Çarşamba 9 da alacak sanırım beni
bugün ekg çektirmemi istediler ama anestezi uzmanı çıkmış. Salı günü tekrar bi gel dedi doktorum geldiğinde ekg çektirirsin dedi. Off çok heyecanlıyım ve iyiden iyiye korkmaya da başladım. Doktorum ters bebek bu hala aynı duruyor normal doğum diye yalvarsan bile olamaz dedi yine
Girer girmez hemen kanı verdin mi geçen hafta noldu dedi
ellerimde ki morlukları gösterdim dur dur gösterme bayılcam yoksa dedi
Senin damar yolunu kesinlikle anestezist açacak dedi. Sonda takılmasa olmuyor mu dedim. Olmaz rahimle idrar torbası dip dibe idrar torbası dolu olursa ben rahimi rahat kesemem falan dedi. O zaman uyuşturunca taksalar onu da dedim. Tamam hatırlat ameliyathanede taksınlar onu da dedi
Bu arada sancı, bebeğin hareketinde azalma, kanlı akıntı falan olursa hemen geliyorsun beni arıyorlar daha erken alıyoruz gününü beklemeden dedi.
Korseyi sordum bence gerek yok zayıflama falan için dedi. Bende ilk yürüyüşte falan rahat oluyor diyorlar sorayım size dedim. Ha onun için alınabilir hani burayı sıkı tutar daha bi rahat olabilir sıkıntı yok takmanda dedi.
Nst de hemşire kalp atışını bulamadı bi türlü aşağılarda arıyor
annemde yandaki hamileyle konuşuyordu bizim ki dik duruyor ters falan deyince hemşire ters mi bebek dedi. Evet kafası burda dedim kendine güldü bende arıyorum kalp atışı için bulamadım dedi. Dedim bizim kız ters biraz
Yine hafif bi enfeksiyon varmış monurol verdi yine.