- 25 Ağustos 2019
- 62.676
- 120.559
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #58.761
Hemde ne yıpratıcı hele bu zamanınkii zamlaarrr allahımm herkese uğraştırmadan nasip etsin bu süreç tüp bebek çok zor allah kolaylığını versin inşaallahhŞuan hele hepten ucmustur fiyatlar, Allah isteyen herkese kendiliginden hayirlisiyla versin evladini kimse tup bebekle doktorlarla ugrasmasin insallah, cok yipratici surecler
Ay kullan muhtemelen o iyi gelecekBana da geçen gün verdi henüz kullanmaya başlamadım lansoprol diye bi ilaç
Aa doğru demi süt gaz yapar derler valla o öyle deyince aklıma gelmemiştiKız süt de gaz yapar bebeğe geçer derler bizde ama
Anaaam arka arkayaaaevet canım yeni cıktım benim bebe haziran bebesi olacak2 hazirana gün verdi dr. inşallah o güne kadar dayanır
Bugün aynısı bende de oldu. Sonrasında doktora da gittim sancı falan çıkmadı. Bi sorunum yok halaKızlar şeffaf köyü kıvamlı serce parmak kalındığındaki akıntı doğum habercisi değil di mi. Gecen burda yazmışlardı sanki kafam karıştı. Pazar günü 3 cm açığım vardı bu arada. Hala kasılma yok
Amaaa hemen sağ kuzu. Saydığın süt sanırım 3 saat dışarda 3 gün buzdolabında durabiliyor.Sol göğsüm taş gibi sanki alev içindr inşallah mastit olmaz cihazla sağsam iyi gelirmi acaba
Anaaa hadi sağlıcakla kolaylıkla al kucağınaKızlar gelen suyum muş dua edin nst ye alındım duş bile alamadım
Gözün aydın kuzucum ağrıların tez zamanda geçsin inşallahSelam kızlar.Bebeğim 3200 gr doğdu kızımla aynı.Spinal oldum.Doğuma girerken çok gerildim nedense.Sakinleştirici yaptılar anestezinin etkisi geçiyor fena ağrım var şu an.Bebişte ben de iyiyiz çok şükür.
Daha varız bayaKızlar kim doğurdu bugün anaaa hızınıza yetişemiyorum maşallahbirkaç kişi kaldık sadece herhalde
Merhaba hoş geldiniz. İkisi bir büyür artık ne güzel birbirlerine arkadaşselam hanımlar çok geç katıldım aranıza:) ama doğum yaklaştı bile. Sürpriz şekilde ikinci bebeğe hamile kaldım kızım yeni 18 ayına girdi. Tam olarak net değil ama iki haftaya kadar doğum a gideceğim.
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinKızlar gelen suyum muş dua edin nst ye alındım duş bile alamadım
Allah anneli babalı büyütsün cnmSelam kızlar.Bebeğim 3200 gr doğdu kızımla aynı.Spinal oldum.Doğuma girerken çok gerildim nedense.Sakinleştirici yaptılar anestezinin etkisi geçiyor fena ağrım var şu an.Bebişte ben de iyiyiz çok şükür.
Hayırlısıyla güzel haberler alıpp kucağınıza sağlıcakla alın inşaallahhhselam hanımlar çok geç katıldım aranıza:) ama doğum yaklaştı bile. Sürpriz şekilde ikinci bebeğe hamile kaldım kızım yeni 18 ayına girdi. Tam olarak net değil ama iki haftaya kadar doğum a gideceğim.
Senin de mi nişanın geldi kuzumAy kullan muhtemelen o iyi gelecek
Aa doğru demi süt gaz yapar derler valla o öyle deyince aklıma gelmemişti
Anaaam arka arkayaaa
Bugün aynısı bende de oldu. Sonrasında doktora da gittim sancı falan çıkmadı. Bi sorunum yok hala
Amaaa hemen sağ kuzu. Saydığın süt sanırım 3 saat dışarda 3 gün buzdolabında durabiliyor.
Anaaa hadi sağlıcakla kolaylıkla al kucağına
Gözün aydın kuzucum ağrıların tez zamanda geçsin inşallah
Daha varız baya
Merhaba hoş geldiniz. İkisi bir büyür artık ne güzel birbirlerine arkadaşsezeryan mı olacak sizinde?
Bilmiyorum ki nişan mı bana kalsa normal akıntıSenin de mi nişanın geldi kuzum
Ayyy çarşamba miÇarşamba 9 da alacak sanırım benibugün ekg çektirmemi istediler ama anestezi uzmanı çıkmış. Salı günü tekrar bi gel dedi doktorum geldiğinde ekg çektirirsin dedi. Off çok heyecanlıyım ve iyiden iyiye korkmaya da başladım. Doktorum ters bebek bu hala aynı duruyor normal doğum diye yalvarsan bile olamaz dedi yine
Girer girmez hemen kanı verdin mi geçen hafta noldu dediellerimde ki morlukları gösterdim dur dur gösterme bayılcam yoksa dedi
Senin damar yolunu kesinlikle anestezist açacak dedi. Sonda takılmasa olmuyor mu dedim. Olmaz rahimle idrar torbası dip dibe idrar torbası dolu olursa ben rahimi rahat kesemem falan dedi. O zaman uyuşturunca taksalar onu da dedim. Tamam hatırlat ameliyathanede taksınlar onu da dedi
Bu arada sancı, bebeğin hareketinde azalma, kanlı akıntı falan olursa hemen geliyorsun beni arıyorlar daha erken alıyoruz gününü beklemeden dedi.
Korseyi sordum bence gerek yok zayıflama falan için dedi. Bende ilk yürüyüşte falan rahat oluyor diyorlar sorayım size dedim. Ha onun için alınabilir hani burayı sıkı tutar daha bi rahat olabilir sıkıntı yok takmanda dedi.
Nst de hemşire kalp atışını bulamadı bi türlü aşağılarda arıyorannemde yandaki hamileyle konuşuyordu bizim ki dik duruyor ters falan deyince hemşire ters mi bebek dedi. Evet kafası burda dedim kendine güldü bende arıyorum kalp atışı için bulamadım dedi. Dedim bizim kız ters biraz
Yine hafif bi enfeksiyon varmış monurol verdi yine.
Hahahhh neyse boşver günün belli zaten,kafanı karıştırmaBilmiyorum ki nişan mı bana kalsa normal akıntıdoktora da demedim hiç gittiğimde
Oyyyy nelerde yaşamıssınn anamm diyorum kötü birşey oldu bukadar uzun ne ödüm koptuuuuÇarşamba 9 da alacak sanırım benibugün ekg çektirmemi istediler ama anestezi uzmanı çıkmış. Salı günü tekrar bi gel dedi doktorum geldiğinde ekg çektirirsin dedi. Off çok heyecanlıyım ve iyiden iyiye korkmaya da başladım. Doktorum ters bebek bu hala aynı duruyor normal doğum diye yalvarsan bile olamaz dedi yine
Girer girmez hemen kanı verdin mi geçen hafta noldu dediellerimde ki morlukları gösterdim dur dur gösterme bayılcam yoksa dedi
Senin damar yolunu kesinlikle anestezist açacak dedi. Sonda takılmasa olmuyor mu dedim. Olmaz rahimle idrar torbası dip dibe idrar torbası dolu olursa ben rahimi rahat kesemem falan dedi. O zaman uyuşturunca taksalar onu da dedim. Tamam hatırlat ameliyathanede taksınlar onu da dedi
Bu arada sancı, bebeğin hareketinde azalma, kanlı akıntı falan olursa hemen geliyorsun beni arıyorlar daha erken alıyoruz gününü beklemeden dedi.
Korseyi sordum bence gerek yok zayıflama falan için dedi. Bende ilk yürüyüşte falan rahat oluyor diyorlar sorayım size dedim. Ha onun için alınabilir hani burayı sıkı tutar daha bi rahat olabilir sıkıntı yok takmanda dedi.
Nst de hemşire kalp atışını bulamadı bi türlü aşağılarda arıyorannemde yandaki hamileyle konuşuyordu bizim ki dik duruyor ters falan deyince hemşire ters mi bebek dedi. Evet kafası burda dedim kendine güldü bende arıyorum kalp atışı için bulamadım dedi. Dedim bizim kız ters biraz
Yine hafif bi enfeksiyon varmış monurol verdi yine.
Canım ameliyat sırasında başını yükseltmelerini söyle Bi de odaya gelince şekersiz sütsüz nescafe içeceksinspinal anestezi olanlar sonrasın da baş ağrısı yaşadınız mıilk sezaryanımda cekmiştim dr. sordum bugün istersen genel ol tekrar baş ağrısı yaşayabilirsin dedi . kararsız kaldım cok
Evet 1 Haziran Çarşamba günüAyyy çarşamba mikaç gün önce gelmiş oluyor bebiş bu şekilde kuzu,hadi sağlıkla inşallah
Ay internetim bitti dışardaydım yazamadım daOyyyy nelerde yaşamıssınn anamm diyorum kötü birşey oldu bukadar uzun ne ödüm koptuuuu
Zaten 1 haziranaydı seninhayırlısıylaa allahımm inşaallahh kavuşasınnnn
Ablam ve kuzenim hiç baş bel ağrısı yaşamadı. Bizim bi akrabanın gelini bel ağrısı yaşamıştı mesela. Ama genelde de oluyor bu durum diye biliyorum ben. Ameliyat sonrası kahve falan içmemiş miydin peki?spinal anestezi olanlar sonrasın da baş ağrısı yaşadınız mıilk sezaryanımda cekmiştim dr. sordum bugün istersen genel ol tekrar baş ağrısı yaşayabilirsin dedi . kararsız kaldım cok
Benim bebişde minnakmis sweetBu arada 2.900 gr olmuş minnak kuşum. Minyon bi bebek dedi. Gerçi dik durduğu için ölçüm yanlış oluyor genellikle dedi.
yok canım içmedim ama bu sefer çantamada koydum eşimede tembih ettim kahve getir diyeAblam ve kuzenim hiç baş bel ağrısı yaşamadı. Bizim bi akrabanın gelini bel ağrısı yaşamıştı mesela. Ama genelde de oluyor bu durum diye biliyorum ben. Ameliyat sonrası kahve falan içmemiş miydin peki?
aaa tmm inşallah işe yararCanım ameliyat sırasında başını yükseltmelerini söyle Bi de odaya gelince şekersiz sütsüz nescafe içeceksin
Doğurunca eminim fazla çıkar yaa senin ki kaçBenim bebişde minnakmis sweet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?