Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim tam saatini vermediler canim 9-12arasi olacak ama ögleden önce yani. Bende heyecan başliyor nedense saatler gectikce. Son suyumu ictim kana kana simdi uyumaya calisicam sabah ola hayrola Kolayliklar diliyorum birbirimize dua edelim insallah

Hadi gzuelce uyumaya calis kuuzm yarin bol heyecanli bi okadarda yorgun olcaz enerji lazm. Dualrmdasn saat olarak meryem mi eslemmi abla olacak bakacagiz yarin

Oynağunii yesunlerr emiii

Bnmki bugun 3714 geldi bakalm ne eksik ne arti cikacak yarin yanilma payı oluyormus dr oyle dedi bu tam kilonun altinda da ustunde de doğabilir dedi yarin gorecz bakalm
Maşallah kuzuya Genellikle 200-300 gr eksik olabiliyormuş bakalım kaç gelecek
benim ki de o civarda bakalım ne kadar doğacaklar bu haftaya kadar haftası ile uyumluydu ama nedense 1 hafta geriden gelmeye başladı
Aynen 3 ü geçer dedi zaten haftaya kadar 200 gr daha alsa 3100 falan oluyor. Benimde haftalık 200 gr falan alıyordu son 2 haftadır 100 gr falan almış

Ayy gözün aydın canıım bir kişi daha eklendi
Bizim bugün 10. Gün hala düşmedi
Bebekten bebeğe değişir kuzu bence o ama iyi oldu ya bezlerkem ödüm kopuyodu
Sağdım torbaya koydum kuzu dondurucuda 3 ay kalabiliyomuş iyi oldu lazım olursa
Ayy çok heyecanlı kız az kaldıı

Kız bizde büyükler öyle der yani aslında sarılık olmasını da karnının doymamasına bağlarlar karnı doymalı ki vücudunda o ilk afedersin sulu kaka var ya o katıya dönmeli

Kizlar af edersiniz yarim saattir buyuk tuvaletimi yapasim var ama tuvalete gittigimde hiç bisey gelmiyo. Degisik bi sey boyle baski var ama bisey cikmiyo. Acaba dogum belirtisimi ki ? Uyutmuyoda. Anlamadim bi sorayim dedim

Kizlar af edersiniz yarim saattir buyuk tuvaletimi yapasim var ama tuvalete gittigimde hiç bisey gelmiyo. Degisik bi sey boyle baski var ama bisey cikmiyo. Acaba dogum belirtisimi ki ? Uyutmuyoda. Anlamadim bi sorayim dedim
Bana doktorum doğum belirtisi olarak sürekli tuvaletin varmış gibi olur demişti. Büyük küçük fark ediyor mu bilmiyorum. Belirti olabilir canım başka değişik bir şeyler hissediyor musun?

Bana doktorum doğum belirtisi olarak sürekli tuvaletin varmış gibi olur demişti. Büyük küçük fark ediyor mu bilmiyorum. Belirti olabilir canım başka değişik bir şeyler hissediyor musun?
Cok sagol cevap verdigin icin cancan. Kasiklarda sanci gibi cok hafif arada. Ama bugun evi temizledim belki ondandir diyorum. Ilk dogumumda direk adet sancisi gibiydi hemen bildim dogum oldugunu ama bu his cok degisik. Boyle kuyruk sokumumda bir baski gibi.
Evet makata vuran sancı doğumun başladığının belirtisidir.
Ayyyyy hadi insallah canim ya pek umutlu degilim ama hayirlisi bakalim

Makatta baski ve idrara sıkışıklık hissinin dogum belirtisi oldugunu soylemisti doktorum sancıların araliklari duzenliyse hastaneye gidin
Sagol cancan ama sanki yalanci sanci gibi cunku her 3 dakikada bir geliyor ama canim acimiyo pek sadece rahatsiz ediyo once bi sizi gibi. Birazdan dusa girerim eger azalirsa dustan sonra yalanci oluyomus ama azalmazsa dogum belirtisi olarak kabul ediliyomus.

Hadi hayirlisi sağlıcakla kavuşun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…