Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
5 dakika da bir değil ama 10 dakika bir geliyor az önce içim geçmiş uykumdan uyandırdı o an yürüyemiyorum bile çok baskı yapıyor alt tarafa birde sürekli idrara çıkma isteği geliyor.
10 dk da 1 de git bence ya da doktora yaz canım, benim doktorum 10 dk da 1 düzenli gelirse haber et demişti bana..

Sezeryanda duymuştum gaz sıkıntısını ama normal dogum yaşamış birisi olarak ilk kez bu kadar gaz oldu. Göbeğim gaz çıktıkça iniyor
İnşallah sende rahat rahat kurtulursun gazdan canım
Hee normali bilemem için şişmiş demek ki çıkması iyi aman ya
Günaydın uykusuz geceden günaydın güzel anneler
Günaydın bir uykusuz ben aranıza katıldım

İnşallah daha kısa sürede iyilesirsin canım kanaman biter ped kullanmazsan daha iyi hissedersin eminim. Bir de hastanede verilen el yapımı ped çok daha rahat ettiriyor dikişli bölgeyi bilgin olsun
Zaten beni zorlayan ped hastanede sadece hasta bezi taktılar işte kanamam çok olunca 2. Ye değiştirdiler sonra artık kendi bezini kullanabilir dediler

Reactions: Jou
Yalan o ya benimki gece hiç hareketli değildi şimdi gece uyumuyor

Kızlar ben galiba doğuruyorum lekem geldi kanama şeklinde 2 cm açıklık var ama rahim ağzım kalın çok uygun değilmiş yine de 12 ye kadar bekliycez olmazsa sezeryan
Haydi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz,sağlıkla kavuşun inşallah

Bunu duyunca sinir olurdum ama henüz doğurmayanlar gerçekten uyuyun sadece uyuyun son zamanlarınızda
Suss kizzz zaten heyecanımdan uyuyamıyorum ne uykusu
Kızlar ben galiba doğuruyorum lekem geldi kanama şeklinde 2 cm açıklık var ama rahim ağzım kalın çok uygun değilmiş yine de 12 ye kadar bekliycez olmazsa sezeryan
Ooyyy tam zamanındaa geldim haaaa
Haydi bakemmm benide bekleyemedinn
Saglicakla all kucağina canım benimm M -Murphy y doğuroyurrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…