- 16 Eylül 2021
- 218
- 523
- 23
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #58.181
Hayırlı olsun canım ben de birazdan ameliyata gireceğimKızlar 3640 gram doğdu tombişim. Anesteziyi ilk aldığımda fenalaştım tansiyon gitti midem bulandı kustum herkes de olmuyormuş ama. Son kusmayı doğumda yaptım yaniBebeği çok hızlı çıkarıyorlar. Baskıyı falan hissediyorsunuz ama acı yok. Bebek çıktıktan sonra biraz daha sizin işlemler devam ediyor. Yürütülene kadar biraz acı çektim ama kesinlikle yürüyün yatağa geri döndüğünüzde rahatlamış olacaksınız. Gümüş kapakları şimdiden takın meme uçlarınızı nemlendirin aklıma gelenler şimdilik bunlar
Sağlıkla gelsin inşallahHayırlı olsun canım ben de birazdan ameliyata gireceğim
Yaaa maşallahhh gözün Aydın hayırlı uğurlu olsunKızlar 3640 gram doğdu tombişim. Anesteziyi ilk aldığımda fenalaştım tansiyon gitti midem bulandı kustum herkes de olmuyormuş ama. Son kusmayı doğumda yaptım yaniBebeği çok hızlı çıkarıyorlar. Baskıyı falan hissediyorsunuz ama acı yok. Bebek çıktıktan sonra biraz daha sizin işlemler devam ediyor. Yürütülene kadar biraz acı çektim ama kesinlikle yürüyün yatağa geri döndüğünüzde rahatlamış olacaksınız. Gümüş kapakları şimdiden takın meme uçlarınızı nemlendirin aklıma gelenler şimdilik bunlar
Ay maşallah hayırlısıyla kurtulmuşsunuz cnm inşallah bian önce toparlarsınız ikinizde bende zaman yaklaştıkça korkuyorum ilki normal doğumdu zor bi doğum olmuştu ama sonrası büyük konfordu spinal sezeryan olacağım bu defa geriliyorum süreci düşündükçe…Kızlar 3640 gram doğdu tombişim. Anesteziyi ilk aldığımda fenalaştım tansiyon gitti midem bulandı kustum herkes de olmuyormuş ama. Son kusmayı doğumda yaptım yaniBebeği çok hızlı çıkarıyorlar. Baskıyı falan hissediyorsunuz ama acı yok. Bebek çıktıktan sonra biraz daha sizin işlemler devam ediyor. Yürütülene kadar biraz acı çektim ama kesinlikle yürüyün yatağa geri döndüğünüzde rahatlamış olacaksınız. Gümüş kapakları şimdiden takın meme uçlarınızı nemlendirin aklıma gelenler şimdilik bunlar
Allah hayırlısıyla sağ Salim kucağına almayı nasip etsin cnmHayırlı olsun canım ben de birazdan ameliyata gireceğim
Senin kiler uyudumu
Yaaa tombis hoşgelmis. Saglikla büyüt kuzum gozun aydinKızlar 3640 gram doğdu tombişim. Anesteziyi ilk aldığımda fenalaştım tansiyon gitti midem bulandı kustum herkes de olmuyormuş ama. Son kusmayı doğumda yaptım yaniBebeği çok hızlı çıkarıyorlar. Baskıyı falan hissediyorsunuz ama acı yok. Bebek çıktıktan sonra biraz daha sizin işlemler devam ediyor. Yürütülene kadar biraz acı çektim ama kesinlikle yürüyün yatağa geri döndüğünüzde rahatlamış olacaksınız. Gümüş kapakları şimdiden takın meme uçlarınızı nemlendirin aklıma gelenler şimdilik bunlar
ben zaten hiç içime falan atamam, her akşam odaya geçince bi araba laf yiyo benden. bi de öyle cevap verip çata çat kavga eden bi adam da değildir. genelde de beni haklı bulur söylendiğim şeylerde. onun şu an tek derdi annemin duyacağı şekilde söylenmem. annem de benden güç alıp laf sokuyomuş. halbuki gerçekten kendi evladı gibi görüyo annem, damat diye ayırt etmez bize kızdığı gibi kızar samimiyetle.Yok ya bunlar akıllanmaz . Donunu bile yıkıyo annen ama işte hayır gönül bilmiyorlar. Çocuk gibiler azcık ilgisiz kalınca hemn tripler. Walla canım söyle sen de hiç içine atma sen ı çocuğu babanın evinden getirmedin. Bn bugün dedim millet karısına hamile diye çorabını külodunu bile giydiriyor sen suratıma bakmıon bahaneler bulup dedimohh dedikçe rahatlıom iyi oluyo
ölür müsün öldürür müsünAA olur mu onlar ger zmn öncelikli yani biz iki elimiz kanda da olsa ilgimizi çekmeyecez onlardan. Anlamıyorlar işte canım bana diyo ki geceleri of layıp puflayacağına benden düzgünce yardım iste. Yani o of puf dememi bile sanki bilerek dikkat çekmek için yaptığımı düşünüyo
Ay kim doguruyo ne kacirdm ben
Herkes doguruyosa gel sen dogur diyeydinölür müsün öldürür müsündün akşam benim de belim çok ağrıyodu, biraz da tabii stresliyim off poff edip duruyorum düşündükçe. aklınca beni teselli ediyo, diyo ki aşkım tek doğuran sen değilsin, altı üstü 20 dk sürcek biticek. gırtlağını sıkasım geldi o an
Amin canım ya inşallahben zaten hiç içime falan atamam, her akşam odaya geçince bi araba laf yiyo benden. bi de öyle cevap verip çata çat kavga eden bi adam da değildir. genelde de beni haklı bulur söylendiğim şeylerde. onun şu an tek derdi annemin duyacağı şekilde söylenmem. annem de benden güç alıp laf sokuyomuş. halbuki gerçekten kendi evladı gibi görüyo annem, damat diye ayırt etmez bize kızdığı gibi kızar samimiyetle.
Allah geçim versin hepimize inşallah. Erkeklere de akıl fikir ve vicdan
Hadi saglikla gelsn minik.Hayırlı olsun canım ben de birazdan ameliyata gireceğim
Hee tabi canım yani ne ki 20dk sıkıver dişini , hıhhh kendilerinin eli kesilse ya da grip olsalar ay uy ölüyorlar sonra bizden sakinlik bekliyorlarölür müsün öldürür müsündün akşam benim de belim çok ağrıyodu, biraz da tabii stresliyim off poff edip duruyorum düşündükçe. aklınca beni teselli ediyo, diyo ki aşkım tek doğuran sen değilsin, altı üstü 20 dk sürcek biticek. gırtlağını sıkasım geldi o an
Avent wee karışık aldım bişeyler şuan için çok nadir emiyorEmzik ne aldın kuzum
Valla ben öyle okudum bi yerdeCelssssun miiii
Celsssun celsuuuunnnn
Nassın gülooooommmm
Ay canım benim yaaa senin o işler vardı bi de dimi? Nasıl oldu annen? Sen nasılsın? Çarşambaya bi şey kalmadı. Var mı heyecan
E tabii relax ol. Unutma ağzı olan konuşur boş konuşur. Sen rahat ol gayet de güzel ve kolay geçecek ona inan öyle olsun
Bizde seni çok seviyoruz tatlım. Ne durumdasın acaba keşke yazabilseydin o kadar merak ediyorum ki nasılsın bebiş nasıl her şey yolunda mı
Wuhuuuuu kanka ne diyooonnn çeeennn
Vallaha çok İyimiş
Biz zayıflarız kiii o halde
Yalan buDoğuma böyle gitmeyen de ne bilim
Oyyy maşallah kuzu tebrik ederiimKızlar 3640 gram doğdu tombişim. Anesteziyi ilk aldığımda fenalaştım tansiyon gitti midem bulandı kustum herkes de olmuyormuş ama. Son kusmayı doğumda yaptım yaniBebeği çok hızlı çıkarıyorlar. Baskıyı falan hissediyorsunuz ama acı yok. Bebek çıktıktan sonra biraz daha sizin işlemler devam ediyor. Yürütülene kadar biraz acı çektim ama kesinlikle yürüyün yatağa geri döndüğünüzde rahatlamış olacaksınız. Gümüş kapakları şimdiden takın meme uçlarınızı nemlendirin aklıma gelenler şimdilik bunlar
Ah canım benim Rabbim şifasını versin en güzel şekilde. Bi daha tekrarlamasın. Sende bebeğe odaklan artık. Yarın büyük kavuşma günü bebeğimfatma86 Kemoterapinin yan etkileri var ağrı bulantı aşırı halsizlik vs. 7 seans kaldı inş iyi olsun da.Heyecandan ziyade gerginlik var ve de yorgunluk.Ruhen de bedenen de çok yorgun hissediyorum umarım bu durum çok uzun sürmez.
Oyyy maşallah kuzuya hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın canım benimKızlar 3640 gram doğdu tombişim. Anesteziyi ilk aldığımda fenalaştım tansiyon gitti midem bulandı kustum herkes de olmuyormuş ama. Son kusmayı doğumda yaptım yaniBebeği çok hızlı çıkarıyorlar. Baskıyı falan hissediyorsunuz ama acı yok. Bebek çıktıktan sonra biraz daha sizin işlemler devam ediyor. Yürütülene kadar biraz acı çektim ama kesinlikle yürüyün yatağa geri döndüğünüzde rahatlamış olacaksınız. Gümüş kapakları şimdiden takın meme uçlarınızı nemlendirin aklıma gelenler şimdilik bunlar
Yaaaa gözün aydın kuzuuuuuKızlar 3640 gram doğdu tombişim. Anesteziyi ilk aldığımda fenalaştım tansiyon gitti midem bulandı kustum herkes de olmuyormuş ama. Son kusmayı doğumda yaptım yaniBebeği çok hızlı çıkarıyorlar. Baskıyı falan hissediyorsunuz ama acı yok. Bebek çıktıktan sonra biraz daha sizin işlemler devam ediyor. Yürütülene kadar biraz acı çektim ama kesinlikle yürüyün yatağa geri döndüğünüzde rahatlamış olacaksınız. Gümüş kapakları şimdiden takın meme uçlarınızı nemlendirin aklıma gelenler şimdilik bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?