Eveet gelelim şimdi olaya
kalp atışı var ama sabit bi çizgi çiziyor nst de dediler. Onun için alalım hemen sezeryana dedi doktorum.
Damar yolumu anestezistler açtı çok şükür korktuğum gibi olmadı. Aynı şekilde sonda da uyuşunca takıldı. Belden vurdukları iğneyi bile 3.de ancak vurabildiler artık o da damar yolu gibiymiş heralde bişey dediler de anlamadım o ara stres ve korkudan. Uyuştuktan sonra asla ve asla dokunmalarını bile hissetmedim. Sürekli Rabbi yessir okudum. Bebek hemen çıkıyor zaten dikim aşaması biraz sürüyor.
Hemen odaya geldim yeme içme yok 6 saat. 6 saat sonunda kalkış ve sadece sıvı şeyler içiliyor gaz çıkana kadar.
İlk kalkış benim için zor oldu ağladım ama kişiden kişiye değişiyor karşımda benden önce olan gayet rahat kalkıp yürümüş.
Yürürken çok acı oluyor yatağın etrafındaki demirlerden destek alınca bi tık daha iyiydim. Sadece bu kısım beklediğim gibi olmadı
2 saatte bir göğsümü tutturup arkasından mama veriyoruz. Sütüm yok ama sıkınca hafif damla şeklinde geliyor gibi.
Anestezi uzmanı 10 gün boyunca yatarken düz yatacaksın, günlük 5 litre su, 4 5 adet kahve ve 2 3 bitter çikolata yiyeceksin dedi. Sanırım bu kadar diyeceklerim