Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kiz ben PKOluyum. Yani ilaçsiz yumurtlayamiyorum. Ona guvendim demekki neymis olabiliyomus. Akilli olun bana bakin ders cikarin geberiyom vallah
Hahahaha pko olmaktan yana güvenmicenn iştee asıll kafadan bitiyor herşey kafandan çikardınmı pıtt diye geliyo bebe
Rabbim kolaylığını versin kuzumm

Hahahaha pko olmaktan yana güvenmicenn iştee asıll kafadan bitiyor herşey kafandan çikardınmı pıtt diye geliyo bebe
Rabbim kolaylığını versin kuzumm
Oyle vallah allahima bin sukur ama saka maka bi yana cok mutluyum allahim isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin kucagini bos birakmasin. Onun dusuncesi bile cok zordu benim icin. Simdi cok sukur ikinci bebisimi tasiyorum karnimda. Hepimize kolay gelsin vallah ilk te olsa 5inci de olsa kolay degil.

Çok şükürr yaa bende ugraştımm ama anladımkii kafadan bitiyor herşey aşılama bile olmuştum tutmadı 2 sefer birde birşeyim yok yanii yumurtam ne zaman çatlanıyor belli değildi benim ama olmayıncada gercekten olmuyor herşey vaktiyle gelirmiş benimde hic beklemediğim ummadığım anda oldu eylül ayında tüpe başlıycaktım güya randevum bile vardı

Temiz hava yok ki etrafta şöyle yeşillik sakin yer olacak ki mis. Patates haşla fln zor geliyo ya üşeniyorum
Kız salatalığı soyuyon ya nesi zor djjdjd
Bulduğun yerde stokla havayı o Zaman ben şu an yürüyüşten geliyorum bebek sanki totomda oturmuş gibi

Benimki de kafasını dayıyor ağzımdan çıkacak gibi. Doktoruna panto isimli ilacı sorsana mide koruyucu bu. Valla Allah razı olsun @fatma86 dedi bana da rahatladım ne yersem yeyim bişey olmuyor çok şükür
Bana da geçen gün verdi henüz kullanmaya başlamadım lansoprol diye bi ilaç

Halılar benim makine yıkamalık zaten hepsini hallettim kadir programında kadının bi kol eliyle yapıyorr
Bn de yıkamaya vercem halıları. Perdeleri fln da ayın 2sine kadın çağırdım o yapar artık geldiğinde.
Evet ya gördüm bende güzel bi örnek işte kadın pes etmemiş. Ne kadar şükretsek azdır ya. Rabbim evlatlarımıza da inş sağlık versin

Reactions: Jou
Yaa kıyamam kuzum işte zamanı geldi mi veriyo Allah biz bazen aceleci olabiliyoruz ya da ümitsizliğe düşebiliyoruz. Bn de ikinci kürtajımdan sonra eşimle hastane bahçesine oturup ağladığımız günü unutmuyorum hiç

Evett beklemiyoruzz çünku beklemekte istemiyoruzz oyüzden
Oyy canımm senin içinde cok zor günler geçmis ama geçmiş geçmişte kaldı

Evett nekadar şükretsek az vallahaa

Amin insaallahh

Çok şükür canım rabbim kimseye aratmasın çocuk. İnş bizimkileri de hayırlı merhametli evlat etsin ya
Aminn inşaallahh allahh evlatlarımızı uğraştırmasın inşaallahh ya tek temellim kızımın istediği zamanda cocuk nasip etsin
Bu dünyada cocuk tan başka pek derdi olmuyo kadınların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…