Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayy doğru işte bu bendeki ooo,
Ama oram buram ağrıyor sonra o nasıl olacak
İşte güya enerjiyi doguma saklamamız lazım mış nerdeeee ödüm kopuyor ev dağınıkken doğuma giderim diye
Az önce duşumu aldım saçlarımı bi güzel maşa yaptım ne olur ne olmaz diye

İşte güya enerjiyi doguma saklamamız lazım mış nerdeeee ödüm kopuyor ev dağınıkken doğuma giderim diye
Az önce duşumu aldım saçlarımı bi güzel maşa yaptım ne olur ne olmaz diye
Ben de sürekli evi topluyorum,oğlum var o dağıtıyor ben topluyorum böyle bir döngü

Son haftalarda devamlı bi yerlerim ağrıdığı için ayırt edemiyorum artık, şuanda bile var ne azalıyo ne artıyo

Kızlaaaaaar ben geldiiiiim

Çatır çatır doğurdum diyom bizimkilere iyiyim birazdan ayrıntıları yazcam
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah hayırlı mutlu huzurlu ömürleri olsun bebişin. Senin hikayeni çok merak ediyorum sende benim gibi aşırı korkuyordun çünkü

Eveet gelelim şimdi olaya kalp atışı var ama sabit bi çizgi çiziyor nst de dediler. Onun için alalım hemen sezeryana dedi doktorum.

Damar yolumu anestezistler açtı çok şükür korktuğum gibi olmadı. Aynı şekilde sonda da uyuşunca takıldı. Belden vurdukları iğneyi bile 3.de ancak vurabildiler artık o da damar yolu gibiymiş heralde bişey dediler de anlamadım o ara stres ve korkudan. Uyuştuktan sonra asla ve asla dokunmalarını bile hissetmedim. Sürekli Rabbi yessir okudum. Bebek hemen çıkıyor zaten dikim aşaması biraz sürüyor.
Hemen odaya geldim yeme içme yok 6 saat. 6 saat sonunda kalkış ve sadece sıvı şeyler içiliyor gaz çıkana kadar.
İlk kalkış benim için zor oldu ağladım ama kişiden kişiye değişiyor karşımda benden önce olan gayet rahat kalkıp yürümüş.
Yürürken çok acı oluyor yatağın etrafındaki demirlerden destek alınca bi tık daha iyiydim. Sadece bu kısım beklediğim gibi olmadı
2 saatte bir göğsümü tutturup arkasından mama veriyoruz. Sütüm yok ama sıkınca hafif damla şeklinde geliyor gibi.
Anestezi uzmanı 10 gün boyunca yatarken düz yatacaksın, günlük 5 litre su, 4 5 adet kahve ve 2 3 bitter çikolata yiyeceksin dedi. Sanırım bu kadar diyeceklerim

Iyi bakalımm kuzum.hayırlısıylaa aldın kucağına send ebi şokla allah analı babalı büyütsün inşaallahh kuzumm bahtı açık ömrü uzun olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…