Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Gözün aydin canim. Rabbim anali babali büyütsün
Darisi başimiza yarin sydrmkn

Tamamdır canım , hakkınızda hayırlısı olsun inş. Değişiklik iyi olur hem .

Reactions: Jou
Evet öksürük oluyor valla mide koruyucu içtiğimden beri rahatım çok şükür artmıştı iyice. Bugün unutmuşum içmeyi hatta inşallah bişey olmaz diyorum
Bende bugün unuttum kuzu. Üstüne bi de acı yiyip duruyom sabahtan beri. Allahtan o kadar yanmadım.
Ay çok dua et bana da nolur kuzum
Bebeğin karnı tam doyunca düşer bebeğin göbeği
Nasıl ya
1 hafta 10 gün düşmeyen bebeler karınları tam doymuyor mu yani
Başka bi açıklaması mı var yoksa bana çok değişik geldi bu
Kızlar gelen suyum muş dua edin nst ye alındım duş bile alamadım
Hadi sağlıkla gelsin civcivin
Haber et bizeee heee
Canımmmm maşallah barekallah
Gözünüz aydın olsun canım benim
Şimdi nasılsın bebiş nasıl
Ben hâlâ bekliyore
Kızlar ne diyeceğim. Geçenlerde su gelince duş alınmalı alınmamalı mı diye aklımız karışıktı ya Doktorum suyun gelirse panik yapma duşunu al gel dedi Size de haber edem dedim
Bende doktoruma sormuştum
Hiç bir mahsuru yok duşunuzu alıp gelebilirsiniz demişti

Evet canim 3 4 saatte bir nst ye baglaniyorum şükür sıkıntı yok rahatim iyi Heyecandan uyuyabilirsem iyi
Uyursun uyursun suan bnde bisi yok sakin kalmaya calisiyirm tansiyon firlamasin hastane cantasina bakcam eksige gedige onads dermanm yok sabhmi baksam diom sakn kafayla onbirde gitcez erken uyanrm. Kahvalti olaym olamayacak ac kalmam lazm vaktm olur galiba

Heyecan dorukta sendede sakin kal kuzum Hayirlisiyla olacak insallah Sabah kontrol edersin sakince kafan uyuyup uyaninca dinlenmiş olur

Benim bebişde minnakmis sweet
Büyürler yaa bugün nst de yanımda biri vardı 1 hafta falan ilerde 2 gün sonra sezeryan olacakmış 3.800 müş kilosu hay maşallah dedim
yok canım içmedim ama bu sefer çantamada koydum eşimede tembih ettim kahve getir diye bel ağrısı evet bi süre yaşanıyor .
Gerçi ablam da içmedi demek ki bünye meselesi. Bende çantama koydum bitter çikolata ve şekersiz kahve inşallah sorun yaşamayız
Bende bugün yedim durdum bakalım nolacak şimdilik iyiyim ay etmem mi ediyorum her aklıma geldiğinde

Maşallah saglikla alsin Büyuyorlar tabi ya benim oglanda minnak dogdu simdi boyuda kilosuda gayet iyi Bu kızcelerde büyür

Heyecan dorukta sendede sakin kal kuzum Hayirlisiyla olacak insallah Sabah kontrol edersin sakince kafan uyuyup uyaninca dinlenmiş olur
Gecenlerdee koydm sadece gecelikle hastane e cikisi icin kndime tişört kahve mak. Sut cayi baska yok bisiy ev yakn lazm olursa gelirler. Ayy herseyi de goturmek istemiom kalacagm bi gece bi valiz esya oldu. Bugun kizim hissedioyormu ne hic uyumadi hep oynakti

Yakinsa sıkıntı yok canim gidip alinir elbette Evet onlarda heyecnli oluyorlar bence benimkiside çoook harekeli bugun kipir kipir

Büyürler yaa bugün nst de yanımda biri vardı 1 hafta falan ilerde 2 gün sonra sezeryan olacakmış 3.800 müş kilosu hay maşallah dedim
Bnmki bugun 3714 geldi bakalm ne eksik ne arti cikacak yarin yanilma payı oluyormus dr oyle dedi bu tam kilonun altinda da ustunde de doğabilir dedi yarin gorecz bakalm

Yakinsa sıkıntı yok canim gidip alinir elbette Evet onlarda heyecnli oluyorlar bence benimkiside çoook harekeli bugun kipir kipir
Bugun hissediyor galiba çocuğum hic durmuyo annesi sakn olmaya calisio ici icini yesedd dr heyecan yapardan genel anesteziye gecebilriiz dedi tansiyn firlarsa falan ondan sakn kalmaya calisiyirm yarin ne olur bilmiyorm kacta aliyorlar seni bni 12-12.30 gibi dedi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…