Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evettt sen gircen bitcek benide artık öğlenemi alır ne zaman alır bilinmezz salı gunü saatim belli olurr ikimizinde ayni doktor olması güzel birşey
Hadi bakalım hayırlısı artık hakkımızda geri sayım başladı bitti mi son rötuşlar var mı eksiğin

Reactions: Jou
Mama ya başladım zaten ikinci günde az geliyordu sütüm aç kalmaması çok önemliymiş emziriyorum mama da veriyorum doktor ver dedi zaten. Allah’ın izniyle iyi olsun başka bişi istemem .

Ağrı nasıl oldu yA sancıya nasıl dayandın en büyük korkum o :/ Allah bağışlasın darısı bize olsun dua et

Ağrı nasıl oldu yA sancıya nasıl dayandın en büyük korkum o :/ Allah bağışlasın darısı bize olsun dua et
Evet 6,7cmden sonrası gerçekten sancı girdiğinde nefes aldırmıyor. Ben her sancı geldiğinde kendimi kasmak veya hareket etmek yerine sabit kalıp,gözlerimi kapatıp bunun sadece bir kasılma olduğunu ve bebegimin böyle assagiya indigini kendime tekrar ettim. Öyle ya da böyle geçiyor bebişi kucağınıza alınca unutuyorsunuz herseyi❤
Rabbim size de inşallah güzel ve kolay bir doğum nasip etsin

Nişan geldikten sonra ayaktayken falan rahimde baskı seklinde ağrın var mıydı peki ? Benimde dün nişanım geldi de

Aşko bebiş yukarda mıydı sancıların başladığında
Sancılarla beraber mi indi kanala?
Suyun ne zaman geldi?
Yada doktor mu açtı suyunu?
Hastanede kaç saat sancı çektin?
Çatalda ne kadar kaldın?
Ay ne çok sordum

Aklımdaki deli sorulaaarrr

Nişan gelince hastaneye gitmiyormusunuz hemen, bana geliyoki ödüm patlar. Kanama gibi bir şeymi
Peceteye 2 3 damla şeklinde geldi sadece 1 kere doktora sordum düzenli sancı yoksa daha zamanı var dedi bendw acele etmedim oyuzden ama sabah bi kontrole gidecegim regl ağrısı gibi ayaktayken ağrım oluyo belki açılma falan olmuştur şuan neler olduğunu kestiremiyorum doktor kontrolü sart oldu

Nişan gelince hastaneye gitmiyormusunuz hemen, bana geliyoki ödüm patlar. Kanama gibi bir şeymi
Valla benim akıntı sabah gelmişti ama nişanmıydı hala bilmiyorum ben 3 buçukta gittim hastaneye lavman yaptılar ardından kanamam başlamıştı hangisi nişandı emin değilim ama evde sancı çekmek çok iyi ben acemi şansıyla iyi yapmışım diyorum hep

Kuzu ya sen tecrübelisin bu dikişler ne zaman geçiyo kanama ne zaman duruyor valla sıcakta eklendi çok bunalıyorum

İnşallah canım benim umarım benim de her anlamda harika bir doğum hikayem olur. Keşkesiz ve iyikilerle dolu
İnşallah bebeğim. Bu kadar verdiysen fazlasını da verirsin
Oldu bende gaz ya baya hemde artık tutamadım bi kaç kişinin yanında kaçtı öyle
Sal gitsin kızzz
içinde kalacağına dışarı çıksın
Her gaz bir doktordur

Canım normal doğumdan sonra vajinada Bi değişim oluyor mu çok merak ediyorum
İllaki oluyordur canım hele kesi,dikiş vs sonrası oluyor baya ama kegel egzersizleriyle toparlanıyir baya :)
Nişan geldikten sonra ayaktayken falan rahimde baskı seklinde ağrın var mıydı peki ? Benimde dün nişanım geldi de
Nişan geldikten sonra ve öncesinde de vardı baskı,ağrı,sızı. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebis
Canım karnım biraz inmişti ama esas sancılar geldikçe bebek assgiya doğru indi. Keseyi doktor patlatti. Hastanede sanci surem 1,5 saati buldu sanırım. Catalda 7 dk bebek ve plasenta doğurma,5 dakika da kanama kontrolü yapıldı o kadar canım sonra odamıza geçtik hemen
Ay benim sezeryan ama gaz problemi yaşıyorum oturunca özellikle çok feci gazım oluyo
Ben ilk kez böylesini yaşıyorum. Sürekli alt üst gaz çıkarıyorum,bebek kadar gaz varmış karnımda bende diyorum niye hala sis bu göbek diye
Oldu bende gaz ya baya hemde artık tutamadım bi kaç kişinin yanında kaçtı öyle
Valla tutulacak gibi değil gerçekten kendi ufak bir hareketle çıkıyor
Kuzu ya sen tecrübelisin bu dikişler ne zaman geçiyo kanama ne zaman duruyor valla sıcakta eklendi çok bunalıyorum
Kanama kişiden kişiye değişiyor,dikişlerde kırk bitince iyileşmiş olur enfeksiyon vs olmazsa canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…