Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım senin 40 doldu artık doğum sancısıdır o bence. Gerçi yazalı da olmuş biraz ne durumdasın merak ettim.
Tekrar nişan gibi birsey geldi dün sabahta gelmişti halbuki. Birden sancim oluyor batma gibi su an uzanıyorum çok sık gelmiyor gelse hemen gidicem hastaneye

Ben de hastanedeyim gene kızlar. Haftada 2 defa nst 1 defa ultrasonla devam ediyoruz. 37 dolunca doğuma alacağız dedi doktor. Haftası aşırı küçük bebekleri bekletmiyorlarmış. Ama ilk muayenede benim doğum tarihim 4 Temmuz olarak değiştirilmişti o yüzden bugün 35+0 kabul ediyorlar. 2 hafta sonra doğum yaklaşık olarak. Suni sancı verecekler. Keşke birkaç gün kala kendi sancımla doğursam
Bir de nst veya ultrasonda bu iki hafta içinde sorun çıkarsa iki hafta beklenmeyecek hemen alacaklar doğuma.

Ay çıkarıyorsan iyi ben dün akşam 8 de çıkarabildim sonra pek çıkmadı. Şimdi sabah baya çıktı otururken yürürken asla çıkmıyor yatınca ancak diyorum ne zormuş

Kızlar 10 dakika da bir kasılma gibi birsey oluyor dogum sancısı mı acaba bu? Anlamıyorum gerçekten baskı var aşağıya O şekilde söyleyim
Olabilir düzenli geliyorsa günün de doldu
Direkt suniyle başlatacaklar yani. Aşağı yukarı günün belli oldu

Çok geçmiş olsun, inşallah biraz daha sabreder bebiş günlerimiz aynı, ben de bugün 35+0’dayım, benim de çarşamba kontrolüm var bakalım bize ne diyecek doktor.

Dimiii artik hep işin oluncaa öyle oluyo herkes oyle diyo dün gibi diyolar
Öyle valla ya
Kaç dikişin var kuzu
Sanırım 2 kuzu
Dışarı çıkıp mert oldu
Oyy bana 30 gün daha çile

Tekrar nişan gibi birsey geldi dün sabahta gelmişti halbuki. Birden sancim oluyor batma gibi su an uzanıyorum çok sık gelmiyor gelse hemen gidicem hastaneye
Nişan bitene kadar gelirmiş tatlım tıkaç gibi bir şey demişti doktor bana.. benimde birkaç gün geldi. Ama sen artık 40’ı bitirdiğin için daha çok kendini gözlemle..

Öyle valla ya

Sanırım 2 kuzu

Dışarı çıkıp mert oldu

Oyy bana 30 gün daha çile
İnşallah daha kısa sürede iyilesirsin canım kanaman biter ped kullanmazsan daha iyi hissedersin eminim. Bir de hastanede verilen el yapımı ped çok daha rahat ettiriyor dikişli bölgeyi bilgin olsun

Ay çıkarıyorsan iyi ben dün akşam 8 de çıkarabildim sonra pek çıkmadı. Şimdi sabah baya çıktı otururken yürürken asla çıkmıyor yatınca ancak diyorum ne zormuş
Sezeryanda duymuştum gaz sıkıntısını ama normal dogum yaşamış birisi olarak ilk kez bu kadar gaz oldu. Göbeğim gaz çıktıkça iniyor
İnşallah sende rahat rahat kurtulursun gazdan canım

Dakika tut mutlaka. İlk dogum mu ? 5 dakikada 1 kez kasılma gelir ve bu düzende gelirse git mutlaka hemen. Bunun haricinde suyun gelirse sancin duzensizde olsa git. Günün bitmiş zaten inşallah sağlıkla bir avazda kucağına alırsın canım

5 dakika da bir değil ama 10 dakika bir geliyor az önce içim geçmiş uykumdan uyandırdı o an yürüyemiyorum bile çok baskı yapıyor alt tarafa birde sürekli idrara çıkma isteği geliyor.

5 dakika da bir değil ama 10 dakika bir geliyor az önce içim geçmiş uykumdan uyandırdı o an yürüyemiyorum bile çok baskı yapıyor alt tarafa birde sürekli idrara çıkma isteği geliyor.
Hastane yakın mı? 5 dakikada 1 e kadar bekleyebilirsen beklemeni tavsiye ederim aksi bir durum olmadığı sürece. Sıcak bir duş al,evde yürüyüş yap bacaklarını açarak.

Hastane yakın mı? 5 dakikada 1 e kadar bekleyebilirsen beklemeni tavsiye ederim aksi bir durum olmadığı sürece. Sıcak bir duş al,evde yürüyüş yap bacaklarını açarak.
Çok yakın değil ama uzakta sayılmaz. O sancı gibi şey geldiğin de yürüyemiyorum o gidince biraz daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…