Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
activating labor yazınca YouTube’a çok iyi videolar var. Ben çoğunu zaten gebeliğin başından beri yapıyorum ama bu hafta doğum yapmak istiyorum ekstra ne yaparım bilemedim. Sanırım öneriler hep aynı gibi… ve bebek ne zaman isterse o zaman gelecek doğum şeklini de belirleyerek galiba

07
Mantar enfeksiyonuna benziyor canım.Eskiden bende de olurdu.Sirkeli su ile temizliğini yaparsan iyi gelir.
Bilmiyorum ki benim de ilk aklıma o geldi ama sonra olamaz dedim daha bugün baktı dr enfeksiyon vs demedi akıntıdan örnek alındı hatta sonra eve geldim öyle parçalı akıntı oldu kaşıntı da yok ilk defa oluyor kafam karıştı

Benim de tam 39+0 olacak
Ölçümler artk güvenilir değil ki,hem yerleri dar hem duruşlarından dolayı vs . Ona takılma hiç benim de son kontrolde bazı ölçümleri gerideydi.doktor hiç onemsemedi
senin ki normal mi olacak canım? . evet ya artık iyice büyüdüler hareketleri bile azaldı yavruların. kilosuna cok takılmıyorum canım yeter ki sağlığı yerinde olsun doğunca toparlıyorlar nasılsa.

sempatik_kiz canım alıntı yapamadım sitede bakım vardı giremedim sonra da hata verdi bulamadım mesajını sen yazmıştın değil mi doğum öncesi suyun geldiğinde çamaşırda peynir kesiği gibi akıntı vardı demiştin? Su gelmedi bende ama o dediğin parçalı akıntı geldi enfeksiyon da yoktu dr görmedi bir sorun kafam karıştı da sorayım dedim sende nasıl oldu?

Benden bi tane daha
Biz de beklemedeyiz.
Nedir bizimkilerin rahatlığı anlamadım ki
Doktor 38 i görmekte kararlı ama benim dayanacak gücüm kalmadı
Ah canım ahhhh
Biz 1 taneyle gücümüz kalmadı sen bi de 2 can taşıyorsun
Rabbim kolaylığını versin bi an önce su gibi gelsinler
Bende hurma squat activing labor.
Bi de kuyruk sokumundan hacamat yaptırıyorum her hafta ama hâlâ tık yok.
Doğumla ölümün vakti saati değişmezmiş ya

Allah kolaylaştırsın hepimize… sürece hayırla uyum sağlamayı nasib etsin.

Bende plates topu aldım hareketler yapıyorum birde 3 gün 3km yürüyorum ama sanki daha da hafifliyorum hiç tık yok. Ahududuyu bende deneyeyim

Tabi bunlar yardımcı oluyor deniliyor ama asıl bebekte bitiyor sanırım iş Bu aralar hiçbir şeye odaklanamıyorum canım istemiyor yoksa çok güzel videolar var

Kızlaaarr kaç gündür giremiyorum ama kimse de farketmemiş yokluğumu hıhhhh aşkolsun. Stres basıyo zaman azaldıkça.Lohusa triplerine girdim bile erkenden sanırım . Ya doğumdan önce süt hemn gelsin diye bişe ler kullanmaya başlayan var mı. Bu bestlak fln deneyen memnun kalan ?

Insallah bacim insallah darisida basina diycemde belki yalanci sancidir diye demiyorum
Ay hadi inşallah doğum başlasın su gibi gelsin minigin amin
Yaz bize heee
Bi de summessebile yesserah oku bol bol
Aaaa nurum hafsam nerelerdesin seeeennn
Sen nasılsın bebişler nasıl biraz malumat versene kuzum
Valla doğuranlar bebeklerinin derdine düştü
Doğuramayanlar nasıl bi an önce doğururumun derdine düştü
Öyle işte ahahahah
Eee sen nasılsın anlat bakalım var mı gelen giden

Tabiki yazarim kiz merak etme doguma giderken ilk isim buraya yazmak olucak söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…