Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
sen nasılsın nasıl oldun bebişler nasıl? en son başka hastaneye sevk edilmişlerdi galiba

Allah analı babalı büyütsün,gözünüz aydın

Doktorlar onermiyor canım korseyi,doktoruna sordun mu

Gözünüz aydın,hayirli evlat olsun inşallah
Sordum canım dr kullanabilirsin dedi
Sezeryan ile doğurdum kızlar kanama gördüm 2 cm açıklık oldu ama rahim ağzı yumuşamadı. Nst de bebek için artık tehlike gözüktü suyum da azalınca direkt sezeryan oldum
Gözün aydın canıım
Giyen de Zekta1 ya soralumm
Bunaldı mesela biran önce lohusa bitse diyey
Ayy mafetti beni iyi bişey ama sıcakta zor biraz tabi benim normal altta dikişlerim var diye bence sezeryanda daha rahat onu kullanmak

doğru dion milleti bi telaştır sardı canım. Bn iyi miyim bilmiom ya baya bi zorlanıom artık . Pazartesi inş sezaryen günümüz , arada bi ağlamak geliyo sebepsiz oturuom ağlıom biraz . Öyle işte yuvarlanıp gidiom deyiminin somut halndeyim

Bugün doguran yok mu henüz

Ben kendimden korkmaya basladim ya, gün icinde surunerek geziniyodm dunden beri bi iyilik var üstümde, dogumdan önce bi enerji geliyomus ya o mu acaba diye korkmaya basladim, uykum gelirdi hep o da yok
Noldu doğurdun mu
Kızlar benim oğlum kucağa çok alıştı bıraktığım anda huysuzlanıyor ama bi şekilde alıştırmam lazım oyalayıcı sakinleştirici bir şeyler arıyorum öneriniz varmı
3 günlük bebe kucağa almadığımız halde alıştı sanırım
Aa popüleden sonra anneler grupları olmuş

sweetgirlcandy
Eveeet şimdi gördüm bendeee
Kızlar oğlum doğdu şükür. Şu an iyiyim ama çok zormuş vallahi ama acısı gitti güzelliği kaldı. Doğurmayanlara rabbim kolay doğumlar nasip etsin
Hadi gözün aydın
İnsan hepsinden korkuyor gerçekten öyle korkulacak bir şey yokmuş sakin kalmaya çalış
Kızlar ben doğurdum 3150 gram doğdu bebişimiz rahatım şimdilik çok şükür
Anaaam gözün aydın kuzucuk gelmiş
ya kızlar bişey sorcam havalar ısındı malum depend sezeryanda cok kaşıntı ve terleme yapar mı ya.
Benim doktorum eve çıkınca kullanma sakın dedi normal pede geçtim. Hastanede kendileri verdiler 3 tane büyük bez bende 1 tane depend kendimden kullandım. Eve çıkınca pede geçtim. Ama hastanede depend kullanırken öyle terleme yapmadı bende
Yaaa farkedilmez olunur muuuu ben aldığım Momstok çayını içecektim baktım hamileler kullanamaz yazıyor içmedim

Hadiii yaaa bez olmazmı terleme yapar diyemi kullanma dediii anamm bazı şeyleri boşuna getireceğimi düşünüyorum artık

Kızlar biri sanırım hastane çantasında kullanılmayanları sormuştu bulamadım ama yazayım ben

Kendinize gerçekten en az 2 takım pijama vs alın. Havalar sıcak hastane daha da sıcak terliyorsunuz baya o bile değiştirmeniz için sebep.

Benim ayaklarım şişti sezeryan sonrası götürdüğüm çorap olmadı ayağıma bol bişey olsun çorabınız

Bebeğime 2 takım yetti biri foto içindi zaten. Kusma vs yaşamadık ama maksimum 3 takım yeterli olur diye düşünüyorum.

Emzirme sütyeni/atleti bence hastane için çok gereksiz direkt üstüme pijamamı giydirdiler sürekli emzireceksin giyme dediler. Zaten emzirme atletini giyemezdim hemen dikişlerle.

Emzik ve mama kaşığı gereksiz. Mama kaşığı ile vermeyin genzine kaçırırsınız dedi ebe.

Depend 1 tane kullandım. Hastane kendi bez verdi 3 tane onu kullan dediler. Bitince eve geçince de kesinlikle normal ped kullan doktor önermiyor sezeryan için dikişler kapanmasın hava alsın diye dediler.

Başka da aklıma gelen yok

Hadiii yaaa bez olmazmı terleme yapar diyemi kullanma dediii anamm bazı şeyleri boşuna getireceğimi düşünüyorum artık
Valla öyle dediler eve geçince pede geçiyorsun diye. Hava alması gerek dedi benim zaten kanamam olmadı öyle çok. Adet kanamasından bile az oluyor gibi bişey

Tatlim allah analı babalı buyutsun işlerden giremedim foruma gelmiş prenses tebrik ederim
nasilsiniz bebek sen?
Sezeryan nasil geçti

Tatlim allah analı babalı buyutsun işlerden giremedim foruma gelmiş prenses tebrik ederim
nasilsiniz bebek sen?
Sezeryan nasil geçti
Teşekkür ederim Allah razı olsun

Çok şükür ben iyi olmaya çalışıyorum ilk günkü gibi değilim zorlanmıştım baya çünkü. Eve çıktık bebiş de iyi 4 den beri ayaktayız sanırım gaz sancısı çekiyor anlamadık

Sezeryanda öyle korkulacak gibi bir şey değilmiş hiç ama hiç bir şey hissetmedim doktorun dokunduğu hissediliyor sadece diyorlardı o bile yoktu yani gayet rahattı

Masallah canim rahat geçmesine sevindim Sağlıkla büyüsün inşallah
Bebiş de daha dunyaya adapte olmaya calişiyor daha cok yeni
Sizlerden böyle güzel haberler duyunca cok heyecanlanıyorum umarim benimde rahat geçer bebeğimle ilgilenebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…