Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ben hastaneye gidiyorum nst çektirmeye. Bugün hareket etmedi Ahsen müzik falan açtım ama yok. Doktor hareketleri azalırsa hemen gel diye tembihlemişti son gittiğimde. İçime bi kurt düştü
Hiç kıpırdama falan da mı hissetmedin peki? Korkutma kendini son haftalardayız bebeklere hareket edecek yer kalmadı malesef. Ama git tabi doktora icin rahatlasın

Aynı gün doğum tarihlerimiz bebeklerimizin kilosu da birbirine yakın acaba doktorunuz normal doğum olmayabilir vs falan dedi mi ?
öyle bir şey demedi, ama o öyle dese bile açıkçası onun sözüyle hareket etmem. Çünkü ben başından beri mümkün mertebe mümkün olduğunca müdahelesiz doğum hedefliyorum.

Hiç kıpırdama falan da mı hissetmedin peki? Korkutma kendini son haftalardayız bebeklere hareket edecek yer kalmadı malesef. Ama git tabi doktora icin rahatlasın

Gün boyu hiç mi etmedi canım? Tatlı bir şeyler yiyip sola yatıp bekledin mi?

Yok kızlar ya etmedi. Tatlı da yedim karnımı da doyurdum. Müzik açtım bu aralar ona ediyordu hiç hareket olmadı. Şimdi bağladılar nst ye kalp atışı var korkma dedi ebe. Bekliyorum bakalım

Ağırlaştık iyice tatlım karnın taş gibiyse sertleşiyorsa, ağrında varsa belki yola çıkmış olabilir Nişan gelmişmiydi?

Senin sezaryen tarihin ne zamandı canım unutkanlık var sürekli unutuyorum
39 haftalık oldun mu?

Benim kasılmalarım günde 1 2 kere olurken ben nefes alamaz duruma geldim çok sıklaştı bakalım hayırlısı
Kasılmalarım benimde fazla özellikle akşamları artıyor. Secde pozisyonu, squat, nefesle karşılayarak rahatlıyorum. O an hangisi kolayıma gelirse onu yapıyorum. Bazen de eşime belime masaj ya da baskı uygulatıyorum.

bende öyleyim ya akıntı geldikçe aha su mi diye kendimi yokluyorum . Perşembe günü sanki gelmeyecek gibi

Masaj ve hafif egzersizler bende yapıyorum onları da yapmasam herhalde yatalak olur kalırdım hareketsizlik kesinlikle çözüm değil doğru diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…