Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aminn inşaallahh allahh evlatlarımızı uğraştırmasın inşaallahh ya tek temellim kızımın istediği zamanda cocuk nasip etsin
Bu dünyada cocuk tan başka pek derdi olmuyo kadınların
Ya kadınlığın verdiği annelik içgüdüsünden kaynaklı tabi insan istiyo kuzum . Ama biz yine iyiyiz ya . Şu Suriyeli şer fln hayattaki tek hedefleri doğurmak resmen.

Reactions: Jou
Ya kadınlığın verdiği annelik içgüdüsünden kaynaklı tabi insan istiyo kuzum . Ama biz yine iyiyiz ya . Şu Suriyeli şer fln hayattaki tek hedefleri doğurmak resmen.
Suriyeli deme bana yaaa vallahaa nerde arap suriyeli varsa hepsi istanbulda adım atamiyoruz onlar yüzünden biyere gidemiyoruzz hiç hayatımız bitmiş 15 dklik yolda 2 saate gidiyoruz düşün gezmeye oraya geliyoruzz ama tasınma konusunda asla gelmeyizz bitti o iş çerkezköyde oturuyorum evlendiğimden beri

Ahh kuzummm haklısın wall nasıl da çoğalıyorlar üstelik. Bnde izmir deyim burası da öyle malesef . Kordon fln onların nargile keyif alanları oldu resmen. Çalıştığım okulda da çok fazla her sınıfta resmen 7-8suriyeli var .

Offf vallahii yaniii
Buarada kuzu izmirin neresinde oturuyorsunn bizim fabrika manisaya taşincakta bizde peşinden gidicezz mecbur ekmek parası manisayla izmir 30 dk çeşmedede bi akrabamız var bide

Çalkalamadan mı verelim ozaman :) antikolik biberon aldık beybi kolik oldu iyi mi ters tepti sanırım
Olabilirr biyerde okumuştum çalkalayınca süt zaten içinde topak topak oluyo yani köpük gibi farketmişsindirr kaşıkla karıştırman daha iyiymiş bidahakine öyle denersin cano

Offf vallahii yaniii
Buarada kuzu izmirin neresinde oturuyorsunn bizim fabrika manisaya taşincakta bizde peşinden gidicezz mecbur ekmek parası manisayla izmir 30 dk çeşmedede bi akrabamız var bide
İzmir de Gaziemir de oturuyorum kuzum. Okulum da Buca da. Yaa Manisa merkez r mi geliyorsun. Manisalıyım bn kendim izmir e gelin geldim

Olabilirr biyerde okumuştum çalkalayınca süt zaten içinde topak topak oluyo yani köpük gibi farketmişsindirr kaşıkla karıştırman daha iyiymiş bidahakine öyle denersin cano
Benim bebeğim ondan mı gazlı öyle yaparım bundan sonra öğrendiğim iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…