Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayyyy canım yaaa ağzından bal damlıyor valla
Canım ciddiyim valla... isteyen herkese Rabbim bi nefeste doğurmayı nasip etsin
Çatı muayenede acı oluyor mu oluyosa normal doğum da zorlaniyo musun normalde? Hiç bilmiyorum bunları ilkte sezeryan olunca
Yani bayağı ileri itiyorlar parmağı. Çatı ağrısı illa li oluyor ama kimi hissetmiyor işte. Benim de canım acıdı ama sesimi çıkarmadım
Geçmiş olsun kuzum
Testten de tertemiz çıkarsınız inşallah
Ben çok istedim epidural ama yapmıyormuş. Sen şanslısın amin inşaAllah ikimiz içinde kuş gibi hafif bir doğum olur.
Bende bendeeee Amiiinnn
Hemde fazlasıylaa
Amiiiiiin ya Rabbel aleminnnn
Yaaaa ne güzel kavuştun minnak kuşuna şimdilik yok doğuran

fatma86 hala doğuramadı

İnşallah bir sorun çıkmaz Allahın izniyle

Sağıyor musun sütünü yoksa sadece bebek mi emiyor peki?
Ahahahaaa ben bıraktım artık
Geleceği yok zaar
Canım sen sadece süreyi takip et ve düzenli olup olmadığını kontrol et
Ayyy hiç bilemedim ki.. bende çok merak ediyorum bu kasılma ve sancı isini

Ayyy hiç bilemedim ki.. bende çok merak ediyorum bu kasılma ve sancı isini
Banu çiftçi sancı diye bir şey yok. Kasılma vardır, bazen ona ağrı eşlik edebilir ve yaygın olarak sancı derler diyor. Ama sancı negatif bir sözcüktür biz kasılma veya dalga demeyi tercih ediyoruz zihnimizi rahatlatmak adına diyor ki takip ettiğim çoğu kaynak bunu böyle söylüyor.

Kızlar ben hastaneye gidiyorum nst çektirmeye. Bugün hareket etmedi Ahsen müzik falan açtım ama yok. Doktor hareketleri azalırsa hemen gel diye tembihlemişti son gittiğimde. İçime bi kurt düştü
Ohaaaaa nediyon kızzzz bende bi bugun isim.vardi giremedim gene boş bırakmaya gelmiyor yaaaaaaaaaa
Ayy inanmiyorum swoootttt sakin korkmaaa cok guzel olcakkk

Korkma kuzum bak bebekelrmize kavustuk evet zorlu bir süreç bak iki güm gecti bile benmde sonrasi cokk tatlı bebisini gorunce tum ağrılar geçecek

Korkma neden korkuyorsun yaa kavuşuyormusunuz yani şimdi

Korkma inşallah. Sağlıkla afiyetle kavuşun. Dua et bol bol. Rabbim kolaylaştırsın.

Canim, haftan çok çok iyi, sezeryana da alsalar korkma. Bak kaç kişi doğurdu burda, kimi son dakika kimi planli

Kız bi an evvel doğur da rahatla ne güzel korkma canım 15 dk içinde olup bitecek herşey

sancın mı var canım Rabbim yardımcın olsun ne güzel kavuşuyorsun bebişine

Allah kolaylaştırsın. derin derin nefes alarak rahatlamaya çalış.

Ah kuzum ya sağlıkla gelecek bebiş sen içini ferah tut inşirah süresi oku

Ohaaaaa nediyon kızzzz bende bi bugun isim.vardi giremedim gene boş bırakmaya gelmiyor yaaaaaaaaaa
Ayy inanmiyorum swoootttt sakin korkmaaa cok guzel olcakkk

Bi anda olunca daha da fena oldum kızlar korkum tavan şu an ağlıyorum sürekli

Bi anda olunca daha da fena oldum kızlar korkum tavan şu an ağlıyorum sürekli
Çok haklısın , şok etkisi oluyor. Ancak kendini sürece uyumlamaya çalış. Her şey çok güzel olacak, sağlıkla kavuşacağız diye telkin et kendini. Allah ferahlatsın içini.

Sanırım sezeryana alacaklar korkuyorum
Canım sen bizimle yazış hiiiiç korkme.
Neden acil alıyorlar
Yazabilecek durumda misin acaab

Doktor demiş ya zaten hareket etmezse gel diye oda ordan gitti ayyy rabbim kucağına sağlıcakla nasip etsinn inşaallahh ha 1 haxirna ha bugün biraz şokuyla oldu ama sweetgirlcandy
Ona da ani oluşu çok zor olmuştur canım ama dediğin gibi bi an evvel kavuşsun kızına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…