- 26 Şubat 2019
- 4.653
- 6.772
- 158
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #58.261
Kızlar ben doğurdum2590 gram 47cm doğdu sezaryen çok kolay geçti 3 dkda çıkardılar şimdi ağrı kesicinin etkisi geçiyor biraz karnımda ağrı var regl ağrısı gibi. Bebiş hemen göğüsümü kaptı
Gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Darısı bize artıkKızlar ben doğurdum2590 gram 47cm doğdu sezaryen çok kolay geçti 3 dkda çıkardılar şimdi ağrı kesicinin etkisi geçiyor biraz karnımda ağrı var regl ağrısı gibi. Bebiş hemen göğüsümü kaptı
Kızlar merhaba, ben tekrarlayan düşüklerden sonra tekrar hamile kaldım. Kan pıhtılaşmam var, doktor hamile kalana kadar ecopirin kullan sonra oksapara geçecez dedi
Aaa Bende bu doktoru senden öğrenmiştim zaten. Ama aklıma sen geldin bu paylaşımı görünce. Kv benden önce görmesin demiştin yaDün gördüm bunu yıkıldım bayılıyorum bu adama
Hangi doktordu ve ssvd ücreti ne kadar şu an?3 bucuk sene olucak insaallah. 40. Haftadan sonra bi 10 gün daha beklemeyi düşünüyor. Nasıl başlatmayı düşünüyor sormadım ama gerekmedikçe müdahale etmiyor. Doğum fiyati değişiyor ben dogum paketi almadım sabit bi fiyat yok gibi o yüzden umarım artmaz
Nossun gülom bir sağa bir sola sallandık, sallandık ama yıkılmadıkGülloonn nasılll olsun yavvvv belim ağrıdı hep yanma gibii böyle kasığıma vurdu geceleriidoğum yaklaşınca heryerimiz tektek ağrıyorr sen nassssuuunnnn
Gözünüz aydın olsun. Ne güzel kolaylıkla olmuş çok sevindim. Bol sütlü uykulu günleriniz olsunKızlar ben doğurdum2590 gram 47cm doğdu sezaryen çok kolay geçti 3 dkda çıkardılar şimdi ağrı kesicinin etkisi geçiyor biraz karnımda ağrı var regl ağrısı gibi. Bebiş hemen göğüsümü kaptı
Canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah. Benimde pıhtılaşma bozukluğum var gebelik öncesi coraspin baslamıştım, gebeliģi öğrendiğimdede bulunduğum şehirden farklı yerdeydim hemen doktorumu aradım beta 23tü oksapar 0,4lüğe bide önlem amaçlı progestan 200lüğe hemen başlattı doktorum. Kimi doktor kese yada kalp atışını bekliyo kimisi bekletmiyo neye gore yapıolar bunu bilmiyorum ama bence beklenmemeli tekrarlayan düşük var neticede ecopirin 2 tane almak doğru olmayabilir doktora danışmadan, istersen farklı bi doktora görünKızlar merhaba, ben tekrarlayan düşüklerden sonra tekrar hamile kaldım. Kan pıhtılaşmam var, doktor hamile kalana kadar ecopirin kullan sonra oksapara geçecez dedi yalnız randevum 2 hafta sonra. O zamana kadar napacam bilmiyorum. Deneyimi olan varsa bana yazsın lütfen. Tekrar düşük yaşamaktan çok korkuyorum. Bu arada günde 2 tane ecopirin içiyorum artık belki bebeğe yetmez diye inşallah zararı yoktur bilgisi olan var mı ? 4 haftalık hamileyim daha çok erken beta değerim 29.3 daha önce hep bu dönemlerde kayıplarım oldu bu sefer ecopirin yüzünden tutundu bence.
AyaktayıızzzzzzAaa Bende bu doktoru senden öğrenmiştim zaten. Ama aklıma sen geldin bu paylaşımı görünce. Kv benden önce görmesin demiştin ya
Hangi doktordu ve ssvd ücreti ne kadar şu an?
Nossun gülom bir sağa bir sola sallandık, sallandık ama yıkılmadık
Gözünüz aydın olsun. Ne güzel kolaylıkla olmuş çok sevindim. Bol sütlü uykulu günleriniz olsun
Ben çoktan başladım 4 gün oldu zaten başladı benimki sızlamaya hergün 2 sefer sürüyorumm sabah ve yatmadan önceKızlar göğüs ucu kremini anca alabildim, doğurmadan başlanmalımı sizce ilk çocukta çok çektim yarıklar olmuştu hep, siz sürmeye başladınızmı kullanıuosanız günde kaç kere
Canım hayırlı olsun çok sevindim senin de plasentan aşağıdaydı bir sorun oldu muKızlar ben doğurdum2590 gram 47cm doğdu sezaryen çok kolay geçti 3 dkda çıkardılar şimdi ağrı kesicinin etkisi geçiyor biraz karnımda ağrı var regl ağrısı gibi. Bebiş hemen göğüsümü kaptı
ben de koyuom da bi süre sonra o da daraltıyor beniÖyle ettimm buara bacaklarımin arasına yastık koyuyorum hep çatı yerim hiç ağrimadı tavsiye ederimm
Hayırlı olsun canım. Bnde 3kürtaj yaşamış biriyim. Kalp atışı alınamıyordu. Kan pıhtılaşması için oksapar kullanıyorum zaten onu planlı sezeryan olursa doğumdan 2gün önceye kadar kullanıyorsun. Ayrıca da her gün coraspin kullandım 32.haftada da onu bırakıyorsun. Sen ecopirin i günde 2tane kendin mi içiyorsun yoksa dr mu dedi 2iç diye.Kızlar merhaba, ben tekrarlayan düşüklerden sonra tekrar hamile kaldım. Kan pıhtılaşmam var, doktor hamile kalana kadar ecopirin kullan sonra oksapara geçecez dedi yalnız randevum 2 hafta sonra. O zamana kadar napacam bilmiyorum. Deneyimi olan varsa bana yazsın lütfen. Tekrar düşük yaşamaktan çok korkuyorum. Bu arada günde 2 tane ecopirin içiyorum artık belki bebeğe yetmez diye inşallah zararı yoktur bilgisi olan var mı ? 4 haftalık hamileyim daha çok erken beta değerim 29.3 daha önce hep bu dönemlerde kayıplarım oldu bu sefer ecopirin yüzünden tutundu bence.
Hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün inşallah canım.Kaç haftalık doğdu?Kızlar 3640 gram doğdu tombişim. Anesteziyi ilk aldığımda fenalaştım tansiyon gitti midem bulandı kustum herkes de olmuyormuş ama. Son kusmayı doğumda yaptım yaniBebeği çok hızlı çıkarıyorlar. Baskıyı falan hissediyorsunuz ama acı yok. Bebek çıktıktan sonra biraz daha sizin işlemler devam ediyor. Yürütülene kadar biraz acı çektim ama kesinlikle yürüyün yatağa geri döndüğünüzde rahatlamış olacaksınız. Gümüş kapakları şimdiden takın meme uçlarınızı nemlendirin aklıma gelenler şimdilik bunlar
Evett beni terlettiiben de koyuom da bi süre sonra o da daraltıyor beni
Sende hassassın şu an tabi ama böyle zamanlarda büyüklerin malesef çok biliyorum tavırları karışmaları tavsiyeleri yorumları bitmek bilmiyo. Bnm kine bişe dedin mi 4tane büyüttüm ben der hemenYaaa yerim ben onlarıbence uzun sürmez alışırlar ya:) tabiki yaparım arada ikimizde yapalım güncelleme
O an cidden tepki veremiyorsun oyüzden çok iyi anlıyorum seni. Kayınvalidemi normalde çok severim ilk defa bu kadar canımı sıktı. Çocuk söz konusu olunca değişiyorlar sanırım
Yaa çok tatlısın teşekkür ederim ne güzel yazmışsın. Annelik gerçekten çok başka bişeymiş anneme çok kızardım anne olunca anlarsın derdi şimdi çok iyi anlıyorum :)
Ya maşallah gözün aydn kuzum saglikla buyusun inşallahKızlar ben doğurdum2590 gram 47cm doğdu sezaryen çok kolay geçti 3 dkda çıkardılar şimdi ağrı kesicinin etkisi geçiyor biraz karnımda ağrı var regl ağrısı gibi. Bebiş hemen göğüsümü kaptı
4 tane büyüttüyse tekbaşina büyütmüş oluyor iştee bide tekbaşımıza büyütürüzz allaha şükürrSende hassassın şu an tabi ama böyle zamanlarda büyüklerin malesef çok biliyorum tavırları karışmaları tavsiyeleri yorumları bitmek bilmiyo. Bnm kine bişe dedin mi 4tane büyüttüm ben der hemen
Iwettttttt yihhhuuuuuu
Tamm canım başlıyim bende bugunBen çoktan başladım 4 gün oldu zaten başladı benimki sızlamaya hergün 2 sefer sürüyorumm sabah ve yatmadan önce
sezeryan olcak. bana sürekli diyo ki keşke senin yerine ben taşısam, senin çektiğin sıkıntıları ben çeksem. üzülüyo halime görüyorum ama üzülen insan biraz daha haline tavrına davranışlarına da çekidüzen verse keşke. belinde damar damar üstüne gelmiş 1 haftadır ölücek gibi hareketler yapıyoben de 5. aydan beri bel ağrısı çekiyorum ama onun kadar mızırdanmadım
Başla canım vallahaa sürmesem sızlıyo benim hemenn tekrar sızladığını anlarsam gene sürüyorum minik minik çok sürmeye gerek yok zaten ucunaTamm canım başlıyim bende bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?