Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Kuzum hayırlı olsun atlattın çok şükür darısı diğer bekleyenlerin başına emdikçe gelir sütün kuzum benim de damla damla geliyordu. Normalde bele iğneyi 1 defa mı vuruyorlar benim 4 - 5 defa yapmışlardı

Hadi gözünüz aydın, Allah sağlıkla afiyetle güzel ömürler nasib etsin

Nişanlım geldi bu sabah ama başka bi belirti yok sadece ara ara bi hafif sancı oluyor ama düzenli değil evdeyim şimdilik eğer su veya düzenli sancim olursa hastaneye gidicem :)
Kizzz hele doğum günlügün niye öyle diyo doğurdun gibi degişmiş takvim
Nişan geldiği gibi gidilmiyomu ki doktora ya

Rabbi Yessir Duası Türkçe Okunuşu
“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”
Rabbi Yessir Duası Anlamı
“Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Amin!”
Hayırlı uğurlu olsun tatlım gözün aydın sağlıcakla büyütün Ahsen Zümrüt nasıl kime benziyor
Bana benziyor küçüklüğüme de benziyormuş
Ayy kuzum benim çok şükür kavuştun bebeğine.. süt ilk başlar çok az geliyo sonradan da akıyo tutamıyosun valla rahat ol

Çok tuhaf üzüntülüyüm bir miktar
Hadi inşallah ya
Ay sorma 1 Haziran olsaydı daha panik olacaktım eminim ay inşallah şu an kalkışlar çok zorluyor beni sadece
İnşallah gelir kuzum. 1 defa diye biliyorum ben

Kizzz hele doğum günlügün niye öyle diyo doğurdun gibi degişmiş takvim
Nişan geldiği gibi gidilmiyomu ki doktora ya
Nişan gelmesi doğum habercisi cnm ama yaklaşıp yaklaşmadığını sancılar belirliyor bnm ilkinde nişan gelmişti bekledim evde sancıların 5dakkada bir olmasını öyle gittim doktora ama normal doğum yapacağım içindi sezeryan olacakların doktora haber verip ona göre gitmesinde fayda var

Ne kadar bekledin canım nişandan sonra? Düzensiz ağrılarım var ama düzene girince gidicem hastaneye

Ne kadar bekledin canım nişandan sonra? Düzensiz ağrılarım var ama düzene girince gidicem hastaneye
2-3 saat evde bekledim cnm bu süreçte duş aldım ve sancılarımın 5 dakkada bir gelince gittim hastaneye ona rağmen düşün saat 5 de gittim gece 12:15 de doğdu suyun gelirse hemen git bnm gelmemişti doğumda geldi

Benim doktorum su gelirse,nişan gelirse,sancım olursa,kanaman vs olursa hemen gel doğuma alalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…