Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Maşallah canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah hele Ahsen ne kadar doğdu nasıl bişey ilk gördün ne hissettin onları da anlat bize

Ya sweetcim gözün Aydın olsun, Allah analı babalı büyütsün

Allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun insAllah

Canım hayırlı olsun demeye geldim, daha geçen hafta sormustum sana doğumun ne zaman diye Allah analı babalı büyütsün sonunda kavustun miniğine

Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın

Hadi gözün aydın canım, saglıcakla büyüt inşallah siz böyle patır patır doğurunca benim de hiç bekleyesim gelmiyo valla bir an önce gelse moduna giriyorum

3 litre su iyiymiş neyse ki sıcaklar olunca o kadar zor olmaz heralde. Kafein kolikler gibi elinde kahve fincaninla takılırsın artık

Bahsettiğin bu dua hangisi oluyor tam olarak. Bir kağıda yazıp çantama atayım ben de

Hayırlı uğurlu olsun tatlım gözün aydın sağlıcakla büyütün Ahsen Zümrüt nasıl kime benziyor

Ayy kuzum benim çok şükür kavuştun bebeğine.. süt ilk başlar çok az geliyo sonradan da akıyo tutamıyosun valla rahat ol
Senmi benmi ne tuğaff
Çok tuhaf üzüntülüyüm bir miktar

canım benim gözün aydın sağlıcakla büyütmek nasip olsun inşallah

bak nasıl damar yolu açılacak vs diye paniklerken bebişin bunlar için uzun süre bile düşünmene fırsat verdirtmemiş umarım en kısa sürede ağrılarında diner

Hadi gözün aydın sağlıkla büyüsün insallah

işte bu benim aradığım yorumdu çok sevindim bir umut oldun bana
Kesinlikle bol bol emzirmek zaten oturup keyifle bişey yicek vakitte olmuyo bide havalar sıcak suda çok içiliyo yani gidiyomuş ki ben iştahlı biriyim bide yani rahat olun ben çok takıyodum nasıl vericem diye
Ayyy bunu sorcaktım ya kaçzamandırr süperr
Kız sen kilomu aldın sanki

Hahahaha yokk nede olsa dahada gider dedimm beybiii veremediklerimmm gider falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…