Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Gözünüz aydin, ne guzel ki bu süreci pozitif şekilde cabucak atlatmissiniz. Darısı bizim başımıza insallah

Gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Darısı bize artık

Kızlar merhaba, ben tekrarlayan düşüklerden sonra tekrar hamile kaldım. Kan pıhtılaşmam var, doktor hamile kalana kadar ecopirin kullan sonra oksapara geçecez dedi

E doktorunuz zaten hamile kalinca oksapara geciceginizi söylemiş. Şuan da hamileymişsiniz, 2 hafta beklemeyin tabi ki doktorunuzu hemen arayıp napmanız gerektigini sorun

Dün gördüm bunu yıkıldım bayılıyorum bu adama
Aaa Bende bu doktoru senden öğrenmiştim zaten. Ama aklıma sen geldin bu paylaşımı görünce. Kv benden önce görmesin demiştin ya
Hangi doktordu ve ssvd ücreti ne kadar şu an?
Gülloonn nasılll olsun yavvvv belim ağrıdı hep yanma gibii böyle kasığıma vurdu gecelerii doğum yaklaşınca heryerimiz tektek ağrıyorr sen nassssuuunnnn
Nossun gülom bir sağa bir sola sallandık, sallandık ama yıkılmadık
Gözünüz aydın olsun. Ne güzel kolaylıkla olmuş çok sevindim. Bol sütlü uykulu günleriniz olsun

Canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah. Benimde pıhtılaşma bozukluğum var gebelik öncesi coraspin baslamıştım, gebeliģi öğrendiğimdede bulunduğum şehirden farklı yerdeydim hemen doktorumu aradım beta 23tü oksapar 0,4lüğe bide önlem amaçlı progestan 200lüğe hemen başlattı doktorum. Kimi doktor kese yada kalp atışını bekliyo kimisi bekletmiyo neye gore yapıolar bunu bilmiyorum ama bence beklenmemeli tekrarlayan düşük var neticede ecopirin 2 tane almak doğru olmayabilir doktora danışmadan, istersen farklı bi doktora görün

Ayaktayıızzzzzz

Kızlar göğüs ucu kremini anca alabildim, doğurmadan başlanmalımı sizce ilk çocukta çok çektim yarıklar olmuştu hep, siz sürmeye başladınızmı kullanıuosanız günde kaç kere

Kızlar göğüs ucu kremini anca alabildim, doğurmadan başlanmalımı sizce ilk çocukta çok çektim yarıklar olmuştu hep, siz sürmeye başladınızmı kullanıuosanız günde kaç kere
Ben çoktan başladım 4 gün oldu zaten başladı benimki sızlamaya hergün 2 sefer sürüyorumm sabah ve yatmadan önce

Canım hayırlı olsun çok sevindim senin de plasentan aşağıdaydı bir sorun oldu mu

Hayırlı olsun canım. Bnde 3kürtaj yaşamış biriyim. Kalp atışı alınamıyordu. Kan pıhtılaşması için oksapar kullanıyorum zaten onu planlı sezeryan olursa doğumdan 2gün önceye kadar kullanıyorsun. Ayrıca da her gün coraspin kullandım 32.haftada da onu bırakıyorsun. Sen ecopirin i günde 2tane kendin mi içiyorsun yoksa dr mu dedi 2iç diye.

Hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün inşallah canım.Kaç haftalık doğdu?

Sende hassassın şu an tabi ama böyle zamanlarda büyüklerin malesef çok biliyorum tavırları karışmaları tavsiyeleri yorumları bitmek bilmiyo. Bnm kine bişe dedin mi 4tane büyüttüm ben der hemen

Reactions: Jou
Ya maşallah gözün aydn kuzum saglikla buyusun inşallah

Sende hassassın şu an tabi ama böyle zamanlarda büyüklerin malesef çok biliyorum tavırları karışmaları tavsiyeleri yorumları bitmek bilmiyo. Bnm kine bişe dedin mi 4tane büyüttüm ben der hemen
4 tane büyüttüyse tekbaşina büyütmüş oluyor iştee bide tekbaşımıza büyütürüzz allaha şükürr

o laflar hikaye bnm ki de der hep ama nerden bilecekler bizi yaşamadan mümkün değil. Ki olmayacağını bildikleri için sallıyorlar işte amaaann yardım et masajsız fln bırakma mağdur sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…