce toparlarsınız ikinizde bende zaman yaklaştıkça korkuyorum ilki normal doğumdu zor bi doğum olmuştu ama sonrası büyük konfordu spinal sezeryan olacağım bu defa geriliyorum süreci düşündükçe…
Buradan yeni annelere nacizane birkaç şey söylemek isterim göğsünüz yara olacaksa malesef oluyor ne yaparsanız yapın ne lansinosh ne eczane yapımı kremler fayda etmemişti en son çare hamama gitmiştim hemen geçti çok şükür bende ,birde bebek doğunca mutlaka sütünüzü sağma makinasıyla kontrol edin yeterli mi diye ben ilkinde habire emziriyordum habire emmek istiyordu sürekli emmek istiyor diye düşünmüştüm ama 3. Gün sarılık olmuş meğer sütüm az olduğundan yoğun bakıma alınmıştı sonra anladık sütümün az olduğunu …normal doğum yapacak arkadaşlar sancılar ve bebek çıktıktan sonra kanama dışında başka şikayet olmuyor inanın dikiş atsalar bile hissetmiyorsunuz korkmayın

Yaaa tombis hoşgelmis. Saglikla büyüt kuzum gozun aydin

ben zaten hiç içime falan atamam, her akşam odaya geçince bi araba laf yiyo benden. bi de öyle cevap verip çata çat kavga eden bi adam da değildir. genelde de beni haklı bulur söylendiğim şeylerde. onun şu an tek derdi annemin duyacağı şekilde söylenmem. annem de benden güç alıp laf sokuyomuş. halbuki gerçekten kendi evladı gibi görüyo annem, damat diye ayırt etmez bize kızdığı gibi kızar samimiyetle.
Allah geçim versin hepimize inşallah. Erkeklere de akıl fikir ve vicdan

ölür müsün öldürür müsün dün akşam benim de belim çok ağrıyodu, biraz da tabii stresliyim off poff edip duruyorum düşündükçe. aklınca beni teselli ediyo, diyo ki aşkım tek doğuran sen değilsin, altı üstü 20 dk sürcek biticek. gırtlağını sıkasım geldi o an

Herkes doguruyosa gel sen dogur diyeydin tselli etmis de yanlis yerden giris yapmis valla ne deselr batiyo ama Allahtan bizimki bisi demio cok heyecanli sen bir ben bin doguruyorm senin agrin oldkca diyo ehh oda bisiydir anliyor en azndan. Herseyede yardimci oluyor corabima kadan sagolsn

Amin canım ya inşallah işte bilseler bugünler bi daha geri gelmeyecek ama farkındalıkları bu kadar işte. Biz bebişlere sağlıkla kavuşalım da inş, daha bunun lohusalığı var kendimizi beynimizi şimdiden yormayalım bari bu kadar

Hee tabi canım yani ne ki 20dk sıkıver dişini , hıhhh kendilerinin eli kesilse ya da grip olsalar ay uy ölüyorlar sonra bizden sakinlik bekliyorlar normal doğum olacaksa canım doğuma o da girsin seninle de görsün nasıl geçiyormuş o 20dkcık dediği süre

Emzik ne aldın kuzum
Avent wee karışık aldım bişeyler şuan için çok nadir emiyor
Valla ben öyle okudum bi yerde
Doğuma böyle gitmeyen de ne bilim

Yalan bu
Oyyy maşallah kuzu tebrik ederiim

Ah canım benim Rabbim şifasını versin en güzel şekilde. Bi daha tekrarlamasın. Sende bebeğe odaklan artık. Yarın büyük kavuşma günü bebeğim
Oyyy maşallah kuzuya hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın canım benim
Yalnız doğum hikâyende eksik parçalar mı var ne suyun geldi gittin sonra noldu? Niye sezeryan oldun detay pliiis

Yaaaa gözün aydın kuzuuuuu

Son kusmayı doğumda yaptım dediğine çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…