Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
yav sağ olsun hakkını yiyemem benim eşim de çorabımı taytımı giydiriyo soyduruyo, benim kendimle ilgili yapamadığım her şeye yardım ediyo. ev işlerini de yapıyodu benle. taaaaa kiiiii annem gelene kadar annem gelince götü başı dağıttı saldıkça saldı kendini. sonra da kızıyorum diye tripleniyo deli herif

Reactions: Jou
Bişey diycem burda çocuğun bacaklarına sakız muamelesi yapıyor ya ben korkarım şahsen ya bacağı çıkarsa hassas sonuçta diye bana aşırı fazla geldi
Hahah yorumdad abiri öyle demiştii bisiklet gibii bi ora bi bura ediyoo bizde yavaş yavaş ederukk

Ben veririmm kv bilir beni fevriyimdirr ama kv değilde annem birşey diceğinden eminim tamam yardım için söylüyo ediyo ama umarım tavan etmez beni

Annemle söylüyor bazen ona cevap veriyorum ama kaynanaya veremiyoruz işte onu eşime bırakıyorum genelde kötü olmamak adına :)

Birileri vardı bunları kullanann gören olurda cvbını verir canımm rabbim sağsalim kucagina nasip etsin inşaallahh hiçbirşey için strest etme doktor yetecek diyosa yetiyodurr yetmez diye düşünme yavaştan yavaştan veriyor doktorun sana

Ayyy gözün aydınn ne mutlu sana güle güle büyüt yavrunu darısı basımıza

Ah ne mutlu sana, darısı başımıza olsun inşallah. Güle güle büyütün inşallah minnakı

Daha erken gidemiyor musun gidemiyorsan da kendi doktorunsa seni biliyorsa en azından tlf edip bilgi verebilirsin

Reactions: Jou

Merhaba, ben de iki düşük üzerine tekrardan hamile kalınca ve pıhtılasma egilimim cikinca transferimin hemen ardindan (beta hcg sonucumu beklemeden) igneye başladım. Hatta transfer zamanı daha pihtilasma testimin sonucu da henuz cikmamisti, o zamanki doktorum da gerek yok kullanmana demisti ama ben israrla kullanmak istedigimi belirtince o da iyi kullan madem diyince kullanmaya basladim. 4 haftalik hamile oldugumu ogrendigimde de pihtilasma testimin sonucu cikmisti, doktorum bu sefer 9 ay boyunca folikasite ve igneye devam et demisti. Fakat ben sehir degisikligi sebebiyle baska bir sehirde baska bir hastaneye basladim. Simdiki doktorumda ayni sekilde 9 ay boyunca igne ve yaninda coraspin icmemi soylemisti. 11. Haftaya kadar o sekilde devam etti ama benim ara ara lekelenmelerim olunca doktorum coraspinden suphelenip biraktirmisti. 2. Trimestirlarimin ortasinda tekrardan baslayabilirsin dese de ben hap icmeyi tercih etmedim korkum dolayisiyla. Tedavi sekli doktordan doktora hastadan hastaya degisebiliyor. Ben iki düşükten sonra eger yeniden hamile kalirsam (pihtilasmam olmasa bile) igne kullanicam diye kendimi sartlamistim. Yani suan sizin yerinizde olsam 2 hafta bekleyemez doktorumu arar igneye baslayip baslayamacagimi sorardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…