Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet ya hem heyecan hem korku
Kizlar af edersiniz yarim saattir buyuk tuvaletimi yapasim var ama tuvalete gittigimde hiç bisey gelmiyo. Degisik bi sey boyle baski var ama bisey cikmiyo. Acaba dogum belirtisimi ki ? Uyutmuyoda. Anlamadim bi sorayim dedim
Sanırım evet forumda görmüştüm o şekilde doğumu başlayanlar vardı

Ne demek canım benim.. Sen kendini takip etmeye devam et çünkü doktorum kasıklarda belinde vs ağrı eşlik edebilir demişti. Genelde ilk doğumlardan sonraki doğumlar daha erken olabiliyormuş.

Öğlene kalmaz fırtlatırsın
Allahimmmm sen gör bu kulunu insallaaaaah
Ne demek canım benim.. Sen kendini takip etmeye devam et çünkü doktorum kasıklarda belinde vs ağrı eşlik edebilir demişti. Genelde ilk doğumlardan sonraki doğumlar daha erken olabiliyormuş.
belden giriyo canim karnim sertlesiyo geri gidiyo ince ince sizliyo.
Düzenli mi değil mi önemli 10dk da 1 miydi bir şeyler dedi doktorda ben kafamda tutamadım
Yok anam yok 3 dakikada bir geliyodu ama cok hafifti oda kalmadi sanki. Hele bakalim sabah ola hayrola ne diyim

Allahimmmm sen gör bu kulunu insallaaaaah

belden giriyo canim karnim sertlesiyo geri gidiyo ince ince sizliyo.

Yok anam yok 3 dakikada bir geliyodu ama cok hafifti oda kalmadi sanki. Hele bakalim sabah ola hayrola ne diyim
Kızzz sende belirtiler tutuyor sertleşme vs senin yakın doğum sanırım ön uyarı olabilir

Doğurdum valla hafif akıntınız olsa gidin sızmaya başlamış meğerse
Allah seniii direkt geldi gaz için bir şeyler soruyor bişey olmamış gibi sen nasılsın bebek nasıl? Nasıldı doğum anlat biraz yaaaaa

Gözün aydın bu arada gaz ve wc için kayısı kompostosu iyi geliyor diyorlar. Bir de kalktıysan bol bol yürüyüş

Uykuuu neredesin acaba

Kaşıntı tuttu her yerimi yaa uyku da yok. Eşim uyuyor ya yanımda adamı boğasım geliyor hiç bir suçu olmadığı halde

Wc ye gidiyorum tam çıkcam bi daha bi daha kaç kere geri döndüm enfeksiyondan mı ki acaba

Her yerim de ayrı ağrıyor 2 gündür. Hiç böyle olmamıştım. Dönerken karnım bile ağrıyor hamlamış gibi

Cancan artik agrimayan yerimiz kalmadi. Evet surekli wc ye gitmen hem enfeksyondan hemde artik bebis cok baski yapiyo. Benim sancilar devam bu arada. Uyutmuyoda agridan degil ama heycandan

Kızlarr sezeryan dan sonra gaz için bir şey içtiniz mi tık yok ya
Ve eşim ailesi için çok çektirdi ya hamile iken aklıma geliyo vallahi hep
Ben bir türlü gaz çıkaramamıştım
Yürüyüşü bu yüzden yaptırıyorlar zaten
Dizlerini havaya çeke çeke yürü
Bu sayede ertesi gün çıkardım
O gece olmadı

Çıkmazsa da korkma ertesi gün öğlen çıksın diye ilaç veriyorlar

Bu arada tebrik ederim cnm
Allah anneli babalı büyütsün

Al benden de o kadar gece çok kez wc ye kalktım kasılmam yok ama şiddetli bel kasık ağrısı var gece duşa girmiştim ama geçirmedi rahatlattı sadece doğum başladı mı başlayacak mı diye geçiyor günler geceler psikolojimiz bozuldu vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…