Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben varım 36+1 aramızda 4 gün var ben de normal bekliyorum inşaallah

Bebe uyunuskenn yazayim napyosnz kizalar bebeden ve sancidan firsat bulup giremiyorm kmse dogurmuyor mu
Yaaaa ne güzel kavuştun minnak kuşuna şimdilik yok doğuran

fatma86 hala doğuramadı
İnşallah bir sorun çıkmaz Allahın izniyle

Sağıyor musun sütünü yoksa sadece bebek mi emiyor peki?

Kızlar merhaba sancısı gelip doğuranlar bi bakabilirmi belimden başlayıp kalçama inen agrım var. Bacaklarımıda etkiliyo şuan, ilk doğumum olmucak ama aradan 20 yıl gectiği icin hicbişey hatırlamiyorum regli agrısına benziyo yalancı sancılarmı acaba

Yaaaa ne güzel kavuştun minnak kuşuna şimdilik yok doğuran

fatma86 hala doğuramadı

İnşallah bir sorun çıkmaz Allahın izniyle

Sağıyor musun sütünü yoksa sadece bebek mi emiyor peki?
Cok şükür kavustuk minik davsanimaa darisi hepinize inşallah

Sürekli mi oluyor benim de gün içinde anlık bir kaç kez belden kalçama doğru bıçak saplanmış gibi oluyor

Sadece sancı çıkınca değil tabii düzenli kasılmalar olunca doğum başlıyo benim suyu biraz azalmış kendi gelmezse sezaryen olcam o yüzden sancı olmasını istiyordum kasılma açılmanın olmasını sağlıyor düzenli olunca

Yani sancı ve kasılma ayrı şey mi?
benim okuduğum kitaplar, makaleler, yazılar ve izlediğim, takip ettiğim doktorlar ritmik kasılmanın doğumun başladığını gösteren eylemlerden biri olarak söylüyor. (Diğerleri nişan ve su gelmesi)
takibinde olduğum doktorla aynı dili konuşmadığımız İçin sancı derken kasılmayı mı kastetti anlayamadım, sordum hatta ilk gebeliğin olduğu İçin anlamayabilirsin dedi. Ama anlamayım eyvallahta ben evde kasılmalar yaşıyorum ve karşılıyorum sürekli. Bunu da söyledim bir cevap alamadım. Şimdi de psikolojik mi bilmiyorum regl ağrısı gibi ağrı yaşıyorum.
Sizinde kendisi gelir inşallah, sezaryene ihtiyacınız kalmaz.

Aynı gün doğum tarihlerimiz bebeklerimizin kilosu da birbirine yakın acaba doktorunuz normal doğum olmayabilir vs falan dedi mi ?
QUOTE="Krglhly, post: 71841013, member: 1038545"]
Kızlar merhaba sancısı gelip doğuranlar bi bakabilirmi belimden başlayıp kalçama inen agrım var. Bacaklarımıda etkiliyo şuan, ilk doğumum olmucak ama aradan 20 yıl gectiği icin hicbişey hatırlamiyorum regli agrısına benziyo yalancı sancılarmı acaba
[/QUOTE]
benimde 1 haftadır regl gibi sancım var karnım sürekli taş gibi oluyor kasılmalarım arttı ama nst de falan sancı vs çıkmadı

Ay vallahi ben artık yürüyemiyorum bile ya karnım taş gibi sürekli regl ağrısı gibi ağrılarım arttı. Otursam kalkamıyorum yatsam sağa sola dönemiyorum , 1 haftadır beyaz akıntı geliyor sürekli. miladım yakın mıdır sizce? motiveye ihtiyacım var
Nst de sancı bile çıkmadı yahu

Bende yürüyemiyorum çatım berbat ağrıyor iyice arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…