Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aa bugun hic bakamadim buralara neler olmus neler olmus
Kimler dogurdu bugüün

Ayy 2 sene ugrastim bende, tam tup bebege gitmeye karar verdigim ay hamileymisim, Allaha cok sukur bugunleri gorduk

Oh cok sukur bi bebis daha gorduk bugün, saglikla büyüsün hayirli olsun
İnsallah bol bol sütün olur ve cabucak iyilesirsin

C civcivsin snn de suyun gelmis sanirim, cabucak hayirlisiyla kucagina al bebegini saglikla insallaah
Artik her an tetikte beklemek laziiim

Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bende tüp bebek iğnelerini tam bir hafta kullandım artık opu günü verilecektir kontrolde kist çıktı tedavi iptal edildi o ay kendiliğinden hamile kaldım imkansız gibi bi şeydi ama oldu çok şükür rabbime

Senle aynı yaşamışızz kaderii bende 2 buçuk sene dir uğraşlar için de oldu

Ne güzel bi mucize oldu bize bu bebikler böyle
Senle aynı yaşamışızz kaderii bende 2 buçuk sene dir uğraşlar için de oldu
Ah o zamanlar ne kadar zorduu, çok şükür simdi kucagimiza almamiza azcik zamanlar kaldi, sağ sağlim kavusalim hepimiz insallah,
Cok bekledik bu bebikleriii

Ne güzel bi mucize oldu bize bu bebikler böyle

Ah o zamanlar ne kadar zorduu, çok şükür simdi kucagimiza almamiza azcik zamanlar kaldi, sağ sağlim kavusalim hepimiz insallah,
Cok bekledik bu bebikleriii
Evettt yaaa hemde nasıl beklediimm rabbim çok şükürr okadar masraflı birşeykii tüp bebek epey baya mahvolmuştum diyebilirimm allahım sonunda sesimi duydu

Evettt yaaa hemde nasıl beklediimm rabbim çok şükürr okadar masraflı birşeykii tüp bebek epey baya mahvolmuştum diyebilirimm allahım sonunda sesimi duydu
Şuan hele hepten ucmustur fiyatlar, Allah isteyen herkese kendiliginden hayirlisiyla versin evladini kimse tup bebekle doktorlarla ugrasmasin insallah, cok yipratici surecler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…