Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İzmir de Gaziemir de oturuyorum kuzum. Okulum da Buca da. Yaa Manisa merkez r mi geliyorsun. Manisalıyım bn kendim izmir e gelin geldim
Evettt manisa işi aslında buseneydii ilk istanbula gitcekmiş öyle karar alınmış gibi gözüküyor ama belli değil neolcağımızz bianda manisada olur manisa zaten kesin gelcezz istanbula olursa 2 sene sonra manisa kesin oluyomuş durumlar fena karışık bide kuzu manisanın yunusemrede oturcaz fabrikaya yakın olduğu yer orası hiçbilmediğimiz yer vallahi allah yardımcımız olsun biyandan da istiyorum gezilecek yerler çok diyorum biyandan ben burda tekbaşıma alıştıysam orda hemen hemen alışırımm bide bebe olunca sıkılmam

Yaa kesinlikle canım buralarda canın sıkılmaz alışırsın Ege başka . Bi de zaten bebekle uğraşmaktan aslında sıkılmaya bile vaktin olmaz. Yunus Emre merkez ilçe Manisa da. Çok aşırı büyük bi şehir değil ama yaşanabilecek her ihtiyacını karşılayacak bi şehir . Hakkınızda hayırlısı olsun şimdiden. Gelirsen walla görüşürüz bile He

Reactions: Jou
Kızlar şeffaf köyü kıvamlı serce parmak kalındığındaki akıntı doğum habercisi değil di mi. Gecen burda yazmışlardı sanki kafam karıştı. Pazar günü 3 cm açığım vardı bu arada. Hala kasılma yok

Cidden ya gazını çıkarıyorum altını değiştiriyorum karnını doyuruyorum bakıyorum yine ağlıyo çığlığı basıyo panik oluyorum alışmak zor olacak
Valla beni benimle bıralsalar çok iyi olır
Kızlaarrr yatağa koyarken hep ağlıyorsa bide böyle deneyin bakalımm Zekta1

Ay inan öyle çok video izledimki hiç bişey kâr etmiyor
Bazı konularda çok taviz vermeyin tepenize çıkıyorlar.Ilk bebek ne bileceksiniz modunda oluyorlar ya ben annesiyim benden çok kimse düşünemez diyin.Ben öyle demiştim susmuştu artık.
Desem saçımı yolar kız benimki
Bu iyiymiş ya bi alıp deniyim bişey kaybetmem
oyyy aman özledim deyip deyip her gün gelir artık desene. Allahtan kalıcı değil yine de şükret. Kendi annen mi var yanında kalıcı
Kuzu benim annemde yan binamda oturuyo ikiside gece kalmıyo yakın diye evler

Ay benim öyleydi hastaneye git canım bence

Evettt burdayken bebe yoktu birşey yoktu nasıl sıkılıyordumm zaten gitmek istiyorum burdan sıkıldımm değişiklik olur benim içinde hem
Okadar büyük bi sehir olmasına gerek yok oturduğumuz yer yeterki güvenli biyer olsun da
Evett vallahaa görüşürüzzz ne iyi olurr zaten kesin gelcezde ne zaman belli değill söylerimm sana

Aynen bi bakarsın olurmu olurr gaz çorabı
Biberonla sütü mamayla vereceğin zaman çalkalama kuzu oda gaz yapar kaşıkla yavaşça karıştırman yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…