Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Şuan hele hepten ucmustur fiyatlar, Allah isteyen herkese kendiliginden hayirlisiyla versin evladini kimse tup bebekle doktorlarla ugrasmasin insallah, cok yipratici surecler
Hemde ne yıpratıcı hele bu zamanınkii zamlaarrr allahımm herkese uğraştırmadan nasip etsin bu süreç tüp bebek çok zor allah kolaylığını versin inşaallahh

Bana da geçen gün verdi henüz kullanmaya başlamadım lansoprol diye bi ilaç
Ay kullan muhtemelen o iyi gelecek
Kız süt de gaz yapar bebeğe geçer derler bizde ama
Aa doğru demi süt gaz yapar derler valla o öyle deyince aklıma gelmemişti
evet canım yeni cıktım benim bebe haziran bebesi olacak 2 hazirana gün verdi dr. inşallah o güne kadar dayanır
Anaaam arka arkayaaa
Bugün aynısı bende de oldu. Sonrasında doktora da gittim sancı falan çıkmadı. Bi sorunum yok hala
Sol göğsüm taş gibi sanki alev içindr inşallah mastit olmaz cihazla sağsam iyi gelirmi acaba
Amaaa hemen sağ kuzu. Saydığın süt sanırım 3 saat dışarda 3 gün buzdolabında durabiliyor.
Kızlar gelen suyum muş dua edin nst ye alındım duş bile alamadım
Anaaa hadi sağlıcakla kolaylıkla al kucağına
Gözün aydın kuzucum ağrıların tez zamanda geçsin inşallah
Kızlar kim doğurdu bugün anaaa hızınıza yetişemiyorum maşallah birkaç kişi kaldık sadece herhalde
Daha varız baya
Merhaba hoş geldiniz. İkisi bir büyür artık ne güzel birbirlerine arkadaş sezeryan mı olacak sizinde?

Kızlar gelen suyum muş dua edin nst ye alındım duş bile alamadım
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Allah anneli babalı büyütsün cnm

Hayırlısıyla güzel haberler alıpp kucağınıza sağlıcakla alın inşaallahhh

Senin de mi nişanın geldi kuzum

Çarşamba 9 da alacak sanırım beni bugün ekg çektirmemi istediler ama anestezi uzmanı çıkmış. Salı günü tekrar bi gel dedi doktorum geldiğinde ekg çektirirsin dedi. Off çok heyecanlıyım ve iyiden iyiye korkmaya da başladım. Doktorum ters bebek bu hala aynı duruyor normal doğum diye yalvarsan bile olamaz dedi yine

Girer girmez hemen kanı verdin mi geçen hafta noldu dedi ellerimde ki morlukları gösterdim dur dur gösterme bayılcam yoksa dedi
Senin damar yolunu kesinlikle anestezist açacak dedi. Sonda takılmasa olmuyor mu dedim. Olmaz rahimle idrar torbası dip dibe idrar torbası dolu olursa ben rahimi rahat kesemem falan dedi. O zaman uyuşturunca taksalar onu da dedim. Tamam hatırlat ameliyathanede taksınlar onu da dedi

Bu arada sancı, bebeğin hareketinde azalma, kanlı akıntı falan olursa hemen geliyorsun beni arıyorlar daha erken alıyoruz gününü beklemeden dedi.

Korseyi sordum bence gerek yok zayıflama falan için dedi. Bende ilk yürüyüşte falan rahat oluyor diyorlar sorayım size dedim. Ha onun için alınabilir hani burayı sıkı tutar daha bi rahat olabilir sıkıntı yok takmanda dedi.

Nst de hemşire kalp atışını bulamadı bi türlü aşağılarda arıyor annemde yandaki hamileyle konuşuyordu bizim ki dik duruyor ters falan deyince hemşire ters mi bebek dedi. Evet kafası burda dedim kendine güldü bende arıyorum kalp atışı için bulamadım dedi. Dedim bizim kız ters biraz

Yine hafif bi enfeksiyon varmış monurol verdi yine.

Ayyy çarşamba mi kaç gün önce gelmiş oluyor bebiş bu şekilde kuzu,hadi sağlıkla inşallah

Oyyyy nelerde yaşamıssınn anamm diyorum kötü birşey oldu bukadar uzun ne ödüm koptuuuu

Zaten 1 haziranaydı senin hayırlısıylaa allahımm inşaallahh kavuşasınnnn

spinal anestezi olanlar sonrasın da baş ağrısı yaşadınız mı ilk sezaryanımda cekmiştim dr. sordum bugün istersen genel ol tekrar baş ağrısı yaşayabilirsin dedi . kararsız kaldım cok
Canım ameliyat sırasında başını yükseltmelerini söyle Bi de odaya gelince şekersiz sütsüz nescafe içeceksin

spinal anestezi olanlar sonrasın da baş ağrısı yaşadınız mı ilk sezaryanımda cekmiştim dr. sordum bugün istersen genel ol tekrar baş ağrısı yaşayabilirsin dedi . kararsız kaldım cok
Ablam ve kuzenim hiç baş bel ağrısı yaşamadı. Bizim bi akrabanın gelini bel ağrısı yaşamıştı mesela. Ama genelde de oluyor bu durum diye biliyorum ben. Ameliyat sonrası kahve falan içmemiş miydin peki?

yok canım içmedim ama bu sefer çantamada koydum eşimede tembih ettim kahve getir diye bel ağrısı evet bi süre yaşanıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…