Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hersey yolundaymis cok sukur kalbini duydum kanama alani goremedi. Olabiliyor dedi dinlen dikkat et dedi.
Gözün aydın canım derin bir nefes al
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Ben de ilk ultrasonda görmüştüm böyle küçük küçük hareketlenme vardı sonraki hafta gümbür gümbür attı

Tesekkurler kizçeler o kadar korktuk ki sabah esime dedigimde sesini bile cikaramadi. Ilkindede Boyle baslamisti ve dusukle sonuclandi. Ikimizde hazirdik yani en kotusune. Sadece kafana takma dedi. Simdi cok sukur diye seviniyoruz.

Aaayyy kızlarr gece benim kasığım cok fena batık oldu resmen bağrıttı benii sağ kasığımda oldu cok feciydi ya niye öyle oldu acaba

Aaayyy kızlarr gece benim kasığım cok fena batık oldu resmen bağrıttı benii sağ kasığımda oldu cok feciydi ya niye öyle oldu acaba
Aaaaaa, geçen bana oldu aynısı da sen sakinleştirdin ya kız beni.
Dedim ya mutfakta ayakta çığlık attım diye.
Geldim yattım, 3 kere de yattığım yerde oldu.

Doktor normal dedi canım, rahim büyüdükçe olurmuş öyle.

Ayy hiç bilmiyorum aslında 9 haftalık değil 8+1 ama burda 9 haftalık gözüküyor
9haftanın içine girdiğin için öle gözüküyor canım ama cinsiyet içşn 12-13 haftalar en erken tahmin zamanı hatta doktorların 16 haftadan önce cinsiyet söylemeleri normalde yasak aslında kürtaj döneminin geçmesi gerekiyor ama eğer bebiiş gösterirse net bi şekilde 13 haftada falan söylüyolar sağlıklı sıhhatli olsunlarda inşallah şu dönem sağlıkla geçsin o heyecanlara gelelim hepbirlikte hamilelikte bu stres hiç geçmiyo hareketlerini hissetmeye başlayınca insan bı rahatlıyo ama bu seferde ay hissetmedim ayy tepmedi diye stres başlıyo

Vallaha yeminlen sen geldin direk aklıma aklım gitti yaa busefer daha kötüydü anamm kızzz
Gece büyüdü sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…