Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Son adet 11 Eylül Cumartesi canım,
40 hafta sayınca üzerine 18 Haziran Cumartesi oluyo işte.
Bütün uygulamalara da son adet tarihini girdim ben.
Acaba seninkinde mi bir yanlışlık var?
Yaaa benim doktor pazartesi 7 haftalik dedi bana bende öyle ettim nasil hesaplaniyorki

Kızlar benim gibi gece uykusu bölünüp uzunca bir süre uyuyamayan var mı?
Bi uyanınca baya uyuyamıyorum. Tv karşısında uyuyorum yatağa gelince uykum kaçıyor
Ahahah daha erken öğrendim aslında açmayacaktım kızlar aç diye ısrar edince açtım
Kızlar mide yanması sorunu yaşayan var mı? Dün gece öyle midem yandı ki karnımı açıp allahım lütfen midem soğusun diye dua etmekten başka elimden bişey gelmedi
Benim mayalı bişeyler yeyince kesin oluyor yediklerindendir muhtemelen
Merhaba hoş geldiniz hayırlı olsun
Hadi gözün aydın

Kızlaar dün lekelenmem olmuştu ya bugün kontrole gittik tekrar, doktorum sorun olmadığını 13-14. Haftalar a kadar lekelenmenin normal olduğunu söyledi progestan fitile başladım tekrar. Kalp atışı 170lerdeydi çok şükür herşey yolunda gözüküyor Bi de sanki şu nub teorisindeki gibi popo kısmında yatay beyaz çıkıntı gördük eşime de göstermiştim o teoriyi önceden onunda dikkatini çekmiş Ama kesin 8+5 için nub teorisi erkendir belki daha gelişmemiştir tam olarak

Son adet tarihinin üzerine 40 hafta say işte.
Veya buradaki hamilelik günlüğünü tekrar düzenle son adet tarihine göre.
Son adet tarihine gore duzenlemede yokkii sadece tahminen ne zaman dogurcan diyo
Doktor 7 haftalık dediğinde senin hesabına göre kaçtı?
Iste 40 hafta say derken 40 gunmu saycam yada adetin ilk günündenmi sayılıyor çözemedim vallaha

Maşallah kuzum iyi ki gittin için rahat etmiştir

Son adet tarihine gore duzenlemede yokkii sadece tahminen ne zaman dogurcan diyo

Iste 40 hafta say derken 40 gunmu saycam yada adetin ilk günündenmi sayılıyor çözemedim vallaha
Google gir gebelik hafta hesaplama yaz canım orda son adet tarihini yaz yada yaz sen buraya son adet tarihini ben söylüyim senin muhtemel doğum tarihini

Benim doktorum pek sevmez ileriye dönük konuşmayı.
Progestanı ne kadar daha kullanıcam bilmiyorum mesela.
Ama Oksapar için 3 ay hele bir geçsin, sonra rapor çıkarırız dedi.
Sanırım gebelik boyunca.
Benimki 12.haftada ayrıntılı ultrason a gönderip tekrar gözden geçirecek. Ama şuan benimde gebelik boyunca gibi gözüküyor. 1 senelik rapor çıkardı bana Oscapar için.

Google gir gebelik hafta hesaplama yaz canım orda son adet tarihini yaz yada yaz sen buraya son adet tarihini ben söylüyim senin muhtemel doğum tarihini
Son adet tarihimin başlangıcı 11 eylül
Yaa birsuru uygulamadada ettim ama hepside farklı gösterdi

Erken daha 11-12.haftada Nub la belli oluyor

11 Eylül mü senin son adet başlangıcın? Adet döngün kaç günde bir?

Son adet tarihimin başlangıcı 11 eylül
Yaa birsuru uygulamadada ettim ama hepside farklı gösterdi
Tamam canım, 18 Haziran doğru.
Ama SAT’a göre seninle aynıyız.
6+6 bugün.
Bebeğin ölçümleri başlarda farklılık gösterebiliyor, veya erken döllenme falandır önden gidiyordur.
Ama normale göre 6+6’sın bugün.
Her Cumartesi hafta değişecek.
Bu cumartesi 7+0 olucaz inşallah.

Merhabalar kızlar nasılsınız Öncelikle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum ben bulantı için prilama sabah aç karına başladım ama uyku yaptı üzerimde uyku yapıyor mu sizde de
Gece yatmadan alın tek doz alıyorsanız bende yapmıyor sanırım uyku geceleri uyuyamıyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…