Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimde öyle sürekli uyanıyorum artık uykular haram olduuuğğ
Resmen oturarak uyuyorum solada dönemiyorum kucuk hanım izin vermiyor
Aaaaa bak oturarak ben hiç uyuyamamm totommm uyuşurrr genede iyi uyyyorum ya kuzu
Belimde yanma gibi bi ağrıydı sağda ama 2 saatte ağrıdı geçti devam ettim uyumaya

M -Murphy amaann sende kaynananın dediğine bakma kuzu yaa konuşucak sorcak birşey bulamıyorr ilk akla gelen o oluyo yanii kulağa asma boşverr

Kızlar merhaba, ben tekrarlayan düşüklerden sonra tekrar hamile kaldım. Kan pıhtılaşmam var, doktor hamile kalana kadar ecopirin kullan sonra oksapara geçecez dedi yalnız randevum 2 hafta sonra. O zamana kadar napacam bilmiyorum. Deneyimi olan varsa bana yazsın lütfen. Tekrar düşük yaşamaktan çok korkuyorum. Bu arada günde 2 tane ecopirin içiyorum artık belki bebeğe yetmez diye inşallah zararı yoktur bilgisi olan var mı ? 4 haftalık hamileyim daha çok erken beta değerim 29.3 daha önce hep bu dönemlerde kayıplarım oldu bu sefer ecopirin yüzünden tutundu bence.

Günaydın kızlar geçen günden sonra başka doğuran var mı? Hiç takip edemiyorum bu ara sınavlara hazırlanıyorum bi yandan bel ağrıları hat safhada yatamıyorum, oturamıyorum. Rezil bi haldeyim çarşamba günü yine sınavım var bitince ev temizliğine başlıcam artık doğurmadan temizliği halledeyim bi bitsin sonra yavaş yavaş bebeğimin eksiklerini tamamlarım çok bişi yok diye rahatım ama doğumada kaldı 4 hafta.

Yaaa yerim ben onları bence uzun sürmez alışırlar ya:) tabiki yaparım arada ikimizde yapalım güncelleme

O an cidden tepki veremiyorsun oyüzden çok iyi anlıyorum seni. Kayınvalidemi normalde çok severim ilk defa bu kadar canımı sıktı. Çocuk söz konusu olunca değişiyorlar sanırım

Yaa çok tatlısın teşekkür ederim ne güzel yazmışsın. Annelik gerçekten çok başka bişeymiş anneme çok kızardım anne olunca anlarsın derdi şimdi çok iyi anlıyorum :)

Hahahahahah yaptınmı kızzzz iyi ettiinn unutmayalım bunu bende yapemmm

Hep yapıyoruz kuzum birde karnına yapılan masaj var onu ben beceremiyorum eşim yapıyor kakasını ve gazını o masajla rahat yapıyor. Bunlar hayat kurtarıcı masajlar not et mutlaka :)

sezeryan olcak. bana sürekli diyo ki keşke senin yerine ben taşısam, senin çektiğin sıkıntıları ben çeksem. üzülüyo halime görüyorum ama üzülen insan biraz daha haline tavrına davranışlarına da çekidüzen verse keşke. belinde damar damar üstüne gelmiş 1 haftadır ölücek gibi hareketler yapıyo ben de 5. aydan beri bel ağrısı çekiyorum ama onun kadar mızırdanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…